¥$ (Kanye West & Ty Dolla $ign) - VULTURES 1/2/3 (2024)
Re: Kanye West & Ty Dolla $ign - Vultures (TBA)
ktos na reddicie zajebal teorie ze zorganizowal to listening party dla "vultures" czyli sepow ktorych zaprosil po to zeby ich pozniej jebac XD
odjebal pieknie, nie wierze ze to wyjdzie
odjebal pieknie, nie wierze ze to wyjdzie
wyobraź sobie być jakimś kurwa, nie wiem, realizatorem dźwięku czy kimkolwiek ze sztabu ludzi, którzy pracują nad płytami Kanye. Typ jest jak tykająca bomba
W kilka minut może rozjebać cały misterny plan
Kanye Król Albanii
ye nowy sgp, tylko że mainstreamowy
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
https://untitled.stream/library/project ... ux9iVWvfvo
Wszystkie kawałki jakie dotychczas poznaliśmy
Dodano po 3 godzinach 2 minutach 25 sekundach:
Nie wiem czy ktoś nie pisał wcześniej ale Bit do Fuc Sumn stworzył nasz rodak Konrad Żyrek czyli Shdow, ziomek jest z Czechowic. Kibicuję
Wszystkie kawałki jakie dotychczas poznaliśmy
Dodano po 3 godzinach 2 minutach 25 sekundach:
Nie wiem czy ktoś nie pisał wcześniej ale Bit do Fuc Sumn stworzył nasz rodak Konrad Żyrek czyli Shdow, ziomek jest z Czechowic. Kibicuję
- piernikowyskoczek
gość pierdolnięty
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Chciałbym poznać historię jak bit Konrada Żyrka z Czechowic trafił do Kanyego Westa
pewnie przez ten cały beatclub skoro jest to podpisane jako collab z Timbalandem
kiedyś oglądałem o tym jakiś materiał gdzie ogólnie wniosek był taki że jest to lekki scam
ale jak widać można jakiś placement fajny ogarnąć, pytanie na jakich finalnie warunkach się to odbywa
kiedyś oglądałem o tym jakiś materiał gdzie ogólnie wniosek był taki że jest to lekki scam
ale jak widać można jakiś placement fajny ogarnąć, pytanie na jakich finalnie warunkach się to odbywa
Jak w ogóle doszło do tej współpracy? "Wysłałem bity do Timbalanda w październiku i zadzwonił do mnie miesiąc później że mamy numer na ¥$" - powiedział Shdow zapytany przez Hype'a.
I've sent 3 of my favorite beats to Timbalands stream and this is what’s his reaction!Dwa lata temu dostał propsy od Timbalanda po tym, jak ten zachwycił się jego produkcjami, słuchając ich na żywo na Twitchu.
Tak jak Instinct napisał, dodany #beatclub
Niby już 31/12 premiera razem z ikon4 czy tam 5
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Czekam na ten kawałek w CDQ
- gods bidness
Są w ogóle jakieś dowody, że Mos Def był głównym ghostwriterem Kanyego?
Też o tym słyszałem. Podobno Mos Def napisał linijkę Beautifulbigtittiebuttnakedwomanjustdontfallouttheskyyouknow. Jaram się jak głupi, kawałek roku a jeszcze oficjalnie nie wyszedł. Kanye oddawaj mi moje zdrowie psychiczne przez te opóźnienia

Let’s keep zonin’
Let’s keep floatin’, let’s keep moanin’
Girl, I know that it ain’t over
In the morning, you’ll be runnin’ back to me
Heart was broken, I am frozen
Now you’re glowin’
This is more than just a moment
Let’s keep zonin’
Let’s keep floatin’, let’s keep moanin’
Girl, I know that it ain’t over
Heart was broken, I am frozen
Now you’re glowin’
This is more than just a moment
Chyba nie, ale jak na moje to dobry tropgods bidness pisze: ↑17 gru 2023, 12:28 Są w ogóle jakieś dowody, że Mos Def był głównym ghostwriterem Kanyego?
I pack a mac11 we at 7eleven
Tu ładnie zjadł swojego ghostwritera:
Mam to samo. Jedynie New Body skipuję bo mi się przejadło po paru latach, chociaz nigdy wielkim fanem tego leaku z Yandhi nie byłem. Jaki jest twój faworyt @insane ? Back To Me zdecydowanie dla mnie, chociaż jest też parę innych które ciągle w głowie latają 
latwiej wymienic to co mi sie nie podoba, czyli zwrotka nicki minaj oraz ig models (ale to moze przez kiepska jakosc). back to me katowalem cala sobote na repeacie, a poza tym mocarne sa slide, paid, all this money, time moving slow, river, forever rolling, beg forgiveness, everybody, gun to my head (mniej wiecej w tej kolejnosci jesli chodzi o moje odtworzenia). jako sajko kanyego (odkad jest wrapped to jest on u mnie zawsze #1 z najwieksza liczba minut) jestem zadowolony, w koncu jest czego sluchac 
btw co to za dj, ktorego tagi sa np. na poczatku time moving slow, paid i jeszcze w innych utworach?
btw co to za dj, ktorego tagi sa np. na poczatku time moving slow, paid i jeszcze w innych utworach?
To DJ pharris czy jakoś tak. W czwartek wieczorem przez listeningiem w Vegas puszczał te kawałki w swojej audycji i tylko stamtąd jest rip, pozostałe to ripy z Miami lub Vegas