[Beef] Szpaku vs Macias (White Widow)
- yungXpaproch
Re: [Beef] Szpaku vs Macias (White Widow)
haha japierdole ale sie po nich przejechal, ostre upokorzenie bo malolaciki podlapia
nic wybitnego ale wystarczająco
szpaku elegancko czekam ma 4 dissy ze strony lodzkich narkomanow to moze beda chociaz 4 wersy warte uwagi
uśmiałem się do rozpuku, nie będzie żadnego beefu, Szpaku musiałby mieć przeciwników
do jednej bramki, ale czy ktoś spodziewał się czegoś innego?
do jednej bramki, ale czy ktoś spodziewał się czegoś innego?
ale rozwalcowane
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- The Bitch Fucker
Rozjebane elegancko.
Ktoś wyjaśni wers: „ A jak GUGUGANG spierdalał, to już gra tak między wami?”
Ktoś wyjaśni wers: „ A jak GUGUGANG spierdalał, to już gra tak między wami?”
Hehe MaCipas już szykuje pistol na kulki, nawet nie ma po co odpowiadać.
słaby ten diss zwłaszcza muzycznie (jak wszystko od szpaka od 1995) więc wszystko jest do odwrócenia, piłka po stronie maciasa, a może i aleshena 
i cannot be a thug they dont dress this well
Choć nie jestem fanem muzyki Szpaka, diss wydaje mi się jednak lepszy od tego od Maciasa.
O jakie story chodzi?
O jakie story chodzi?
-
LESNYBARBPL
Kto to jest kurwa macias? xD jakis przydupas z boysbandu gejowskiego?
straszne cope nie slucham zadnego z nich ale ciezko nie przyznac ze to wlasnie macias zostal poskladany niczym szafka ivar z ikei
a nawet jeden z założycieli boysbandu white widowLESNYBARBPL pisze: ↑08 sty 2024, 10:07 Kto to jest kurwa macias? xD jakis przydupas z boysbandu gejowskiego?
oni kiedyś dobrego skuna chociaż jarali że taka nazwa!? white widow słaby najtańszy strain, w kofiku za $8 już dostaniesz
no wlasnie, wszystko sie zgadza
kiedyś był najlepszy
teraz mam medyka ww to ogień, ale ten rapowy to chujoza
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
nie no przecież macias tam samobója sobie wjebał, ciężko zrozumieć co on tam wyseplenił. Nie znam nic z jego twórczości, każdy jego kawałek tak brzmi, czy po prostu wyjątkowo straszne gówno wypuścił?
- Moltisanti
Troche wstyd przyznać ale jego zwrotka w tym numerze to jedna z niewielu rzeczy w rapie ktora zwróciła moja uwagę w poprzednim roku, ale to może temu ze malo co słuchałem.
W tym dissie wyszlo to okropnie, natomiast słuchając tego numeru mam wrażenie że ta "niedbała" nawijka to ewidentnie rodzaj formy którą przyjął i mi to nawet się podoba, taki mumbling tylko po mefedronie a nie kodeinie. No ale w dissie to jednak fajnie by było zrozumieć co mówi
W tym dissie wyszlo to okropnie, natomiast słuchając tego numeru mam wrażenie że ta "niedbała" nawijka to ewidentnie rodzaj formy którą przyjął i mi to nawet się podoba, taki mumbling tylko po mefedronie a nie kodeinie. No ale w dissie to jednak fajnie by było zrozumieć co mówi
Ostatnio zmieniony 08 sty 2024, 11:51 przez Moltisanti, łącznie zmieniany 3 razy.
czy raper white widow kiedys sie nie skompromitowal? poczucie smaku wakacji dostarczone przez czarnych braci co sie do paczkomatu nagrywali, manto od rapera row babicze, teraz kompromitacja z raperem szpaku, no co jest kurwa
Z Rowem to Ci chodzi o ten wers co poleciał czy jakaś grubsza akcja była?
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