Serie A - liga włoska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Serie A - liga włoska
Tonali i Zaniolo, po Nicolo Fagiolim, ponoć też zamieszani w aferę hazardową, która wypłynęła kilka dni temu. Jeśli okaże się to prawdą i dyskwalifikacją, Milan w letnim mercato przeprowadził jebany majstersztyk 
co im realnie grozi- serio jakieś dyskwalifikacje, czy coś w stylu upomnienie i 200euro kary?
co do Fagiolego pisze się tak:
W najgorszym wypadku może zostać zawieszony na trzy lata.
Prawnicy zawodnicy mieli przekazać, że sam zawodnik pozostaje spokojny i skupia się na Juventusie oraz rozgrywkach ligowych. Z racji przyznania się do winy on sam oraz klub spodziewają się, że kara będzie o wiele mniejsza. Dodatkowo Fagioli i jego prawnicy chcą się skupić w linii obrony na możliwym uzależnieniu od hazardu, który pociągał zawodnika od najmłodszych lat m.in. w formie gry w pokera.
Jak to jest z tymi betami piłkarze wgl nie mogą tego robić? Nawet ma inną ligę? Na swój zespół to wiadomo, ale jednak trochę dziwne ze kluby są sponsorowane przez bety, a piłkarze mają zakaz i wgl kurwa 3 lata zawieszenia gdy taki greenwood już gra 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
to zależy chyba gdzie, np. we włoskiej w ogóle nie możesz obstawiać sportu, który uprawiasz ale już inny sport czy grać w pokerka możesz. A tutaj dodatkowo dochodzi aspekt, że ci oskarżeni to grali w nielegalnych źródłach, których tam jest mnóstwo i tam wszystko gotówką idzie.
Dodano po 1 godzinie 9 minutach 32 sekundach:
Fagioli zbanowany na 7 miesięcy
Dodano po 1 godzinie 9 minutach 32 sekundach:
Fagioli zbanowany na 7 miesięcy
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Powrotu Mazzariego do Napoli chyba by nikt nie wymyślił. Widać, że nie ma wielu trenerów na rynku, a Conte którego deLaurentis uwielbia chyba nie był zainteresowany.
Miał być Tudor ale chce dłuższy kontrakt niż do końca sezonu.
Miał być Tudor ale chce dłuższy kontrakt niż do końca sezonu.
- ConeyIsland
Przecież dopiero komisja wypuściła że UEFA nie może karać za tworzenie innej ligi? To ligi też pewnie nie mogą za to karać
i dziwne skoro dzisiaj poleciał news że gdyby nie onana to inter by zbankrutował tak jak i inne zespoły z włoskiej po za tym to ma startować w 2025
Wszystko jest kawałem oraz żartem
-
Bisclavret
No i dlatego zaraz po sprzedaniu onany Inter kupił pavarda za 30+
Ogólnie to teraz po polskich mediach przetoczyło się tłumaczenie artykulu il giornale, owszem Inter ma spore problemy finansowe głównie spowodowane covidem ale apogeum tego już minęło, Lukaku i Hakimi to były dwie sprzedaże które uratowały budżet, od tamtego okna co roku jest lepiej. Oczywiście dalej strategia Interu to szukanie okazji i zawodnicy z wolnego transferu, do kupowania gwiazd raczej przez najbliższe lata nie będzie powrotu, ale to trochę co innego niż "prawie bankructwo"
Inna sprawa że chińczyk musi znaleźć hajs na spłatę pożyczki wziętej pod zastaw udziałów w klubie i dużo wskazuje na to że może nie znaleźć, wtedy aktywa przejmie fundusz no i zacznie się zarządzanie po amerykańsku co odbija się aktualnie czkawka w Milanie.
wyjebali siwego bajeranta z Romy
- zemsta1camzata
no w końcu trzeci sezon to trzeba cyklu się trzymać
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Dawać go do Barcelony, przynajmniej beka będzie, bo ten klub i tak jest już stracony
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- ConeyIsland
O chuj.
Ależ mejwen / pundit jeden z drugim teraz będą mieli co robić kręcąc karuzelą nazwisk, hoho
E:
O KURWA Daniele De Rossi trenerem. Ostatni raz się tak staro poczułem jak Fernando Torres odszedł na emeryturkę.
Ależ mejwen / pundit jeden z drugim teraz będą mieli co robić kręcąc karuzelą nazwisk, hoho
E:
O KURWA Daniele De Rossi trenerem. Ostatni raz się tak staro poczułem jak Fernando Torres odszedł na emeryturkę.
dawać go do Chelsea, gorzej nie będzie, a przynajmniej ciekawiej.
mou powinien sobie już odpuścić klub i na emeryturkę do jakiejś reprezentacji
Trochę się jaram tym De Rossim na ławce
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Szanuje za wybór
A Mou oczywiście do Chelsea, Bołli działaj
A Mou oczywiście do Chelsea, Bołli działaj
Polecam też komentarze, bo to nie pierwszy raz