Jimson
Re: Jimson
mood tak gęsty że można nakładać chochlami
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
https://www.youtube.com/@mackwiatkowski
Te profilowe zdjęcie, co na kanał dał teraz, to przykro się patrzy. Chłop wygląda na mocno zniszczonego. Ciekawe czy dalej here wali. W każdym razie nie wygląda, żeby prowadził zdrowy tryb życia.
Te profilowe zdjęcie, co na kanał dał teraz, to przykro się patrzy. Chłop wygląda na mocno zniszczonego. Ciekawe czy dalej here wali. W każdym razie nie wygląda, żeby prowadził zdrowy tryb życia.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Normalny 41 latek. Żule zniszczone życiem to są tutaj:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Bryx Fenrir
Piękny vibik, szczególnie jak się tego słucha wieczorem, na Jimsona zawsze się czeka, oby jak najwięcej numerów od niego
- ConeyIsland
z niekłamanym zażenowaniem po 10 latach czytam swój wywiad aka rozmowę napalonego sajko z Jimsem
https://www.popkiller.pl/2014-02-16%2Cj ... ntu-wywiad
https://www.popkiller.pl/2014-02-16%2Cj ... ntu-wywiad
- ConeyIsland
na BK?
- ConeyIsland
ten, ekhm, wywiad pasowałby właśnie do BK jako "dla beki" 
Posiada ktoś acapelle Jimson Bez strachu? Pamiętam że kilka lat temu ktoś mi wrzucił na serwer w formacie wav oryginalne acapelle trzech pozostałych utworów. Kto to był już nie pamietam. Chyba Kes-a.Mam je do dziś. Brakuje tej jednej chętnie bym przesłuchał.
To jest jeden z najlepszych tracków, jakie słyszałem. Uwielbiam jak ten numer jest poskładany, jak jest zarapowany, uwielbiam Jimsona w huj + bit jest niemożliwy
Dobra, jednak to jest najlepszy numer
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
- marmolad_k2
zgadzam się co do Arabskich Nocy, dla mnie to jest opus magnum Jimsona, leci sobie na totalnej wyjebce pod absolutnie genialny, klimatyczny bit który w ogóle nie wskazuje na luźną nawijkę, ale wypluwa te wersy i człowiek słucha jak zahipnotyzowany, potężne delivery
Jestem na misji, większość z nich tylko wrzuca linijki
Hipnotyzuję wszystkich od dekady, z płuca i dykcji
Jestem na misji, większość z nich tylko wrzuca linijki
Hipnotyzuję wszystkich od dekady, z płuca i dykcji
- ConeyIsland
rmx bobera też nie jest najgorszy
- marmolad_k2
Bez kitu, zawsze jak ktoś coś pisze w temacie Jimsona czy innego Dinala, to człowiek troszkę się łudzi