Belmondo
Re: Belmondo
Każdy kto napierdala fete czy inny stymulant w ciągach musi to przeżyć: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Psychoza_amfetaminowa
A to co widzimy po raz trzeci to klasyczny przykład
Choć zaśmiane kilka razy to szkoda typa, nie oczekuję że się ogarnie na dłużej niż na chwilę, ale życzę mu powodzenia bo to wszystko wynika z cierpienia
@chilipvlmer + za komentarz
A to co widzimy po raz trzeci to klasyczny przykład
Choć zaśmiane kilka razy to szkoda typa, nie oczekuję że się ogarnie na dłużej niż na chwilę, ale życzę mu powodzenia bo to wszystko wynika z cierpienia
@chilipvlmer + za komentarz
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Nowa płyta już z monaru. Na dobre by to wyszło Młodemu G z Gdyni (z Gdyni).
Cytując klasyka
Dzieciaki nie kupujcie narkotyków. Zostańcie gwiazdą rocka rapu, oni dostają je za darmo
Dzieciaki nie kupujcie narkotyków. Zostańcie gwiazdą rocka rapu, oni dostają je za darmo
- marmolad_k2
Slick Rick wydał album w pierdlu, to Belmondo może w monarze coś wyda.
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 19 maja 2024, 8:40 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzeczywistość lubi memłać
Z czasem się zamieniasz w mema, jak Belmondziak
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- marmolad_k2
Sinusoidal tendencies
O chuj, wczoraj coś usłyszałem o tych torach i byłem przekonany że to jakiś mem, dopiero nadrobiłem temat i w szoku, tym bardziej że PSWIS sam traktowałem jako motywator do ogarniania, wers o urodzinach jest genialny , tymczasem okazał się tylko chwilowym wzlotem przed dalszym spadaniem na ryj.
Ehh, przykro się na to patrzy.
Ehh, przykro się na to patrzy.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
Slick Rick, znany brytyjsko-amerykański raper, siedział w więzieniu za próbę morderstwa i posiadanie broni. W 1990 roku, Rick strzelał do swojego kuzyna i innego człowieka, twierdząc, że obaj mężczyźni zagrażali jego życiu. Ostatecznie został skazany i odsiedział kilka lat w więzieniu, zanim został zwolniony na warunkowe zwolnienie.marmolad_k2 pisze: ↑14 sty 2024, 22:22 Slick Rick wydał album w pierdlu, to Belmondo może w monarze coś wyda.
- yungXpaproch
no i dla belmondziaka tez by sie przydal taki hit na leb, moze by sie przewartosciowal
-
bombastyczny
+1, póki życie go nie przeciągnie morda po asfalcie albo nie rozjebie sobie jakos mocno zdrowia to pewnie będzie dalej ćpał, widocznie akcja z rafaeolo się nie odbiła zbyt mocno, a bliscy zamiast mu zajebac w pusty łeb go głaszczą i dalej jest to samo

18 stycznia premiera singla A Milli Milli nagranego wspólnie z Liroy i Expo 2000
- marmolad_k2
O, czyli jednak.marmolad_k2 pisze: ↑13 sty 2024, 0:04 Jakieś pół roku temu Liroy mówił w wywiadzie, że coś nagrał z Młodym G, nawet podawał nazwę, ale dalej nie ma tego numeru.
mafia na polskich bitach - większość mobbyno-hewro-belmondo-kazobałaganiaste
zapraszam do sprawdzenia!
zapraszam do sprawdzenia!
To mielenie szczęką, wytrzeszcz i Ojcze Nasz, ech straszne są te stymulanty
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- Moltisanti
Czemu ja tego nie znałem, ale to wchodzi
GSP się wypowiedział i wini matkę Belmondo
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
winy mamy, która też nie ma z nim lekko, nie można wykluczyć, ale kurwa, odezwał się, jeszcze większy pojeb co wcale naszurany lajwow nie robił xD
ogólnie za czasów hewry mobbyn to belmo był w pełni, nafazowany jak księżyc, tylko wtedy szczury jeszcze dobrze działały
A milli milli, może być, nie wiem skąd słysze głosy, can't stop, nigdy dosyć
ogólnie za czasów hewry mobbyn to belmo był w pełni, nafazowany jak księżyc, tylko wtedy szczury jeszcze dobrze działały
A milli milli, może być, nie wiem skąd słysze głosy, can't stop, nigdy dosyć
Ostatnio zmieniony 18 sty 2024, 10:14 przez ogkush, łącznie zmieniany 1 raz.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno