Belmondo
- marco_pantani
Re: Belmondo
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
VENOM X BELMONDO - POCZEK$H (feat. SCRXW, Pryce) (prod Joint'u)
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Spoiler

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
właśnie miałem wrzucać XD kurwa za mocne to jest
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
jak prowo to piękne, jak prawda to jeszcze lepiej
To dla mojej olenki
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
to już za dużo nawet jak dla mnie 
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
prośba niech to sie okaże wyśmienitym prowem
prośba niech to sie okaże wyśmienitym prowem
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
JEBAC HOMO I WSZYSTKICH ZDRAJCOW RASY HETERO!!
Belmondziak w tym momencie zamknął grę. Props za puknięcię transa, szkoda tylko, że to była Rafalala XD
wydarzenie dekady w polskim rapie
a jak ojcze kiedyś wspominał coś o opierdalaniu tranzystorom to każdy myślał że to fejur wyssany z dupy
Ostatnio zmieniony 04 paź 2019, 17:48 przez baqlashan, łącznie zmieniany 1 raz.
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia