OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
wyszedł 1670 na netflixie, ktos ogladal juz?
na dniach odpalam, ale same pozytywy czytałem i słyszałem póki co
jest nawet temat temu poświęcony: viewtopic.php?t=10511
trzeba sprawdzić, bo rzeczywiście Muflon chyba w formie
trzeba sprawdzić, bo rzeczywiście Muflon chyba w formie
- scam_sakawa
Jaki serial obejrzelibyście z mamą?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ranczo
jakiś kryminał (bo lubi)
-
genocidegeneral
chodzi za mną jakiś taki nieskomplikowany akcyjniaczek dla debila, reacher spoko?
Pierwszy film z Tomem Cruisem spoko. Serial odpuściłem po kilku odcinkach
Został mi jeden odcinek koreańskiego Black knight. W sumie polecam, sci-fi post apo, trochę Matrix, trochę Mad Max, trochę Blade Runner, trochę John Wick. Wojsko, kurierzy rozwożący powietrze, podział klasowy. Ogląda się nieźle.
jeśli te pierwsze warunki mają być spełnione to i owszem. Przyjemnie mi się oglądało
Informacja zwrotna ja tylko zostawię 
- ConeyIsland
Cormoran Strike - ogładał ktoś? Wczoraj odpaliłem e01s01 i dam szansę.
@ConeyIsland Nie warto, totalnie przeciętne
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- ConeyIsland
Niedługo netflixa ogarnę więc nadrobię 74828274 pozycji ale póki co muszę sie czyms zadowolić. Spróbuję jeszcze ze dwa odc i zobaczymy
- ConeyIsland
Ogarnąłem netflixa już wczoraj wieczorrm i jade Informację zwrotną (do cormorana jeszcze wroce kiedys). Odc trzeci właśnie kończę. Jakubik pan aktor proszę panstwa. Dobry serial nie ma co.
EDIT:
Zrobiłem wczoraj Informację zwrotną i (w końcu) Wielką wodę. I.Z. super sprawa, zaskakujące w sumie zakończenie, na Jakubika mozna patrzeć i patrzeć. Wielka woda też mocna pozycja, nie dziwią zachwyty zewsząd.
EDIT:
Przerwa międzyświąteczna mi służy. Wczoraj zrobiłem w cały dzień Kasztanowego ludzika. Most nad Sundem to to nie jest ale kurewsko dobre skandynawskie kino. Dla fanów ww. Mostu myślę, że serial obowiązkowy.
EDIT:
I kolejna pozycja odhaczona - Las (La Forêt). Francuski kryminał, klimat ujdzie, fabuła logiczna. Niestety poprowadzony w taki sposób, że nie zatęsknię a za miesiąc zapewne zapomnę o czym to było. Na plus jakieś tam zaskoczenia, zwrot akcji pod koniec ale dobrze, że tylko kilka odcinków i nic więcej.
EDIT:
Zrobiłem wczoraj Informację zwrotną i (w końcu) Wielką wodę. I.Z. super sprawa, zaskakujące w sumie zakończenie, na Jakubika mozna patrzeć i patrzeć. Wielka woda też mocna pozycja, nie dziwią zachwyty zewsząd.
EDIT:
Przerwa międzyświąteczna mi służy. Wczoraj zrobiłem w cały dzień Kasztanowego ludzika. Most nad Sundem to to nie jest ale kurewsko dobre skandynawskie kino. Dla fanów ww. Mostu myślę, że serial obowiązkowy.
EDIT:
I kolejna pozycja odhaczona - Las (La Forêt). Francuski kryminał, klimat ujdzie, fabuła logiczna. Niestety poprowadzony w taki sposób, że nie zatęsknię a za miesiąc zapewne zapomnę o czym to było. Na plus jakieś tam zaskoczenia, zwrot akcji pod koniec ale dobrze, że tylko kilka odcinków i nic więcej.
-
genocidegeneral
co tam polskiego wyszło dobrego w ciągu ostatnich, nie wiem, piętnastu lat XD oglądałem chyba tylko watahę
nie chcę: komedyjek, romansideł, fantastyki, macieja stuhra
nie chcę: komedyjek, romansideł, fantastyki, macieja stuhra
@genocidegeneral Klangor, Informacja zwrotna, Absolutni debiutanci, Wielka woda, Ślepnąc od świateł, Artyści
Ewentualnie 1670, Infamia, Kruk, Wataha S02, Minuta ciszy
Ewentualnie 1670, Infamia, Kruk, Wataha S02, Minuta ciszy
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Pierwszy Rojst, Emigracja XD