Belmondo
- formaszczytu
Re: Belmondo
Uwielbiam to ja za każdym razem odwiedzam stronę i są tu nowe posty xD
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Jeszcze wczoraj ten temat miał 26 stron, tak samo jak Sentino i rywalizowali o pierwsze miejsce, ale Belmondo odjechał, mam nadzieję, że dzisiaj 50 pęknie 
jeszcze waginy papiny brakowało w tym całym cyrku xD
Basically I'm tired of feeling sick and tired.
Co za pojebana akcja xd
Odkąd drogi Kaza i Młodego G się rozeszły, "kariera" tego drugiego to równia pochyła.
Odkąd drogi Kaza i Młodego G się rozeszły, "kariera" tego drugiego to równia pochyła.
Przecie jego kariera idzie ciągle w górę nikt nie daje tyłu przypalowych akcji co bajlando
To belmondo tam odkurza?
ale go zabrało grubo ja pierdole
pierwszy w Polsce dill
To belmondo tam odkurza?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Nigdy nie rozumiałem fenomenu Mobbyn, ale to co odpierdala Belmondziarz to coś pięknego
Szkoda, że Rafalala zniszczyła mu kariere 
Nie mogę się doczekać ujawnienia wspomnianych tutaj kolejnych akcji tego wariata 
brzmi jak prowo
Niby wiara nigdy nie zginie, ale słychać jak głos załamuje mu się od łez. Czuć tę stratę wyraźnie 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dżi Es Pi ochłonął, ogarnął że bez Belmondziaka zostało mu 5-10 fanów i zaczyna odkręcać. Może G jednak nie jest stracony, wyjaśni sytuację, ci bardziej tolerancyjni zostaną i tyle 
Aale co odkreca wczoraj już powiedział że belmondo wyjaśni i dalej będzie wyjebany
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Pamiętajcie że Mobbyn to Belmondo. To on wyznacza trendy i jeżeli chce walić transa to to robi i nie pyta o zdanie 
-
nowyuzytkownik
https://www.youtube.com/watch?v=OypT6UJMhU4
R: Nie chce Cie porazić prądem rozumiesz? Zrozum to. Chcesz być porażony prądem?
B: Nie mam nic do stracenia
R: A może Ty po prostu szukasz ekstremalnych przeżyć?
B: Podobno sporty ekstremalne i podejmowanie ryzyka bez sensu wywodzi się z posiadania pasożyta w sobie
R: Tak? Masz tasiemca?
B: Właśnie nie bo...

R: Nie chce Cie porazić prądem rozumiesz? Zrozum to. Chcesz być porażony prądem?
B: Nie mam nic do stracenia
R: A może Ty po prostu szukasz ekstremalnych przeżyć?
B: Podobno sporty ekstremalne i podejmowanie ryzyka bez sensu wywodzi się z posiadania pasożyta w sobie
R: Tak? Masz tasiemca?
B: Właśnie nie bo...
wiadomo, ze ta akcja z belmondziakiem w wannie ruszyla tylko po to, aby ludzie wchodzili na slizgawke i sledzili temat. SWN = RAFALALA
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Przez całe życie gardziłem pudelkiem itp. Ale w tym momencie przeżyłem wewnętrzną przemianę. Boże jakie to jest piękne. Błagam potwierdźcie moje domysły i powiedzcie, że to nie koniec tej sytuacji i będą kolejne, newsy z jednej jak i drugiej strony. Aha panowie wnioskuje żeby w pierwszym poście zrobić listę wszystkich znanych nam akcji młodego g, wiecie tak dla potomnych.
-
rubinstein
...nigdy nie mialem/podejmowalem tkaiego ryzyka
ja pierdole, co za belkot -.-