AKASH
Re: AKASH
Oczywiście czekam aż Akash zamknie mordy hejterom i lamusom co wierzą w latającą piłkę w kosmosie
w końcu przejrzą na oczy i zobaczą jak ich rządy dymają od tysiącleci
Chyba Was pojebało, niedowiarki
Szach-mat!Nasza Mateczka Ziemia niezmiennie pozostaje płaszczyzną, co potwierdziły dotychczas Nasze badania stratosferyczne. Jesteśmy z Naszym zespołem w trakcie kolejnych badań i eksperymentów, które będą składały się na film dokumentalny, który ukaże się pewnie w połowie przyszłego roku. Chcemy zrobić to porządnie, w sposób naukowy, logiczny i empiryczny.
Zarzucając mi brak „wykształcenia” w tej dziedzinie, wspierają mnie przy projekcie osoby, które takie wykształcenie posiadają, jeśli cokolwiek to zmienia w oczach niedowiarków i globistów. Moim głównym zadaniem jest rozpowszechnienie tych treści i Prawideł Naszej rzeczywistości. To oczywiste, że dyrektywy, które dostają odgórnie media, mają za zadanie wyśmiać i oczernić tych, którzy poruszają niewygodne tematy dla kontrolerów trzymających niewolników w niewiedzy. Zwróćcie uwagę co największe platformy internetowe pozycjonują, gdy próbujecie wyszukać materiały o płaszczyźnie ziemskiej i jak cenzurują te właściwe. Są nie widoczne. Nie czytajcie mediów, tym bardziej bezsensownych komentarzy, które nie wnoszą absolutnie nic
Czekamy na ten dokument w takim razie, juz sobie wyobrazam jak w podrecznikach naszych dzieci obok galileusza i kopernika bedzie wspomniany wielki astrofizyk o pseudonimie "akash"
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
myślałem, że to temat o tym szwedzkim arabie co śpiewa w co drugim odcinku jaka to melodia i z ciekawości wszedłem, a tu najebane wpisów o jakimś głupku
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
https://glamrap.pl/akash-nie-wysmiewam-kulowiercow/
Chlop nagra dokument na temat swoich badan, juz nie moge sie doczekac
Chlop nagra dokument na temat swoich badan, juz nie moge sie doczekac
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
raczej jest mniejsza, bo nasze wyobrazenie o niej ksztaltuja globusy i mapy w odwzorowaniu Mercatora, gdzie deformacje odleglosci sa tym wieksze im dalej jestesmy od rownoleznika konstrukcyjnego (przewaznie jest to rownik) ten sam case jest z reszta z Rosja, Grenlandia, czy Kanada albo Australia
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- bialyjelen
- gods bidness
On ma aktorską charyzmę. I te kawałki drogą do piekła nawet ciekawe były.
Dodano po 23 minutach 4 sekundach:
No kurwa zajebiście on aktorsko gra na tym płaskim łez padole.
Dodano po 23 minutach 4 sekundach:
No kurwa zajebiście on aktorsko gra na tym płaskim łez padole.
- Karko_Nape
Ak kozak i klasyk płytka autopsja. Szkoda że tak popłynął bo talent ma gigantycnzy.
najlepiej twórczość tego błazna podsumował sympatyczny użytkownik sialala
ogólnie trzeba być ciężkim cwelem żeby słuchać tego pierdolenia dla zodiakar.Sialala pisze: ↑10 lip 2023, 21:55 Co ten ak47 niby nagra. Popierdoli coś o czakrach szamanach płaskiej ziemi chujach mujach dzikich wężach przy jakichś kurwa bębnach i dźwiękach dżungli. W tle kurwa okrzyki dzikusów uhu ha uhu ha huhu ba. No dejcie że kurwa żyć i nie liczcie na diss na intruza. Będzie pierdolamento o wyższości oświeceniu i tartarii czy inny chuj
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
nadal czekambronek pisze: ↑10 lut 2024, 15:41 https://glamrap.pl/akash-ujawnil-kiedy- ... ej-ziemii/
Jeszcze poczekamy :/
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
ciekawe czy wyjdzie przed kolejnym rapowym albumem quebonafide czy jednak po