Luxair pisze: ↑29 sie 2019, 20:46
Dopiero obejrzałem trailery i meh. To ma być samo backstory? Bo video składało się głównie z Phoenixa albo smutającego, albo dostającego wpierdol...
ta jest, głównie backstory, chyba był określany jako origin story
Robert de Niro already starred in a near-perfect Joker movie
As Joaquin Phoenix gears up to reinvent Batman’s nemesis, we look back at its source of inspiration: The King of Comedy
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
Nie jaram się jakoś na to mocno z czasów bajki o wiele wolałem motyw As która była stworzona tylko do bajki niż samego Jokera. Oczywiście sprawdzę i tak bo wygląda BARDZO obiecująco i mam nadzieję, że tego nie spierdolą i będzie brud smród i ciężko a nie tylko smieszki jak w marvelu ktory mnie już wkurwia i to całe zjebane mcu vs dcu.
Dlatego ja nie czytam recenzji i nie oglądam trailerów wystarczy mi, że wiem, kto gra główne role i parę fotosów z planu. Oczekuję mocnego 7/10 więc jak będzie lepiej to tylko się ucieszę.
Edit: no dobra nie wytrzymałem i przejrzałem reckę na filmwebie (9/10) i już nic więcej nie czytam, omijam, zapominam o tym filmie, żeby jakoś wytrzymać ten miesiąc.
sugarhill_notausgang pisze: ↑02 wrz 2019, 11:13
Dla mnie to jest najbardziej wyczekiwany film w tym roku. Nawet nie oglądam trailerów, bo nie mam potrzeby, za miesiąc kupuję bilet i zapierdalam.