Soulpete
Re: Soulpete
Otso props na takich bitach, oby Oki nie skrzeczal jak eunuch i powinno być git
Jasne, ale to bylo cos kolo 2016/17 po wydaniu Slamu a przed Nowym Kolorem gdzie juz zaczal powoli odlatywac.
Każde rzemiosło od tego człowieka to tak naprawdę sztos, jest coś magicznego w jego brzmieniu co wyróżnia się na tle pozostałych oraz niesamowicie wciąga, fajnie jakby poeksperymentował z różnorodnymi raperami i żeby nagrywał dłuższe projekty bo przy tych mini zawsze czuć trochę niedosyt.
Magia Soulpeta polega na sampelku, a jego kunszt na znajdowaniu kurwa dobrych sampli. Niby niewiele, a podobną czynność pierdolnął Steez na art-brucie i zajebał top5 płyt polskiego rapu tym sposobem
cztery żubry i dwie kurwy
Steez na artbrut 5 lvl wyzej niz ten marniak wtorny
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
A co tam steez wyprodukował oprócz odświeżenia bitów 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
W artbrut to właściwie są tylko sample powycinane i mało co dodane od siebie
- marmolad_k2
Jeszcze od topowych polskich artystów.
No akurat ta płyta to mi nie siedzi, zaś produkcje Soulpeta zawsze dają mi przyjemność z odsłuchu tak samo jak rzemiosło Noona oraz Kuby Więcka.
- ConeyIsland
a cóż to...
Soulpete w życzeniach na 2026 wspomniał o planach zrobienia płyty z Biakiem. Chyba trochę za wcześnie na temat, ale warto wspomnieć
to kurwa forum rap, nie wizaż
- ConeyIsland
Biak wspominał mi o tym jak gadaliśmy przed koncertem jakoś wiosną. JOCC2 wychodzi luty / marzec więc materiał z Pjoterem pewnie w połowie roku najwcześniej.