dopiero ogarnalem referencje XDDD
kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
jasny wracaj na forum
no, to było żenujące okropnie, na takie pytanie to przeciętny łeb z liceum by odpowiedział, a tu profesjonalny raper (że zarabia na tym, rapuje hujowo oczywix)
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Analiza, typiara wygląda na taką, do której masa facetów pisała tylko dlatego, że jest gruba (lub chcieli obczaić z ciekawości jak to jest z grubą) i liczyli na to, że tylko oni bajerują i laska bez powodzenia od razu poleci na kutasa, bo przecież jest brzydka i gruba więc za trochę atencji wskoczy do wyra, z czasem liczba wiadomości od napaleńców zaczęła rosnąć aż panna w końcu wskoczyła na karuzelę, z resztą sama przyznała, że go zdradziła. Przy rosnącej atencji stwierdziła, że lubi się w sumie grzmocić, ma to na zawołanie, a Michaś niech niańczy dzieciaki i otwarty związek jest dla zarządu a Areczek niech tam wybacza zdrade eloLWD pisze: ↑16 sty 2024, 18:57Jose pisze: ↑14 sty 2024, 20:44 https://www.ofeminin.pl/milosc/jestem-z ... ek/knsv8bl
O to chodzi i to nie zbieżność nazwisk.
ale chociaż jest to gruba ryba, że o niej piszą artykuły na onecie, można przeboleć ciągoty do rozwiązłości
MalinowyJogurt 2
ta jego żona wygląda jak zdepigmentowana aborygenka.
jasny wracaj na forum
takie najbardziej hołdują feministycznym ideałom i prują się z jakimiś wykręconymi desperatami
O czym wy piszecie, co to są za ludzie? Nie znam tego rapiera
- marmolad_k2
WSZ za każdy komentarz w TVP miał dostawać 500 złotych.
-
jasnejasne
Ten polski truskul to jednak dobre dupy przyciągał.
WSZ

WSZ
- Pietrek_Kogucik
Może nie bezpośrednio, ale na pewno przypałowym jest kiedy zaczynasz sie wybijać w rapgrze, próbujesz kreować wizerunek sztywnego (hehe) chłopaka z ulic, a tutaj pojawia się koleś parodiujący wszystkie Twoje piosenki zmieniając je na gejowe. Mowa oczywiście o Fiucinie
Tak swoją drogą myślicie, że jest jakaś dobra metoda na wyjście "z twarzą" z takiej sytuacji? Zagranie razem z Fiuciną koncertu, żeby pokazać dystans do siebie, czy coś innego? XD
https://www.youtube.com/watch?v=nqMpZP7eUbw
Tak swoją drogą myślicie, że jest jakaś dobra metoda na wyjście "z twarzą" z takiej sytuacji? Zagranie razem z Fiuciną koncertu, żeby pokazać dystans do siebie, czy coś innego? XD
https://www.youtube.com/watch?v=nqMpZP7eUbw
No on wyszedł z twarzą z tej sytuacji. Nie spiął się i nie zgłosił filmów, tylko podpiął swoje zarabianie pod nie i ciągnie hajs z wyświetleń 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Fiucina bardzo zdolny chłopak, odtworzył 1:1
nie wiem dla mnie to całe fiucina to poziom śmieszności jakiegoś czlowieka wargi z dupy, nie warto się nad tym pochylać nawet
imo świetnym przykładem kompromitacji jest oczywiście cała postać Edzio, a najkonkretniej akcja z cenzurowaniem teledysku ze zdjęciami swojej byłej
imo świetnym przykładem kompromitacji jest oczywiście cała postać Edzio, a najkonkretniej akcja z cenzurowaniem teledysku ze zdjęciami swojej byłej
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- gods bidness
Zrobiłem kiedyś takiego mema, jak w kawałku Reebok Tour coś tam Sokół rapuje - czysty hardkor bez wieśniactwa i densingu, na weselach nie ma grania tych bitów, przerabiania hitów na tło do popijawy - a potem było przejście na wesele w Piździchowie gdzie Grażyny i wąsate Janusze tańczą najebani do BEDE BRAŁ CIE W AUCIE GDZIE EHE, ale nie mogę znaleźć.
- gods bidness
Nie przeklinamy przez pierwsze 5 minut.
ojej, ale ty jesteś edgy, huhuhu
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- marmolad_k2
Ponoć w TVP cisnęli po WSZ, ktoś coś widział?
Dodano po 17 minutach 13 sekundach:
Właśnie wspomnieli o nim w RMF, chyba pierwszy raz od 20 lat się o nim mówi w większych mediach
Dodano po 17 minutach 13 sekundach:
Właśnie wspomnieli o nim w RMF, chyba pierwszy raz od 20 lat się o nim mówi w większych mediach