Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
Kenzo Pour Homme - jest kilerem jeżeli chodzi o trwałość, nieoczywista świeżość
Guerlain Pour Homme - mój ulubiony zapach z kategorii słodkich na zimę
Rasasi La Yuqawam - jw przepiękny słodki zapach, pachnie jak połączenie skóry i malin
Givenchy Xeryus Rouge - jw ładny słodki zapach
Narciso Rodriguez For Him - deszcz na betonie
To tak na szybko co mi przychodzi na myśl w zimową aurę, może poza Kenzo PH, on jest raczej uniwersalny, ale polecanko ze względu na zabójczą trwałość na której ci zależy. Niektóre powąchasz w drogeriach, innych będziesz musiał zamawiać próbki z neta
Guerlain Pour Homme - mój ulubiony zapach z kategorii słodkich na zimę
Rasasi La Yuqawam - jw przepiękny słodki zapach, pachnie jak połączenie skóry i malin
Givenchy Xeryus Rouge - jw ładny słodki zapach
Narciso Rodriguez For Him - deszcz na betonie
To tak na szybko co mi przychodzi na myśl w zimową aurę, może poza Kenzo PH, on jest raczej uniwersalny, ale polecanko ze względu na zabójczą trwałość na której ci zależy. Niektóre powąchasz w drogeriach, innych będziesz musiał zamawiać próbki z neta
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
wzialem odlewke ganymede i powiem wam, że dupy nie urywa, czuc mocno po jednym psiku nawet, ale taki zapach slonej wody (może coś z tym rosołem też jest na rzeczy..), no dziwne to otwarcie. zobaczę jak dalej leży
kociao weź sobie wood street z zary, troche jak jazz club, trwalszy i moim zdaniem lepszy niż oryginał, a w promocji jest za zawrotne 36zł. pieprz na początku szybko mija, potem długo są takie kadzidlano drewniane aż zostaje wanilia milutka
a jak już polecajki lecą to ja poproszę o coś irysowego w typie Dior Homme Intense (piękne, ale kurwa trzymają 7,5 minuty)
Wysłane z mojego A063 przy użyciu Tapatalka
kociao weź sobie wood street z zary, troche jak jazz club, trwalszy i moim zdaniem lepszy niż oryginał, a w promocji jest za zawrotne 36zł. pieprz na początku szybko mija, potem długo są takie kadzidlano drewniane aż zostaje wanilia milutka
a jak już polecajki lecą to ja poproszę o coś irysowego w typie Dior Homme Intense (piękne, ale kurwa trzymają 7,5 minuty)
Laytonkociao pisze: ↑12 sty 2024, 12:09 Halo perfumowe świry czy moglibyście polecić jakiś zapachy? Z tych które mam/miałem podobają mi się Hermes Terre d'Hermes, Mugler A*MEN, D&B The One, Hugo Boss Selection ... Z kolei nie do końca podszedł mi np mocno propsowany Lalique Encre Noire. Wiem że chyba spory rozstrzał, ale może ktoś podpowie jakie zapachy sprawdzić, jakie zapachy mogłyby mi się spodobać uwzględniając powyższa listę? Ważna też jest trwałość (a niestety to pozostawia wiele do życzenia np. w The One)
Bois Imperial
Naxos
La Nuit de l'Homme
Ombre Leather
Club de Nuit Intense Man
Amber Oud Tobacco Edition
orlov red shield, chociaz jak dhi ci trzyma 7,5 minuty to cos jest nie tak bratku
Przecież DHI to prawie killer jest.
Przypomina mi się ten kolega stąd, któremu Mancera Red Tobbaco trzymała chwil kilka...
Dodano po 3 minutach 58 sekundach:
Chyba, żem ślepy.
Przypomina mi się ten kolega stąd, któremu Mancera Red Tobbaco trzymała chwil kilka...
Dodano po 3 minutach 58 sekundach:
A gdzie jest teraz za tyle? Bo raczej brak w magazynach i hula po 100pln.
Chyba, żem ślepy.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
Widzowie, dziwna akcja mnie dopadła. Dolce&Gabbana Light Blue Forever pour Homme zniknął z perfumehub, w większości sklepów też nie ma. Dziwi mnie ta sytuacja bardzo. Ktoś wie o co chodzi może?
nic na potem
Ja mam Valentino Uomo Intense, jest bardzo zbliżony do DHI i ma świetne parametry, ale pewnie znaszemcess pisze: ↑12 sty 2024, 19:03 wzialem odlewke ganymede i powiem wam, że dupy nie urywa, czuc mocno po jednym psiku nawet, ale taki zapach slonej wody (może coś z tym rosołem też jest na rzeczy..), no dziwne to otwarcie. zobaczę jak dalej leży
faktycznie, przejebałem ze 100 sklepów i w żadnym nie ma, na ph też usunięty, pojebana akcja, może miał jakiś trujący składnik?
chuj wie, tak czy siak zamówiłem odlewkę na grupie. nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. wleciała na test też odlewka wersji intense oraz summer vibes.
Perfumowe świry piszą, że zapach został wycofany.
Wyczytałem, że został zastąpiony przez D&G zapachem Italian Lover https://www.fragrantica.pl/perfumy/Dolc ... 72622.html
Perfumowe świry piszą, że zapach został wycofany.
Wyczytałem, że został zastąpiony przez D&G zapachem Italian Lover https://www.fragrantica.pl/perfumy/Dolc ... 72622.html
nic na potem
ayy może dołożą, bo ja faktycznie brałem stacjonarnieGodhand pisze:Przecież DHI to prawie killer jest.
Dodano po 3 minutach 58 sekundach:A gdzie jest teraz za tyle? Bo raczej brak w magazynach i hula po 100pln.
Chyba, żem ślepy.
https://www.zara.com/pl/pl/woda-perfumo ... 20262.html
dzięki za polecenia guys
Faktycznie. Sorry, nie używam ciągle, z tych klasycznych świeżaków lubię Versace Eau Fraiche i to on jest u mnie na stałe.
They / them.
They / them.
- ConeyIsland
U mnie bardzo dobra, projekcja zadowalająca.
Tylko pamiętaj, że to jest liniowy świeżak, klasyczny do bólu. Niemniej ja uwielbiam.
They / them.
They / them.
Props, zajebisty zapach
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch