alis_springs pisze: ↑17 kwie 2019, 18:55
chciałbym sobie kiedyś zrobić amatorski przypałowy tatuaż będący wynikiem jakiegoś melanżu
Nie chciałbyś, serio. Chociaż w sumie ostatnio modny jest ignorant style.
Ja posiadam dwa tak zrobione, bez mojej zgody (ona lubi tatuaże, na pewno się ucieszy). Jeden już zakryty, drugi tak się rozlał, że do zabetonowania na czarno. Dobrze, że akurat preferuję blackwork.
Bolo pisze: ↑08 maja 2020, 22:44
Forma przeora ci życie i pole.
Otóż to. To znaczy nigdy nie upierdoliłam się w towarzystwie jak świnia, ale po 24 h tyry, opiatach i benzodiazepinach, a potem przyjaraniu zdarzyło mi się przysnąć.
No nie wiem czy jest co. Z tatuażami jest tak, że z czasem już zapominasz, że je masz jak nań nie spojrzysz. Każdy ma taką dziarę której się wstydzi/ł.
Upierdole ci ucho i z czasem zapomnisz ze go nie masz, luz przeciez jestesmy ziomki iksde ale beczka co nie xD Nie kurwa, nie każdy ma, bo nie każdy to degenerat społeczny w wieku 2x lat.
To znasz chujowych ludzi i w chujowych się kręgach obracasz, bo całosc ludzi jakich ja znam z dziarami (w tym ja) nie jest imbecylami, co odpierdala takie kretyńskie akcje hehehe ale beka zrobimy komuś dziare jak się naćpał gównem i nie ogarnia, ale beka cnie? skoro masz głupich znajomych to znaczy ze niewiele od nich odbiegasz skoro przy nich trwasz.
Szłam wtedy do liceum, czyli miałam 15 lat, pozdro. Z tymi ludźmi trzymałam kontakt na "cześć", po prostu krąg imprezowy. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto nie był na imprezie z idiotami. Fajnie wiedzieć, że znaczna większość tatuażystów to patologia, bo nie wiem, czy wiesz, ale uczą się zwykle na sobie.
Najwyrazniej uczyli sie na tobie czyli jakiejś głupiej gówniarze co przyszła na impreze i se dała tatuaż kurwa zrobić bez zgody i nie zrobiłą z tego dymu bo chciała być fajna i się wpasować w tłum ja pierdole co za ludzie
Bardziej boli Twoja dupa, a nie moja. Pewnie jesteś z tych, co wyją pod igłą, co? No to widzisz, ja jestem z tych, którzy mają wyjebane i kładą się spać na sesji całodniowej. Jak się obudziłam to oczywiste, że zrobiłam inbę, ale po prostu tatuowania nie czułam. Zwłaszcza, że dziarali mnie na tej nodze, na której nie mam czucia podskórnego przez wypadek.
Pewnie jestem też z tych co głosują na pis, zgłaszali nauczycielowi, że nie sprawdził zadania domowego i nie jeżdżę autem po ziole (JAK LAMUS LEL) ale co mnie obchodzi czy ty jęczysz jak cię dziarają czy nie? masz zjebanych znajomych, z zjebanych kręgów, co ci robią zjebane rzeczy a ty pierdolisz ze cię nie bolało jak cię tatuowali bez zgody i taki z ciebie kozak jest ze nawet nie jęknęłaś, no dawaj koklepiemy cię po główce jaka fajna jesteś dziewczyna inna niż wszystkie, kurwa mać skąd ty się wzięłaś.
To znaczy nigdy nie upierdoliłam się w towarzystwie jak świnia, ale po 24 h tyry, opiatach i benzodiazepinach, a potem przyjaraniu zdarzyło mi się przysnąć.
haha, nie wiadomo czy napluć czy klapkiem rozdeptać takie coś
formaszczytu pisze: ↑04 paź 2019, 22:35
Bardziej boli Twoja dupa, a nie moja. Pewnie jesteś z tych, co wyją pod igłą, co? No to widzisz, ja jestem z tych, którzy mają wyjebane i kładą się spać na sesji całodniowej. Jak się obudziłam to oczywiste, że zrobiłam inbę, ale po prostu tatuowania nie czułam. Zwłaszcza, że dziarali mnie na tej nodze, na której nie mam czucia podskórnego przez wypadek.
JEZU WON KURWA
lygrys pisze: ↑22 sty 2024, 9:47
Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.