smiejcie sie ze glupi bo to jest serial, a nie placzecie ze biedny
Belmondo
- yungXpaproch
Re: Belmondo
beka z cpuna i jeszcze wieksza beka z typow co mu wspolczuja i licza na to ze sie zmieni
Na pewno ćpa. Choroby chyba nie ma, ale kto wie.
- przedszkolanek
jest szansa na oskara za krótki metraż, wysłać to ze zgłoszeniem do pisfu
a na poważnie - nie ma nikogo, kto byłby go w stanie ogarnąć? nie wiem, w jego sytuacji matka czy tam kto?
a na poważnie - nie ma nikogo, kto byłby go w stanie ogarnąć? nie wiem, w jego sytuacji matka czy tam kto?
też zadaje to pytanieprzedszkolanek pisze: ↑14 sty 2024, 13:22 a na poważnie - nie ma nikogo, kto byłby go w stanie ogarnąć? nie wiem, w jego sytuacji matka czy tam kto?
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
-
nescafeklasyg
Nie znam belmondziaka i nie wiem w jakim jest stadium uzależnienia/paranoi/psychozy ale z doświadczenia wiem, że całe to wielkie pomaganie i angażowanie się w życie osób z takimi problemami to o kant dupy można potłuc.Niestety co ma upaść musi upaść.Jedyne co jest w stanie ogarnąć takie postacie to przysłowiowy "baran o ścianę" w postaci jakiejś tragedii, wypadku który przeżyją czy inne tego typu sytuacje.Przede wszystkim to trzeba chcieć sobie pomóc.Oczywiście nie mowię że należy wyjebać jaja i beztrosko patrzeć jak ziom upada ale poza skierowaniem do specjalistów nic z tym nie można zrobić, a podejrzewam że z tytusem już niejeden specjalista miał do czynienia.Takie osoby często w duchu gardzą tymi, którzy strasznie "próbują ich ogarnąć" wykorzystują ich i finalnie to z nich robią całe zło.Znam to doskonale z autopsji bo sam kiedyś próbowałem swirować anioła stróża, na szczęście zmądrzałem.przedszkolanek pisze: ↑14 sty 2024, 13:22 jest szansa na oskara za krótki metraż, wysłać to ze zgłoszeniem do pisfu
Belmondo może i ma paranoję, ale to nie oznacza, że nikt go nie śledzi.
- marmolad_k2
Ślizgawka go śledzi.
Widać konsekwencje nieprzestrzegania BHP ćpania, mógł zapytać na forumku jak się nie odkleić
- chilipvlmer
oby sie nie skonczylo jak z raperem zioloziolo
przykre w chuj, no ale ktos juz wyzej pisal ze w takich przypadkach tylko osoba uzalezniona moze sama siebie z tego wyciagnac
przykre w chuj, no ale ktos juz wyzej pisal ze w takich przypadkach tylko osoba uzalezniona moze sama siebie z tego wyciagnac
-
nescafeklasyg
No, czytam komentarze pod tym postem dailygrind i tam już jest cała rzesza ludzi którzy chcą wynosić belmonda na ołtarze i owijać całunem turyńskim."Nie ma mu kto pomóc, wszyscy się wokoł niego kręcą dla fejmu i siana"-takie miedzy innymi kwiatki można wyczytać.Nie wiem jak osoba niewyspecjalizowana może pomóc osobie wjebanej w dragi, naprawdę.Przypomina mi to ten wywiad wojewódzkiego z koterskim, w którym to wywiadzie misiek straszne chuje wieszał na kubie że ten się od niego odwrócił, że nawet nie zadzwonił itp itd.No sorry mordo, to jest cena którą płacisz za bycie jebanym degeneratem, ludzie się odwracają bo to z tobą jest problem a nie z nimi.Co mają dzwonić, zapraszać cię do domu zebyś przyszedł wystrzelony i naodpierdalał jakiejś popeliny?Wiadomo trzeba przybrać rolę ofiary i pograć ludkom na emocjach, to jest typowe działanie osób uzależnionych.A potem misiek w wywiadach już 5 rok nawija o tym jaki to jest trzeźwy, jak mu z tym dobrze, jak to ludzie się odwrócili i jak on tego potrzebował.
