LSO TDW
Re: LSO TDW
Typowa schizogenna mieszanka: jaranie bagniaka i szamanie mazurskich kwasów czyli NBOMe. Widać że odkleja go ostro, z roku na rok coraz bardziej. Szkoda. Ale przy starych nutach co się na siłowni śmignęło to moje. Lso towarzyszyło mi też przy maratonach do matury. Dzięki Gogu za całokształt i życzę powrotu na ziemię.
Ta. Weganizm i posiadanie swoich własnych wartości w życiu to faktycznie ostra odklejka. Schizofrenia prawie.
do skumania wystarcza checi chyba ze ciebie swiadomosc nie kreci
-
bombastyczny
Zapomniałem jeszcze o ruchaniu rafalali, ale to pewnie tez nie odklejka i na tripie go olśniło ze transy są zajebiste. Nawet jakby na klipie wrzucił jak się rucha z nim to WTAJEMNICZENI by powiedzieli ze to po prostu większa świadomość i jak tego nie rozumiesz to nie czaisz przekazu i nie jesteś TDW
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:45 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
So take a step back.
sprawiasz wrażenie mentalnej nastolatki, która w latach 90-tych by wyklejała pokój plakatami z bravo ulubionych artystów popowychKomunistomPodPrad pisze: ↑23 gru 2023, 8:47 Na podstawie wieloletniej częściowo nieświadomej analizy twórczości Cmaza obstawiam że jego enneagram to 7w8, czyli najlepszy ze wszystkich (8w7 też spoko)
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:45 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
So take a step back.
So take a step back.
@@KomunistomPodPrad co do tego reprezentuje siebie w jak oninwypuszczali singla to rpk nawet nie istniało
jasny wracaj na forum
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:44 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
So take a step back.
So take a step back.
Napewno nie jak mu masa miesniowa zjechala na przelomie kilku klipow kilkukrotnie 
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- przedszkolanek
kurwa czep sie psiego ogona @przedszkolanek
- przedszkolanek
jeszcze niedawno taki byłeś obrońca piesków, a teraz tak im źle życzysz 
nie zdawałem sobie sprawy, że źle im życzę, ale dostrzegam, że zamęczyłbyś ich ortografią i gramatyką języka szczekanego
masz tak wyjebane dlatego piszesz takie długie posty ze swoimi historiami życiowymi, które nikogo nie interesują-seems legit, żeby nie brakło merytoryki to ta muzyka to łajnoKomunistomPodPrad pisze: ↑03 sty 2024, 8:26 twoj post nic nie wnosi do tematu a ja mam wyjebane na twoja opinie
- MalkoNTENT
Pierwsze spotkanie z LSO, serce o boże jakie to zajebiste. Mam nadzieję, że w zalewie ich muzyki coś jeszcze wyłowię dla siebie.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
-
bombastyczny
Masa mu zjechała bo musiał bombe odstawić i leżał jakiś czas w szpitalu z niewydolnością nerek, ale jak się leci na towarze 20 lat to nie dziwne. Potem jeszcze coś sobie połamał, ale już przed wypadkiem wyglądał jak gówno