Gucci Mnich - Ǝternal Monk (2023)
Re: Gucci Mnich - Ǝternal Monk (2023)
byłem sceptykiem ale w koncu odpalilem i rzeczywiście dojebana płyta
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Przesłuchałem dzisiaj do śniadanka i Potencjał jest, ale ciężko się tego słucha bo chyba mix master zjebany ? Słaba jakość tego materiału
amatorka została odjebana i głośność pomiędzy numerami się nie zgadza
mówienie o fresh stylu śmieszy niezmiennie, chyba że to rzeczy z przed jakichś 7 lat
i chłop faktycznie brzmi jak Mata po wylewie
ale kilka numerów można wrzucić na jakąś playliste
mówienie o fresh stylu śmieszy niezmiennie, chyba że to rzeczy z przed jakichś 7 lat
i chłop faktycznie brzmi jak Mata po wylewie
ale kilka numerów można wrzucić na jakąś playliste
- przedszkolanek
ale to jest plhh nie zhh
- przedszkolanek
teoria systemów-światów i transferu kapitału kulturowego w relacji centrum-peryferie
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
a poza tym, to nie aż 7 lat (zwłaszcza, że ta płyta to zwieńczenie runu zapoczątkowanego w drugiej połowie 2020 roku)
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
a poza tym, to nie aż 7 lat (zwłaszcza, że ta płyta to zwieńczenie runu zapoczątkowanego w drugiej połowie 2020 roku)
Warto też dodać, że „Designer” i „Coupe” to miały premierę 2 lata temu, więc Mnich po roku oficjalnie wbił w stylówkę spopularyzowaną przez „Whole Lotta Red”. Sam „Designer” miał premierę przed „Miss The Rage”, więc całkiem szybko jak na nasze realia zaadaptował styl na swoje potrzeby. Problemem jest, że pełnoprawny album wydał dopiero w 2023.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
ale za to jaki dokurwiony, juz pomijajac czy to jest swieze czy odkrywcze czy kurwa cokolwiek to po prostu zajebiscie sie tego slucha
To dobrze, bo tyle dałem radę przesłuchać. Połowa z tego wokal tak zjebany, że niewiadomo co on tam śpiewa. Chociaż jakiś tam potencjał ma, przy kilku wersach się uśmiechnąłem.
nic na potem
-
dobryjoint
Ta płyta brzmi jak Mata z 2023 (nie chodzi o teksty i nie chodzi o tę nową epkę), więc jebać. Szkoda, bo liczyłem na coś dobrego.
Akurat do Maty to te produkcje nawet nie mają podjazdu, nie ta liga 
- rozklad_gaussa
gmnich jest tym kim mata chcialby byc robiac te swoje odloty w rage
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
-
dobryjoint
No wiadomo Mnich > Mata, ale przez to, że najpierw niestety słuchałem wysrywów i wycia Maty, to ciężko było zajarać się klimatem i płytką, bo podświadomie ciągle gdzieś mi się to gryzło ze sobą. Bity lepsze ma Mata, ale to logiczne.
Raczej tym kim chciałby być na cbw mixtape.rozklad_gaussa pisze: ↑24 sty 2024, 16:50 gmnich jest tym kim mata chcialby byc robiac te swoje odloty w rage