Laikike1
Re: Laikike1
Chyba obraził sie po słabym odbiorze Rzeczy naturalnych.
Nasz Marcinek jest specyficzny
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
-
tomeczek2301
Ehhh Mar zajebal focha i nie ma świąt w tym roku
Polski rap osiągnął level chujni dla jakby standardowej chujni nieosiągalny. W sumie to mało kto już chyba czeka, więc idealny moment, żeby albo to skończyć po cichu, albo zajebać czymś z zaskoczenia. Zeszłoroczny Ikon to była nędza nagrana na siłę, nie wracałem w ogóle
-
tomeczek2301
Generalnie ikony to już nie ten level
Jebac ten level..gdzie jest icon laik huju
Ja to w ogóle mam poczucie, że akurat Rzeczy Naturalne zostały odebrane lepiej niż poprzednie płyty. Chciałem to jakoś zweryfikować liczbą odtworzeń na Spotify i o ile to mi się nie udało, to zaskoczyła mnie mocno liczba 24,7k słuchaczy w tym miesiącu, wtf?
Oczywiście mam nadzieję, że jeszcze wyjdzie Ikon
Oczywiście mam nadzieję, że jeszcze wyjdzie Ikon
no da się w taki sposób, że Rzeczy naturalne mają więcej wyświetleń niż starsze Killin czy nawet DiamondLife, a takie Lego przebiło 100k, imo też te 25k słuchaczy to naprawdę kozacki wynik
Dodano po 7 minutach 44 sekundach:
a no i dodajmy do tego fakt, że Rzeczy naturalne trafiają do jakichś tam zestawień końcoworocznych typu n*wonce
Dodano po 7 minutach 44 sekundach:
a no i dodajmy do tego fakt, że Rzeczy naturalne trafiają do jakichś tam zestawień końcoworocznych typu n*wonce
Pete pisał, że sprzedaż Rzeczy Naturalnych była ok i to nie powód zniknięcia Laika
sosoullikesoul pisze: ↑06 lut 2023, 8:54Nie wiem jaki jest dokładny powód i data usunięcia, ale nie ma to związku ze sprzedażą płyt, która swoją drogą była na tyle dobra, że musieliśmy wznowić nakład CD (+ wersja instrumentalna zeszła w chwilę), a i woski niebawem powinny się wyprzedać. Nie musicie mnie oznaczać, pisać prywatnych wiadomości i zagadywać o powody, ale jakby powodem była sprzedaż, to zrobilibyśmy to po „Postaciach fikcyjnych”![]()
U Marcina dużo zmian w życiu i robiąc już ten projekt miał bardzo mało czasu na pisanie/nagrywanie i dość często przekładaliśmy datę wydania. Nie musicie się martwić o Mara. Ma się dobrze. Ale dzięki za troskę jeszcze raz. I dzięki za wszystkie opinie na temat płyty
A to, że wersje fizyczne płyt z roku na roku cieszą się coraz mniejszym zainteresowaniem, to chyba wszyscy wiedzą i nie powinno być to większym zdziwieniem.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
może jak dosłucham do końca to będzie ikon 5 już na playliście...
Dawno Leveli nie słuchałem tak jedne po drugim i jak miałem jeszcze kiedyś rozkminkę czy 1 czy 2 najlepsza, tak obecnie 2 mocno nad 1 u mnie.
A reszta bez podjazdu, refreny Bobera to na poziomie VNMa.
A reszta bez podjazdu, refreny Bobera to na poziomie VNMa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Jedynka jednak za chujowo brzmi więc ciężko ocenić bo samym levelem 2 jest wyżej
Spoiler
heh
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Koniec epoki levelowo-ikonowej. Można się rozejść
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
ostatni bastion truskulu upadł 
- ConeyIsland