Damski hip-hop w Polsce
Re: Damski hip-hop w Polsce
hahah ja pierdole ale mnie wykręciło z żenady 
uśmiałem się, muszę przyznać
dziwna kapa, bo ona się wydaje bardzo pozytywną ziomuwą
@many-s , skontaktuj się z nimi i zaoferuj występ w kolejnym teledysku. Byłaby to piękna historia w polskim rapie. A najlepiej by było, gdybyś wystąpił tam w tym samym swetrze, w którym jest w tym teledysku typ robiący za Ciebie. Wspaniałe nawiązanie.
A sam wałek na propsie. Kobiecy rap generalnie kojarzy mi się ze spiętą (nomen, omen) dupą, co objawia się w skazanych na niepowodzenie próbach bycia bardziej męską, niż mężczyzna oraz (to druga strona medalu) szczuciem cycem.
Tutaj jest to podane z gracją, takie niewymuszone. Nienachalna kobiecość łączy się z bekowymi linijkami. Badania laboratoryjne na obecność przekazu we krwi dały wynik ujemny. Przyjemny rap dla rapu.
A sam wałek na propsie. Kobiecy rap generalnie kojarzy mi się ze spiętą (nomen, omen) dupą, co objawia się w skazanych na niepowodzenie próbach bycia bardziej męską, niż mężczyzna oraz (to druga strona medalu) szczuciem cycem.
Tutaj jest to podane z gracją, takie niewymuszone. Nienachalna kobiecość łączy się z bekowymi linijkami. Badania laboratoryjne na obecność przekazu we krwi dały wynik ujemny. Przyjemny rap dla rapu.
Hmmm, raczej nie. Z raperek najbardziej podoba mi się stylowo Olka.
Poza tym nie jestem bohaterem własnych klipów.
Poza tym nie jestem bohaterem własnych klipów.
Jest spoko. Ona nie jest sztuczna i to do mnie przemawia.
Mam nadzieję, że mnie nie zdissuje
Mam nadzieję, że mnie nie zdissuje
Typiara ma ten typ aparycji, gdzie bałbym się z nią pokłócić w obawie przed wpierdolem
Trio Modelki, słyszę pierwszy raz ale to zajebiście wyprodukowane i dobrze się wkręca
Wiadomo że takie trzy atomówki są lepsze niż Leosia którą traktowałem jako zabawną ciekawostkę i pamiętam tylko średnie według mnie szklanki.
Wiadomo że takie trzy atomówki są lepsze niż Leosia którą traktowałem jako zabawną ciekawostkę i pamiętam tylko średnie według mnie szklanki.
Z modelkami jest taki mały problem że są uznawane za zakłady przemysłowe
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Przypadkowo na to trafiłem i nie jest to takie najgorsze, głównie przez bit i skrecze, ale jest rapik
MalinowyJogurt 2
- marmolad_k2
Spoko, ale mam wrażenie że te wszystkie uliczne raperki rapują tak samo.
- Bryx Fenrir
klasyczny letniak, czyli duet instrumentalu z refrenem i srednie zwroty. Rekompensata w postaci szczucia cialem na teledysku, wiec dowiozly dziewczyny z nowym, choc krotkim trackiem.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- marmolad_k2
Ta w czarnych włosach to taka trochę wannabe Bambi. Przyjemne, ale nie ma takiego jebnięcia jak PG$ 
+ za nie bycie brudnopisami
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- marmolad_k2
Spokojnie, daj im trochę czasu 
Dodano po 2 minutach 39 sekundach:
Dodano po 2 minutach 39 sekundach:
Tu już ewidentnie jak Bambi.
Zajebiste
Dobre dupy z nich 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji