LSO TDW
- MalkoNTENT
Re: LSO TDW
Słuchał od godziny. Też dochodziliście do podobnych wniosków, że ćpaj stajl się na nich wzorowało? Nie jestem w stanie przeczytać całego tematu.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
-
bombastyczny
Lso to ostatnie na czym ćpaj stajl moglo sie wzorować
- MalkoNTENT
Dlaczego, ja widzę dużo podobieństw w muzyce, podśpiewywaniu. Nie mówię o tekstach
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
ćpajstajl to jakieś ziomki co se rapują i tyle
LSO to jest fenomen na skalę globalną, absolutne podziemie, zero ukłonów w stronę rapowego słuchacza, stworzenie własnej muzycznej cywilizacji
LSO to jest fenomen na skalę globalną, absolutne podziemie, zero ukłonów w stronę rapowego słuchacza, stworzenie własnej muzycznej cywilizacji
jasny wracaj na forum
- przedszkolanek
raz że mówię o LSO, dwa, że mówiąc o LSO siłą rzeczy mówię bardziej o gogu, który nadawał cały charakter temu zjawisku
jasny wracaj na forum
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:44 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
So take a step back.
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:44 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
So take a step back.
So take a step back.
Artysta, nie raper. Może i trochę odklejony, jak większość artystów. Może trochę za bardzo przez psychodeliki i jaranie, ale idealnie to współgra z jego miłością do natury i otoczeniem, ludźmi oraz Warmią i Mazurami.
Muzyka robiona z zajawki, z potrzeby by wyrazić siebie. Bez oszukiwania słuchacza. Coś pięknego.
Muzyka robiona z zajawki, z potrzeby by wyrazić siebie. Bez oszukiwania słuchacza. Coś pięknego.
Kocham LSO ale czy Rafalala wspolgra z Mazurami Zachodnimi?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
XD
A to jest w ogóle potwierdzone info? Czy po prostu mem, że Gog tam był? Rafalala chyba mieszka gdzie indziej, Gog opuszczając swój rejon postanowił spróbować szczypty zachodniej kultury -> otwarta głowa.
A to jest w ogóle potwierdzone info? Czy po prostu mem, że Gog tam był? Rafalala chyba mieszka gdzie indziej, Gog opuszczając swój rejon postanowił spróbować szczypty zachodniej kultury -> otwarta głowa.
Ale ty jesteś kurwa tajemniczy uaaaa już kurwa 5ty raz o tym mówisz że jakbyś coś opowiedział to by była opowieść wariacie, ale jednak nam nie opowiesz swoich opowieści z życiaKomunistomPodPrad pisze: ↑05 sty 2024, 8:16
Wuiru - gdybym opowiedzial najlepsze anegdoty z zycia to by mi nikt nie uwierzyl, ale niech juz bedzie ;-)
##
![]()
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
@yytr była jakaś jej fotka, na której Cmaz albo ktoś łudząco podobny był u niej (czy tam byli w tym samym mieszkaniu)
Ruchał, to ruchał, co to kogo obchodzi, wielkie pozdro dla niego
Ruchał, to ruchał, co to kogo obchodzi, wielkie pozdro dla niego
- gonny_trebor
- Moderator
było dosłownie tylko tyle
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #110 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- KomunistomPodPrad
.........
So take a step back.
So take a step back.
nie no kurwa xD cmaz killer wchodzi pięknie w damski tyłek, pps warsaw wyzywanie warszawiaków od pedałów, bujanie sie z damami w tango, tu na skuterze wodnym z ladna kobitka w teledysku
a potem widzisz go u rafalali xD to jednak w przypadku kogoś tak zwiazanego bezposrednio wręcz tworzącego jedność ze swoja muzyką to jest kurwa dość poważny zarzut
zwłaszcza, ze oprocz obrzydliwości seksualnej to rafalala prezentuje jeszcze zło moralne
świadomość swojej ignorancji