Bundesliga
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Bundesliga
no z tego co kojarzę to bardzo solidny piłkarz, Borzęcki go na tt zrecenzował i sympatycznie mi to brzmi pod LFC, w sensie jeśli chodzi o dopełnienie składu nieoczywistym elementem
- ConeyIsland
wirtz po sezonie real? barca? city?
21 występów, 7 bramek, 10 asyst
20 lat
21 występów, 7 bramek, 10 asyst
20 lat
Oj nie, inny profil piłkarza i zdecydowanie większy potencjał
- ConeyIsland
fakt, że statystycznie może być drugim sancho / wernerem / havertzem / podolskim (?) / pulisiciem czy innym balackiem, ale rzeczywiscie gość wymiata w tym sezonie
Havertz też dwa sezony wymiatał tylko był jednak częściej finisherem niż asystującym plus ten już po jednym ACLu jest więc ja bym był ostrożny z hajpowaniem aż tak, już prędzej Musiale
Ale Musiala to już raczej wyhajpowany jest zdaje się
Najdroższy razem z Kanem gracz Bundesligi wg transfermarkt, podstawowy gracz reprezentacji i Bayernu, zapisał się już w historii strzałem w ostatniej kolejce dającym mistrzostwo, co tu jeszcze hajpować? Chyba że ja żyję troche w bańce z racji zainteresowania Bundesligą
Najdroższy razem z Kanem gracz Bundesligi wg transfermarkt, podstawowy gracz reprezentacji i Bayernu, zapisał się już w historii strzałem w ostatniej kolejce dającym mistrzostwo, co tu jeszcze hajpować? Chyba że ja żyję troche w bańce z racji zainteresowania Bundesligą
no źle to ująłem, bardziej pod kątem transferu do wielkiego klubu to jego bym rozpatrywał na dziś niż Wirtza, ale no może za mało widziałem gracza Leverkusen
No nie wiem, dla Musiali Bayern jest raczej klubem docelowym, w którym zostanie pewnie co najmniej kilka lat. Wirtz jak będzie zdrowy to prędzej czy później odejdzie, może do Bayernu nawet.
- ConeyIsland
Boniface out, wirtz na lawie. Augsburg u siebie mocny... Bayer dziś potkniecie??
- ConeyIsland
Kto wie czy lipsk ich nie weźmie w następnej kolejce. Zobaczymy...
Tuchel poleci po tej kompromitacji wczorajszej? Zidane by ładnie wleciał do takiego Bayernu
Pewnie będą go trzymać jak najdłużej póki są szanse na trofea. Zwolnienie tuchela to przyznanie się do błędu z Nagelsmannem. W lidze mistrzów mają łatwego rywala, może ewentualne odpadniecie w ćwierćfinale w słabym stylu plus rosnąca strata do leverkusen byłaby powodem do zwolnienia.
- ConeyIsland
no patrz pan, niesamowita sprawa, nie?
To jakiś nowy trend z tym, że jest chujowo, ale już niech będzie tak do końca sezonu, zamiast od razu zwolnić? Żeby nie płacić za nic czy co?
Oczywiście głównym kandydatem do przejęcia Xabi Alonso
Oczywiście głównym kandydatem do przejęcia Xabi Alonso
- ConeyIsland
xabiego wszędzie teraz za faworyta postrzegają. Liverpool, Barca, teraz Bayern
@ConeyIsland, Barca? Dobrze się czujesz?
Żeby nie spamować - pooglądałem ostatnio drugą bundes i niestety Hertha i Schalke to bandy chuja max i mogą się chwilę pobujać niżej. Nad berlińczykami to już to widmo spadku, jałowości i czyśćca wisiało od dawna, no ale przykro się patrzy na takie firmy w takiej piździe
Żeby nie spamować - pooglądałem ostatnio drugą bundes i niestety Hertha i Schalke to bandy chuja max i mogą się chwilę pobujać niżej. Nad berlińczykami to już to widmo spadku, jałowości i czyśćca wisiało od dawna, no ale przykro się patrzy na takie firmy w takiej piździe
yer a wizard, Harry
- ConeyIsland
Grał w Realu ale ileś tam lat w dzieciństwie mieszkał w Barcelonie więc niczego nie można wykluczyć 
nie no dziku, ale nie nie nie, ja w to nie uwierzę.
Ma mega szacun fanbazy realu i dobre relacje z zarządzającymi klubem. Imo jak on zaczynał trenować młodych w Realu, to już wtedy w Esp się mówiło o jego rozmowach z Perezem i że to będzie kariera krok po kroku przygotowywana pod docelowe objęcie los blancos za ileś tam lat jak będzie dobrze szło (a tu każdy kurwa wiedział że on będzie top).
Teraz będąc najbardziej 'hot' trenerskim nazwiskiem i mogąc sobie wybierać Liverpool, Bayern czy pewnie trochę później Real, to nie zaprzepaści tego dla pierdolnika w Barcelonie. Może katalońskie media coś tam nakręcają, ale na koniec każdy lubi mieć dobra prasę, trzepać siano i wygrywać, a chłop zapracował sobie na stabilniejsze i pewniejsze projekty niż dzisiejsza blaugrana
Ma mega szacun fanbazy realu i dobre relacje z zarządzającymi klubem. Imo jak on zaczynał trenować młodych w Realu, to już wtedy w Esp się mówiło o jego rozmowach z Perezem i że to będzie kariera krok po kroku przygotowywana pod docelowe objęcie los blancos za ileś tam lat jak będzie dobrze szło (a tu każdy kurwa wiedział że on będzie top).
Teraz będąc najbardziej 'hot' trenerskim nazwiskiem i mogąc sobie wybierać Liverpool, Bayern czy pewnie trochę później Real, to nie zaprzepaści tego dla pierdolnika w Barcelonie. Może katalońskie media coś tam nakręcają, ale na koniec każdy lubi mieć dobra prasę, trzepać siano i wygrywać, a chłop zapracował sobie na stabilniejsze i pewniejsze projekty niż dzisiejsza blaugrana
yer a wizard, Harry