dobrze, że tutaj zajrzałem
- chilipvlmer
pomoc jak najbardziej wypadaloby zaoferowac jak komus zalezy na bliskim, ktory sie wjebal w uzaleznienie.nescafeklasyg pisze: ↑14 sty 2024, 15:15 No, czytam komentarze pod tym postem dailygrind i tam już jest cała rzesza ludzi którzy chcą wynosić belmonda na ołtarze i owijać całunem turyńskim."Nie ma mu kto pomóc, wszyscy się wokoł niego kręcą dla fejmu i siana"-takie miedzy innymi kwiatki można wyczytać.Nie wiem jak osoba niewyspecjalizowana może pomóc osobie wjebanej w dragi, naprawdę.Przypomina mi to ten wywiad wojewódzkiego z koterskim, w którym to wywiadzie misiek straszne chuje wieszał na kubie że ten się od niego odwrócił, że nawet nie zadzwonił itp itd.No sorry mordo, to jest cena którą płacisz za bycie jebanym degeneratem, ludzie się odwracają bo to z tobą jest problem a nie z nimi.Co mają dzwonić, zapraszać cię do domu zebyś przyszedł wystrzelony i naodpierdalał jakiejś popeliny?Wiadomo trzeba przybrać rolę ofiary i pograć ludkom na emocjach, to jest typowe działanie osób uzależnionych.A potem misiek w wywiadach już 5 rok nawija o tym jaki to jest trzeźwy, jak mu z tym dobrze, jak to ludzie się odwrócili i jak on tego potrzebował.
no ale sa takie momenty, w ktorych dragi kogos tak wciagaja ze dla takiej osoby nie liczy sie juz nic poza pozyskaniem hajsu na cpanie, a w takich przypadkach nawet jak z taka osoba pol zycia przezyles to taka osoba potrafi ci noz w plecy wbic tylko po to zeby moc kolejna dzialke sobie zalatwicxd
wiekszosc ludzi raczej nie miala stycznosci z ludzmi gleboko wjebanymi w dragi i to widac wlasnie po takich komentarzach.
czlowiek gleboko uzalezniony juz ma tak psyche zmieniona ze przestawiaja mu sie w glowie priorytety i wtedy dragi > relacje z najblizszymi, i nikt nie ma obowiazku kogos glaskac po glowie jak po raz n-ty gdy wyciagasz komus pomocna dlon a ta osoba sra na twoja pomoc.
mimo wszystko nadal mam empatie do ludzi, ktorych zycie tak dojebalo ze zeszli na taka droge, no ale milymi slowkami cpuna nie wyciagniesz z cpania.
jedyne co moze pomoc zanim dojdzie do tragedii to albo przymusowy odwyk, albo wyciagniecie gdzies z tej osoby resztek moralnosci i pokazanie jej jak krzywdzi bliskich, albo ta osoba sama musi chciec z tego wyjsc.
XDdd samobój w tym roku jak nic
Belmondo ma szansę stać się Magikiem dla nowego pokolenia słuchaczy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
tomeczek2301
szkoda chłopa tak po prostu, gość z mega talentem niestety skręcił w złą stronę
rok temu w styczniu tez byl live, tez byly slowa otuchy i chec pomocy dla Mlodego Algidy. Za rok w styczniu tez bedzie live, tez beda slowa otuchy, tez bedzie chec pomocy dla Mlodego Algidy. I tak w kolko z narkomanem, dopoki nie odklei sie do tego stopnia, ze odbierze sobie zycie
ile osob finalnie pomoglo rok temu i ile osob pomoze w tym roku?
ile osob finalnie pomoglo rok temu i ile osob pomoze w tym roku?
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- FruitOffTheWall
tak sie konczy nalogowe jaranie zielska, zdrowia życzę dla G
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko