Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
No ja nie wiem, jak dla mnie to po prostu trochę tak jak ludzie kiedyś szli do kina obejrzeć jak przyjeżdża pociąg na peron i spierdalali z siedzeń, żeby ich nie przejechał, a potem opowiadali sąsiadom, jak było zajebiście. Teraz siedzisz i wpierdalasz popcorn, a jak film jest nudny, to wychodzisz, narzekając, jakie to 3D w sumie to chujowe jest. VR i entuzjastyczne reakcje imo są raczej bliżej tej pierwszej fazy.
Nie no wiesz, w moich pozytywnych reakcjach nie chodzi przecież o takie podejście do tematu, że 'o ja pierdole zara mnie zaszczelom XDDdd, spierdalam', ale o samą specyfikę rozgrywki i to, że niektóre gry angażują w to całe Twoje ciało. Bardzo ciekawym przeżyciem, dla mnie przynajmniej, jest tak abstrakcyjna rzecz, że przykładowo po graniu w Beat Saber'a, albo boks, jestem rzeczywiście fizycznie zmęczony, a grając nawet w tego wspominanego Superhot'a, muszę unikać nadlatujących kul/obiektów fizycznie poruszając się na boki, albo robiąc przysiad. Wiadomo, że na dłuższą metę PS4 wygrywa u mnie w rankingu rozrywki przez bardziej wciągający content, ale tutaj też ma to swoją magię, że grasz w grę już odrobinę inaczej, niż leżąc na kanapie z wyjebanymi nogami i padem w ręce. Abstrahując już od samej innowacyjności tych urządzeń i doznań psychicznych/wizualnych z tym związanych, sama angażująca forma grania jest dla mnie ciekawa ;D. Aczkolwiek tak jak mówię, wierzę, że to może być nie dla każdego fajne/przyjemne. Moje pierwsze zetknięcie z VR to było PlayStationVR, od którego odbiłem się twardo i oddałem ziomkowi po 3 dniach w domu. Tutaj jest inaczej, fajniej (zarówno ze względu na content, jak i brak kabli).
Jaka gierka by pograć sobie w 3-4 na multiplayer na luzie? Jakieś łatwe strategie/rtsy,nie wiem,cokolwiek żeby pograć ze znajomymi na luzie
- Cz4rny1337
- Moderator
na luzie to left 4 deada sobie ograjcie albo jak już musi być rts to earth 2150
Diablo 3, rayman legends, terraria, crawl, wormsy, helldrivers, street of Rouge to fajne szpile
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
twierdza, minecraft, portal, borderlands
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Overcooked 2
rozjebałem już z piątego pada i nie mam czym grać. używałem od x360
jakie tera najlepsze?
polećcie coś, nie musi być legit ale żeby dobrze wykonany i rozstaw analog krzyżak taki jak w xboxowych
jakie tera najlepsze?
polećcie coś, nie musi być legit ale żeby dobrze wykonany i rozstaw analog krzyżak taki jak w xboxowych
Ostatnio zmieniony 04 paź 2019, 13:13 przez horrypaz, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
A jakieś gierki żeby z kobitą pograć na ps4? Coś nieskomplikowanego żeby skumała
Mortale i inne tekkeny przerobione już
Overcooked 2 , Little big planet 3, diablo, crash team Racing nowy
[mention]Horry[/mention]
kup sobie pada od xboxa one i nawet nie sprawdzaj innych, bo nic lepszego nie znajdziesz.
[mention]Holden[/mention]
mother russia bleeds i ogolnie caly gatunek beatem-upow polecam
kup sobie pada od xboxa one i nawet nie sprawdzaj innych, bo nic lepszego nie znajdziesz.
[mention]Holden[/mention]
mother russia bleeds i ogolnie caly gatunek beatem-upow polecam
ja lubilem grac ze swoja w LEGO, ale granie samemu lub z kumplem/bratem > granie z kobieta
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Dlaczego? Przecież w grach Lego to jest zrobione tak, że granie w 2 osoby zawsze jest łatwiejsze niż samemu. Co tam można zepsuć? 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
bo mnie wkurwialo narzekanie i dziamolenie na gry, w ktore bede gral cale zycie i moje bachory tez
kupie jeszcze gdzies pada od xboxa 360?
Nówkę? Pewnie ciężko, wręcz niemożliwe.
W piwnicy chyba leżą dwie używki w dobrym stanie, działały ok, na nic nie narzekałem, jak Cie interesuje to PW
W piwnicy chyba leżą dwie używki w dobrym stanie, działały ok, na nic nie narzekałem, jak Cie interesuje to PW
o, jak coś to ja też mam jedną sztuke w bardzo dobrym stanie, mogę pogonic
- con shonery
- Moderator
eeej jakoś ostatnio wyszła/niedługo ma wyjść gra o piratach ale w świecie fantasy, chyba jakiś action rpg(?), kojarzy ktoś tytuł?
skull and bones chyba ale tam były problemy z premierą i to jednak ubi - tfu - soft