kon rafalal
Belmondo
Re: Belmondo
tak zwana pecunia non olet ;d;d
-
frontkick
Ależ epokowe wydarzenie, chciałbym zaapelować o dorzucenie tęczy wśród tych chmurek w logo ślizgawki bo Belmondziarz właśnie wznosi polski rap na nowy poziom
jestem ciekaw stanowiska poteznego gsp
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
- piernikowyskoczek
twoja suka się stara
moja suka jak ta lala
rafalala
moja suka jak ta lala
rafalala
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
na fb w komantarzach pod tym postem o islamie jest nagranie Belmondziaka co się prujesz kurwo jebana? w odpowiedzi na pytanie "mordo ile za 1h z rafalem cie wyszlo?"
MOB
Czekam na filmik GSP "Rafalala... słuchaj kurwa transie, ty byś ode mnie tak na pizde wylapał, bym cie rozjebal bez najmniejszego problemu..." 
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- piernikowyskoczek
GSP: ubliżając Belmodziakowi ubliżasz Kim Kardashian, której ojczym jest transem, a wiesz kto jest mężem Kim Kardashian? Kanye Omari West kurwo
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
ahahahahhahaa
kurwa cuda na kiju
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
- marco_pantani
zwracam honor
Az po x czasu sie zalogowalem

Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Prędzej powie, że ludzie obrażają 2paca Amaru Shakura, o którym swojego czasu krążyły plotki na temat bycia bi.
Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jezu jeszcze jak on komicznie wygląda w tej wannie xD gdzieś tam pewnie z tylu jeszcze się czai bosski Roman albo siemasz kotek, pihszou z tej strony
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka