Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
Mam dziurę w głowie, może ktoś będzie kojarzył. Był numer z teledyskiem, w którym gościnnie wystapił Hades w roli kucharza, gdzie podnosił z podłogi rybe. Wydawało mi się że to były Syny, ale za nic nie mogę teraz tego znaleźć.
Syny - Mój Ruch
styl zakręcony jak czas akkusativ
Ostatnio słuchałem znowu w całości "W strefie jarania i w strefie rymowania" i zwróciłem uwagę, że w "Chryzantemach" nie ma zwrotki Smarka, którą kojarzę z osobnego uploadu na yt.
Czy zwrotka się po prostu nie dostała, dograna była później, albo może o coś innego chodziło? Czy coś wiadomo na ten temat?
Na geniusie widzę coś o "zaginionej zwrotce", czy o wycofaniu się z udziału w płycie przez Smarka ze względu na kunszt Wankeja. Czy ktoś ma jakieś źródło takich informacji? Ciekawi mnie jak to było naprawdę.
Czy zwrotka się po prostu nie dostała, dograna była później, albo może o coś innego chodziło? Czy coś wiadomo na ten temat?
Na geniusie widzę coś o "zaginionej zwrotce", czy o wycofaniu się z udziału w płycie przez Smarka ze względu na kunszt Wankeja. Czy ktoś ma jakieś źródło takich informacji? Ciekawi mnie jak to było naprawdę.
Dostał nieco inny bit niż ten, który finalnie wszedł na płytę - słychać to w tej wersji ze złączonymi zwrotkami. Początkowo też Urb twierdził, że finalnie Smark nie chciał być na tej płycie (bodajże w poście na Ślizgu to było).
wie ktoś na czym polega ten słynny stary numer z rękawicą? xd
To chyba wzielo sie z kawalu ktory ma duzo wersji (ze chlop wyslal kumpla do pokoju po rekawiczki a tam jego dwie corki, mowi wasz ojciec kazal mi was wyruchac, a na potwierdzenie pyta sie "obie?" I gosc odkrzykuje ze obie), a mowi sie tak potocznie na roznego rodzaju kwitflipy albo sztuczki
- CeHaTeHaCe
czy do numeru BEZKITU Belmondo / Hewry był jakiś śmieszny fazkowy klip? jak do młynu kręcący mobbyn czy coś bo nie da się dokopać, tak samo srebrna patera
bezkitu nie miało klipu raczej na pewno, to mój #1 numer z uniwersum H&M więc pewnie wiedziałbym o tym w tym 2016
jasny wracaj na forum
Do bezkitu była tylko taka wizualizacjaCeHaTeHaCe pisze: ↑05 sty 2024, 22:55 czy do numeru BEZKITU Belmondo / Hewry był jakiś śmieszny fazkowy klip? jak do młynu kręcący mobbyn czy coś bo nie da się dokopać, tak samo srebrna patera
Spoiler
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- CeHaTeHaCe
burak jak zawsze props potężny
- ConeyIsland
prośba o "gitarowe" numery deysa. mam "straszny" i "koszmar minionego lata"
Prawdopodobnie nie o to Ci chodzi, gdy piszesz "gitarowe", ale w kawałku z Młodszym Joe ("Face Tat") jest gdzieś tam w tle gitara.
No i jak już "Koszmar Minionego Lata", to w "Destylarni" też jest gitara i jest Deys.
No i jak już "Koszmar Minionego Lata", to w "Destylarni" też jest gitara i jest Deys.
- ConeyIsland
Kiedyś Proceente nawinął "Umyj pachę, zmień T-shirt jak masz mikołaje".
To jakaś potoczna nazwa plam pod pachami?
To jakaś potoczna nazwa plam pod pachami?
styl zakręcony jak czas akkusativ
nie wiem, ale w bodaj 2001 nawinął wers, który leciał mniej więcej:
chleję goudę człeniu jak za pe er elu pracownicy pe gie erów
i bardzo mi się podobał ten rym
chleję goudę człeniu jak za pe er elu pracownicy pe gie erów
i bardzo mi się podobał ten rym
jasny wracaj na forum
ConeyIsland pisze: ↑08 sty 2024, 10:12 prośba o "gitarowe" numery deysa. mam "straszny" i "koszmar minionego lata"
Spoiler
- ConeyIsland
Dziękuję ekolego
- ConeyIsland
Czy znajdę gdzieś jakikolwiek ranking nielegali / wydawnictw z polskiego rapu które nie doczekały się wydania na cd? typu obskurw czy butleg getto głów.