Belmondo
Re: Belmondo
od 2:10 do 2:12 już niedługo u @@jajca na avatarze
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- ebismolarek
Naczytał się postów badiego i poszedł pobiegać, a tu od razu że naćpany
stymulanty, za dużo, albo zbyt często albo po prostu krzywo weszły
https://pl.wikipedia.org/wiki/Psychoza_amfetaminowa pisze:Osoba w takim stanie stanowi zagrożenie dla siebie i innych, choćby ze względu na urojenia prześladowcze i agresję.
Poczucie bycia prześladowanym, hiperaktywność i panika należą do najczęściej występujących objawów.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 30 lis 2023, 19:04 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
ocb z tym linkiem do lecha janerki w bio? ktos mu sie na konto wjebal?
młody g mu się pewnie wjebał
- bialyjelen
raczej zwykla promocja bo plyte wydal
- marmolad_k2
Tęsknię za Gdynianinem, co u niego słychać?
Oby wszystko git i w miarę trzeźwo, bo za tydzień gra koncert w Katowicach na ktory się wybieram. Chociaż z drugiej strony btw, jak przypominam sobie ćpunskie wybryki Mobbyn w Kato x lat temu, to też było ciekawie. Piłem se browara z ziomkiem na ogródku, a z lokalu wybiegł GSP z maczetą w natarciu na Oyche Doniza
Wczoraj był koncert w Szczecinie, godzinka i nara.
Zagrał stare numery na innych bitach, takie jak: scrooge ebenezer, gnoochi, sos ciuchy i borciuchy, san Salvador, gaśnica, a z nowszych: dzien dobry, truten, czapa hehe, follow upy, captcha, papardelle, kto by pomyslal, te tereny i plata o plomo. Kazał zrobić hałas dla marihuany, dizkreta i gicika amena i tyle.
Zagrał stare numery na innych bitach, takie jak: scrooge ebenezer, gnoochi, sos ciuchy i borciuchy, san Salvador, gaśnica, a z nowszych: dzien dobry, truten, czapa hehe, follow upy, captcha, papardelle, kto by pomyslal, te tereny i plata o plomo. Kazał zrobić hałas dla marihuany, dizkreta i gicika amena i tyle.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Miałem iść, ale po tej recenzji nie żałuję zwłaszcza patrząc na ceny biletów 
- marmolad_k2
A jakież to ceny biletów?
nie dla obesrańców
Jak na moją kieszeń to było dużo zwłaszcza jeśli to była tylko godzina grania- 69 zł w przedsprzedaży, a w dniu koncertu 89.
Kurde, no ale solowe gigi tyle trwają chyba co nie, ja byłem w zeszłym roku i fajen było, szczególnie że sporo było tych Mobbynowych i wczesnych solowych rzeczy
Też nie widzę problemu w godzinnych koncertach, jeśli ktoś nie robi benefisu i przekroju 15 letniej dyskografii to idealnie czasowo, ale osobiście jestem pod tym względem trochę dziwakiem i najlepiej bawiłem się na 35 minutowych pogo soundcloudowych raperów, którzy zwyczajnie nie mieli czego więcej zagrać, za to nie było żadnych przerywników na oddech
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Na godzinny koncert to dupy z wyra nie warto podnosić.
Mobbyn/Uhqqow to niepowtarzalna ekipa w polskim rapie. Ilość ikonicznych sytuacji czy filmików przekracza jakąkolwiek skalę. W tamtym czasie całkiem mocno śledziłem losy tej grupy. Nie mam jednak dokładnej wiedzy na temat dwóch zdarzeń - czy rozwiązała się sprawa z zajebanymi bitami na album uhqqow podpisanymi jako TheBitCoin oraz jak to było z tym koncertem w Olsztynie, mi się coś kojarzy, że ochrona nie rozpoznała GSP-ka i on się z nimi napierdalał?