Bonson
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
Re: Bonson
bonson nie świruj dawaj kurwa dissa jakiegoś bo forma jest
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
serio? 
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
bonson kurwa props za bycie Barberem, chłopina se da rade. Lepsze to niz granie dla dwudziestu nerdów
rip zioloziolo
-
peterkurten
Bonson się spiął chyba o to ogłoszenie Włodi x Soulpete, ciekawe czy będą razem u mnie w mieście na koncercie w sb
Kompromitacja cwela w innym temacie.
Spoiler
Mimo, że lubię Bonsona.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
znaczy, kurdeeee, no i imo to może być kropla przelewająca czarę goryczy. ostatnie lata dla Bonsona są takie se w rapie, co tu dużo mówić, Def Jam mu nic nie dał, przy premierze Refluksu czy tam przy singlach pisał, że portale gówno, bo jak się nie płaci, to każdy ma wyjebane, tutaj też pisaliście, że koncertów już prawie nie gra, więc props, że się przebranżowił i akurat jak dziś to ujawnił, to wjechało info o Włodi/Soulpete, to mogło go to wkurwić (ale troche szkoda, ze nie wiedział, bo tak to brzmi)
still, wierzę, że ten koniec z rapem, to element wkurwienia/najebania się, bo te single z Refluksu były dojebane
no i beka, że zakosował go yurkosky, co go propsował zawsze i sie waflowali
still, wierzę, że ten koniec z rapem, to element wkurwienia/najebania się, bo te single z Refluksu były dojebane
no i beka, że zakosował go yurkosky, co go propsował zawsze i sie waflowali
Siurkosky pies oczywiście, jeśli to prawda.
Co to za argument, że teraz była trasa. Bisz przecież dalej ma trasę z livebandem po całej Polsce, a jego nie wyjebali.
Co to za argument, że teraz była trasa. Bisz przecież dalej ma trasę z livebandem po całej Polsce, a jego nie wyjebali.
Ja rozumiem, że się wkurwił na Soulpete/jutkoskiego, ale sam w tym wpisie mówi, że pierwsza edycja to była pajacerka i ruchanie na hajs to czemu go tak boli, że go tam nie ma xd
Kocham, pozdrawiam
Urażona duma pewnie
Nie byłem w swoim życiu na lepszym koncercie rapowym niż na pierwszej edycji w Krakowie (pewnie też przez nostalgię przez numery z czasów gimbazy/liceum).
Stare dziady Ludzie wszystko rapowali co się dało, Tetris robił freestyle, jakieś pogo na Ile mogę, a fanbase Bonsa tam był też mocny tak btw. Po tych 5h nie czułem łydek i gardła, więc szkoda, że tak to wyglądało od środka
Nie byłem w swoim życiu na lepszym koncercie rapowym niż na pierwszej edycji w Krakowie (pewnie też przez nostalgię przez numery z czasów gimbazy/liceum).
Stare dziady Ludzie wszystko rapowali co się dało, Tetris robił freestyle, jakieś pogo na Ile mogę, a fanbase Bonsa tam był też mocny tak btw. Po tych 5h nie czułem łydek i gardła, więc szkoda, że tak to wyglądało od środka
Yurkosky to ten typ co kiedyś zapiedalał na rusztowaniach w Norwegii a potem grał w fifę z polskimi raperzynami i próbował modulować głos jak Astek dwa sławy?
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
parówa i frajer z ryja ten cały siurkoski
- marmolad_k2
Wszyscy moi kumple grają festiwale
I bym skłamał mówiąc Ci, że nie przejmuję się tym wcale
Przecież, kurwa, skillsy mamy niebywałe
Ale chleję, w zęby walę, więc tam dawno nie bywałem
Jak Ty grzeczna, więc Ci nie pasuje taki wieśniak
W bani sieczka, więc organizator takich skreśla
Dokładnie ten, zakochany kundel w raperze Dwa Sławy
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Bonson, jesli czytasz posty, to @Bolo pisal na discordzie, ze jestes slabym raperem i chetnie zmierzy sie z toba na freestyle
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Lubie raper Bonson i może mało popularna opinia ale nic mnie bardziej nie wkurwiało jak albumy z soulpete. Strasznie mi do siebie nie pasowali, w ogóle nie lubię tych bitów na bonsoulach. Mógłby wrócić z Matkiem i rozjebać jak dawniej
Panie Damianie jak Pan to czyta prosze wyciągnąć telefon zadzwonić do Matka po przeczytaniu spoilera:
Spoiler
Wyjeżdżam pokrzyczeć, jak wraca to milczę
I w pustym pokoju mówię sobie, że to nerwy
Które zresztą odejdą z czasem
I kiedy już myślę, ze jestem niepotrzebny pojawiasz się ty
I wiem co stracę jak przerwę
I w pustym pokoju mówię sobie, że to nerwy
Które zresztą odejdą z czasem
I kiedy już myślę, ze jestem niepotrzebny pojawiasz się ty
I wiem co stracę jak przerwę
F1 to królowa. Zawsze była.