Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Alisson miał chyba jednak ze dwa takie duże babole w tym sezonie więc dlatego pewnie Ederson (on też miał czas że lubował się w bez sensownych wyjściach i robieniu karnych).
Tak jak wyżej pisaliście Edenek za Pogbe i byłoby git.
Tak jak wyżej pisaliście Edenek za Pogbe i byłoby git.
Największy problem z Walkerem jest taki, że jest po prostu kurwa głupi jak but, ale nie ma na rynku obecnie alternatyw na jego miejsce, a dzięki fizyczności i specyfice ligi nie razi aż tak bardzo jego ułomność. W Barcie mając takiego Walkera, Pep wymieniłby go już 10 razy.
Nie ma Edena zamiast Pogby bo to inne pozycje
On mógłby być jedynie w miejsce Mane.

Bernado Silva z tego sezonu to też za chuj nie jest środek pola, a jakoś tam jest w tym zestawieniu. W takich rankingach można sobie pozwolić na trochę większą tolerancję względem pozycji IMO.
- bloodyhell
dla mnie ogólnie fakt, że to głosowanie odbywa się w środku sezonu jest głupi i powinno być to mocno zmienione, np. głosowanie przed ostatnią kolejką czy coś w podobie
no to co
jutro Arsenal w plecy
i Chelsea - United remis
jutro Arsenal w plecy
i Chelsea - United remis
Dwa remisy
jutro przegra united i chelsea jednocześnie
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Spoiler

Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Obawiam się tego meczu, Chelsea jak ma wykorzystać beznadziejną formę rywala, to właśnie lubi im tak dać się przełamać. A zwycięstwo skreśliłoby United z walki o top4.
Arsenal nie sądzę, żeby wygrał, Vardy chyba często im strzelał, więc pewnie i tym razem coś wpakuje.
Arsenal nie sądzę, żeby wygrał, Vardy chyba często im strzelał, więc pewnie i tym razem coś wpakuje.
to było zbyt oczywiste
trzeba było domy stawiać
W następnej kolejce Watford robi przysługe Arsenalowi i wygrywa z Chelsea, a potem Arsenal przepierdala możliwość w meczu z Brighton. United żeby straciło punkty do końca to musieliby być mega chujowi. Czyli są szanse, zapowiada się mega koncówka 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Przy takiej grze to Watford zmiecie Chelsea.

dymy w Championship
chociaż jeżeli było tak samo w drugą strone wcześniej i wybili no to troche krzywa akcja, tym bardziej że to co zrobił skrzydłowy Leeds przed podaniem do Klicha było dziwne
ja bym nie oddawał bo gramy do gwizdkaWe had a player down injured and Leeds refused to put the ball out for the second time after we'd put the ball out in an attacking position for one of their injuries, except this time one of their players faked putting the ball out then put his teammate through and they scored causing a bit of a brawl and one of our players getting sent off for "elbowing" Bamford despite not touching him.
chociaż jeżeli było tak samo w drugą strone wcześniej i wybili no to troche krzywa akcja, tym bardziej że to co zrobił skrzydłowy Leeds przed podaniem do Klicha było dziwne
Spoiler
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2019, 11:17 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.
żenujące to jest
w sensie dawanie sterlingowi ypoty
w sensie dawanie sterlingowi ypoty
Nie, nie powinien. Van Dijk to zawodnik, który ma zdecydowanie największy wpływ na swój zespół spośród wszystkich piłkarzy grających w Premier League. Lider, który kieruje nie tylko grą obronną zespołu ale też organizuje jej akcje w ataku pozycyjnym. Naprawdę chcecie stawiać klasyfikację kanadyjską jednego z wielu skutecznych skrzydłowych nad defensora, który jest wręcz postacią zjawiskową i takiego, który przez cały sezon 2018/2019 (jak dotąd) nie przegrał żadnego pojedynku 1 vs 1? City to zespół na tyle mocny, że wyjęcie z jedenastki Sterlinga mogłoby przejść niezauważone (identycznie jak brak najlepszego w tamtym sezonie w barwach The Ctizens De Bruyne'a), jeśli natomiast z zespołu Kloppa wypadł by Van Dijk to jestem przekonany, że mielibyśmy małą katastrofę (co świadczy też o tym, że Man C. to zespół na dzień dzisiejszy lepszy od LFC). Zaraz ktoś powiem, że jako kibic LFC jestem nieobiektywny (bo po co doczytywać to co napisałem w powyższym nawiasie...) ale dla mnie deprecjonowaniem tego jakim obrońcą jest dziś Holender to przejaw dyletanctwa bo tej jakości po prostu nie sposób nie zauważyć. Premier League miała w swojej historii już wielu "Sterlingów", obrońców podnoszących jakość zespołu w stopniu w jakim robi to Van Dijka zaledwie kilku (Adams? Terry? Ferdinand?)...
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2019, 13:56 przez Bakan, łącznie zmieniany 1 raz.
uspokój się jeju
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
zasłużenie aczkolwiek, gdyby nie farcik w rewanżu z Napoli to kto wie.