widać, że fantazja tego farmazona nie opuszcza, w Poznaniu jak z nim szorstko gadali na ulicy to leciał do radiowozu prosić o pomoc psiarnie
Sentino
Re: Sentino
Będziesz bity będziesz spierdalał będą twoje okulary 2 metry leciały do góry w toksycznym zwolnionym tempie i plecak też
- FruitOffTheWall
xD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
kapec pisze: ↑13 gru 2023, 22:12 Ostatnio jedziemy z kobietą do Malagi, żeby sobie wypłacić Bitcoina. Typ przechodzi na pasach przez ulicę z plecakiem. Moja kobieta zatrzymała samochód i facet mówi do niej: „Ty córko kurwy”. Ja wyskakuję z auta i mówię do niego: „Do kogo ty kurwa mówisz córka kurwy?” A on do mnie mówi: „Do ciebie synu kurwy”. No to mu zajebałem na p*zdę, a jego okulary odleciały na dwa metry, podobnie jak jego plecak. Po czym ja odchodzę, a on za mną: „Ty synie kurwy, ty synie kurwy. Zaraz kurwa cię podam na policję”. Powiedziałem mu, żeby się odpierdolił. Ludzie na prawo i lewo to filmują. Z tego tytułu będę miał sprawę sądową.
Okulary dwa metry dalej całe we krwiSpoiler
Hahaha ja pierdole niemozliwy jest
Czytam to i mysle ale pojebana pasta, okulary latajace w toksycznie zwolnionym tempie xd
Otwieram spoiler a tam sentino naprawde to gada
-
coldpu55lick
malik montanama szerokie macki, zwerbował do brudnej roboty wujka aliego by stworzyc sub-label gdzie, podając mikrodawki grzybów psylocybinowych nakłoni sebastiana do kolejnych nagrywek - już na poczet malika.
montana bojąc się o swoje wpływy w mieście(drillowcy) nie mógł zawrzeć oficjalnego paktu z generującym nagłówki sentini - wykorzystał do tego celu wujka, a gdy metka sentino się wyczerpie - nie porzucą go, zostawią w koronie - odklejonego, poświadczającego o zgubym życiu ulicznym w Warszawie
na podlasiu mówi się na to zataczanie coraz większych kręgów ale w iranie także
montana bojąc się o swoje wpływy w mieście(drillowcy) nie mógł zawrzeć oficjalnego paktu z generującym nagłówki sentini - wykorzystał do tego celu wujka, a gdy metka sentino się wyczerpie - nie porzucą go, zostawią w koronie - odklejonego, poświadczającego o zgubym życiu ulicznym w Warszawie
na podlasiu mówi się na to zataczanie coraz większych kręgów ale w iranie także
- Moltisanti
Alvarez by chcial
tak czysto hipotetycznie, to kurwa miej honor Enrique Alvarezie Pałucki i wyłóż lance na te afgańska kurwe, ile można się poniżać, no chłopie

Spoiler
Panczlajn z hugo i bossem - no rzeczywiscie, nigdy tego nie slyszelismy 
Macie ten SS z fb Sentino z takim epickim podsumowaniem któregoś roku?
@Burak kupisz książkę dla celów archiwizacji? 
Kupiłem dla siebie, ale skanować tego nie będzie mi się chciało (o ile w ogóle książka przyjdzie) 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111