PRO8L3M - PROXL3M (2023)
Re: PRO8L3M - PROXL3M (2023)
Kłamcą kłamca to ostatni raz z białego tunelu.
spoko nutka bedzie na wiosne
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Bardzo słabe, nie dotrwałem do końca nawet.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Bit kozak nawijka też ale to jebane śpiewanie psuje wszystko... Pewnie i tak się wkręci i będzie sluchane
Nie no oski deweloperski błagam.
Te podśpiewywane części zwrotek Oskara chujowe jak nie wiem co, ale bit dojebany a jak Oskar zaczyna rapować to brzmi fajnie
A no i te gadki na początku mogliby sobie odpuścić
A no i te gadki na początku mogliby sobie odpuścić
zero zaskoczenia, chujowe
O czym grubas by musiał nawinąć i na jakich bitach żeby nie brzmiało to jak z generatora ? I czy to jeszcze byłby problem ? 
W tym momencie minęliśmy już czasy widma, gdy wszystko było z generatora. Teraz oczekujemy, żeby to jakkolwiek brzmiało (i nie śpiewał ofc)
Podoba sie dla mnie ten album, fajne bity spk nawijka, spiewy nie przeszkadzaja a niektore nawet fajne. Tematy ciagle te same ale kto by o to dawal jebanie, pozatym to chyba cos charakterystycznego dla nich i odpalajac problem nie chcesz sluchac o przewrotnym zawodzie taksowkarza albo jakichs innych kompletnie innych rzeczach niz jakies osiedlowe akcje
Wiadomo ze latwo powiedziec ze "juz to bylo" bo bylo, no ale jak sie polubilo to co bylo nie tylko dlatego ze to bylo nowe i gdzies indziej tego nie bylo to mozna dalej sie delektowac ta muzyka. Chociaz rozumiem ze ciezko odlozyc na bok swoje sentymenty do starszych rzeczy i do efektu "wow" jakie na nas wywarly wtedy
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
no nie wiem, czy tu graja sentymenty, czy po prostu on gada to samo, ale 70 razy nudniej pod względem treści samej w sobie i rymów, połowa kawałków tutaj to w ogóle chuj wie o czym jest, jakieś pierdolenie byle się rymowało 12 słów w 6 wersach, potem zmiana rymu i dalej to samo
- gods bidness
Kurwa nie wiem co się stało. Kiedyś bardzo lubiłem raper Problem, a teraz mi go trochę żal, trochę krindż jak tego słucham. Pomijam już, że ta płyta w ogóle nie buja, zero wajbu jakiegoś.I mówię tu tak o bitach, jak i rapie.
Podobać się może tylko dlatego, że jest "inna niż wszystkie", udziwniona. Ale dodatkowo, kiedyś te pseudomiastowe gangsterskie teksty robiły robotę, a teraz jak słyszę te skity i gadki w stylu "ty, ona na sportowy dzwoni" to mnie żenua jakaś bierze. Płyty dalej mam ostatnią ćwiartkę do przesłuchania, ale kurwa nie chce mi się, wolałbym być w gimnazjum i zadanie z matematyki robić.
Nie wiem czy to po prostu efekt świeżości minął i kolejny raz się okazuje, że wieloletnią próbę czasu wytrzyma tylko truskul, czy za stary już jestem na raper Problem, czy oni się skiepścili, zawiedli oczekiwania i nagrali płytę-dziwadło, co jest zwyczajnie ciężka do słuchania, czy wszystko na raz.
Podobać się może tylko dlatego, że jest "inna niż wszystkie", udziwniona. Ale dodatkowo, kiedyś te pseudomiastowe gangsterskie teksty robiły robotę, a teraz jak słyszę te skity i gadki w stylu "ty, ona na sportowy dzwoni" to mnie żenua jakaś bierze. Płyty dalej mam ostatnią ćwiartkę do przesłuchania, ale kurwa nie chce mi się, wolałbym być w gimnazjum i zadanie z matematyki robić.
Nie wiem czy to po prostu efekt świeżości minął i kolejny raz się okazuje, że wieloletnią próbę czasu wytrzyma tylko truskul, czy za stary już jestem na raper Problem, czy oni się skiepścili, zawiedli oczekiwania i nagrali płytę-dziwadło, co jest zwyczajnie ciężka do słuchania, czy wszystko na raz.
Zalogowałem się żeby odpisać. To wszystko to taka nuda, że nie stawiaj obok problemu. Muzyka do zasypiania.Sieloo pisze: ↑10 gru 2023, 15:37kot kuler/qzyn - zbieraj artefakty ignorując kamery przemysłowe
cruz/młodzik - złe piosenki
łona/krupa/konieczny - taxi
bonsoul - refluks
laikike1/soulpete - rzeczy naturalne
hubert. - wizuale
kidd/sez - jeśli nie jesteś częścią rozwiązania, to jesteś częścią problemu
Mam pytanie. Jakie były dodatkowe kawałki? Bo słucham tylko na Spotify.
Eloquent33 pisze: ↑07 gru 2023, 11:00 od propsowania tej płyty, do doświadczenia z penisem w odbycie, krótka droga
- Eloquent33
PROBLEM to jebane gówno, gość nawija jakieś kocopoły, w ogóle nie potrafi bawić się rytmem, to jest szajs który się sprzedaję, ten jego rap to są brzydkie bąki, ja propsuje dobry rap, np Tede, Jacek potrafi ugryźć temat w odpowiednim miejscu, dodać do niego smaku a po całej uczcie człowiek wychodzi szlachetniejszy i mądrzejszy. Tede > PROBLEM
- Bryx Fenrir
Potężnie w eXplosion ten bit gra, i Oskar zdecydowanie dobrze na nim leci, dużo lepszy kawałek niż się spodziewałem, szkoda, że nie poszedł jako pierwszy singiel
-
peterkurten
Szacunek, że chce Ci się to nagrywać