Fifa
Moderator: con shonery
Re: Fifa
być może (na 99%) to wina mojej gry, ale np. takim pedro czy walcottem grało mi się w chuj lepiej. To trzymam z nadzieją na zysk
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
-
FÜRDIEGANG
w jakie OTW inwestujecie?
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
-
FÜRDIEGANG
Leaf, zamknij morde.
wracajac do tematu - IF Havertz w 3 tygodniu to potezna przesada xD
wracajac do tematu - IF Havertz w 3 tygodniu to potezna przesada xD
ex-AlmostDivine
ta gra naprawdę byłaby piękna, bo gameplay jest najlepszy od lat i nawet "premierowy" patch niczego nie spierdolił, ale co z tego skoro w 2/3 meczy jest takie opóźnienie że się nie da kurwa sensownie kleić akcji, a co dopiero działać w boxie gdzie w tym roku precyzja jest mega ważna bo mimo że obrona niby jest trudniejsza to obrońcy odpierdalają dużo mniej i raczej kleją piłkę jak mają okazję i ogólnie efektywnie bronić na delayu jest łatwiej niż atakować, przynajmniej dla mnie
ktoś może powiedzieć żebym se zmienił neta, ale prawda jest taka że gówno by to dało, na reddicie chyba jeszcze w żadnym sezonie nie było tyłu postów na ten temat więc jasne jest ze coś jest nie halo
musiałbym się chyba do Londynu obok serwerowni przeprowadzić żeby pograć komfortowo
ktoś może powiedzieć żebym se zmienił neta, ale prawda jest taka że gówno by to dało, na reddicie chyba jeszcze w żadnym sezonie nie było tyłu postów na ten temat więc jasne jest ze coś jest nie halo
musiałbym się chyba do Londynu obok serwerowni przeprowadzić żeby pograć komfortowo
- Cz4rny1337
- Moderator
no wlasnie myslalem ze tak tlumacze swoje spierdolenie i wolna reakcje, ze wciskam i jest input lag pomiedzy wydaniem przezemnie koemndy, a reakcja zawodnika
obrona tez przeciez wymaga dokladnosci
troche lippa
obrona tez przeciez wymaga dokladnosci
troche lippa

Może to wina konsoli....????
Nie chce tego mówić głośno ale....
Nie chce tego mówić głośno ale....
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
być może, jako że na xboxie gra 5 osób to serwery są dużo mniej obciążone
najlepiej więc byłoby iść na PC, gdzie idąc tokiem twojego rozumowania gra chodzi najpłynniej
chociaż nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, przecież to nie Sony dostarcza serwery pod tą gre
a same serwerownie też obsługują prawdopodobnie każdą platformę razem
w takiej grze jak FIFA p2p byłoby pewnie najlepsze, szkoda tylko że ludzie to kurwy i muszą wszystko exploitować, a co przy p2p niestety jest dużo prostsze i przy trybach gdzie wchodzą w gre nagrody by po prostu nie przeszło
czy towarzyskie dalej działają na zasadzie p2p? bo wydaje mi się że jeszcze ze 2 wersje gry temu tak było
najlepiej więc byłoby iść na PC, gdzie idąc tokiem twojego rozumowania gra chodzi najpłynniej
chociaż nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, przecież to nie Sony dostarcza serwery pod tą gre
a same serwerownie też obsługują prawdopodobnie każdą platformę razem
w takiej grze jak FIFA p2p byłoby pewnie najlepsze, szkoda tylko że ludzie to kurwy i muszą wszystko exploitować, a co przy p2p niestety jest dużo prostsze i przy trybach gdzie wchodzą w gre nagrody by po prostu nie przeszło
czy towarzyskie dalej działają na zasadzie p2p? bo wydaje mi się że jeszcze ze 2 wersje gry temu tak było
Ostatnio zmieniony 03 paź 2019, 8:50 przez instinkt, łącznie zmieniany 2 razy.
Swoją drogą, statystyki z UK z pierwszych dni

e:The PS4 version of the game accounted for 61% of the sales, with the Xbox One edition accounting for 38%. The Nintendo Switch 'Legacy' version accounted for 1% of sales.
Ostatnio zmieniony 03 paź 2019, 8:48 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
-
BouncedDuck5106
Ohoo jaka kąśliwa riposta no nieźle, 5 osób które gra na Xboxie musi być smutne u to bardzo.
Powiedz mi kurwa kretynie jebany, jaka jest różnica dla przeciętnego gracza czy na platformie gra w fife 10mln osób czy 2mln skoro nie ma to żadnego wpływu na to ile szukamy przeciwnika?
No ale wiadomo PS4 najlepsze, bo ma ekskluziwy 1111!!!1!1!1!!!
Powiedz mi kurwa kretynie jebany, jaka jest różnica dla przeciętnego gracza czy na platformie gra w fife 10mln osób czy 2mln skoro nie ma to żadnego wpływu na to ile szukamy przeciwnika?
No ale wiadomo PS4 najlepsze, bo ma ekskluziwy 1111!!!1!1!1!!!
- Cz4rny1337
- Moderator
dobra stul ryj, jak zwykle przezywacie tego xboxa, Wasza Godność, Wasz Majestat
https://www.futbin.com/20/squad/8298523
co pozmieniac??????
jestem biedakiem teraz
https://www.futbin.com/20/squad/8298523
co pozmieniac??????
jestem biedakiem teraz

-
BouncedDuck5106
Nie zapominaj się bo nie gadasz z matką robaku
- Cz4rny1337
- Moderator
no bo kurwa znow ten sam temat i próbujesz ze zwykłych uszczypliwości w każdą ze stron zrobić kurwa awanture, Panowie miedzy soba sie PRZEKOMARZAJA, a Ty wjezdzasz baranie z "kretynami jebanymi" i rantem na temat ps4, no co ty masz na bani kurwa czlowieku
Ci kurwa w glowe wsadzili te jebana konsole chyba
Ci kurwa w glowe wsadzili te jebana konsole chyba

- nihil Novi
Tez mam wrażenie, ze występują opóźnienia podczas rozgrywki online co mnie niemiłosiernie wkurwia. Już gadałem z dostawca, coś tam poprawili, niby jest lepiej, ale i tak dochodzi co chwile do takich mikrościęć. Myślałem, ze to tylko problem u mnie, a tu proszę.
Sensei życia
- Ezio_Wroclaw
https://www.easports.com/fifa/ultimate- ... Q:FFA20PCC
Na razie taki składzik, w następnej kolejności środek pomocy wzmocnić, aczkolwiek o dziwo bardzo przyjemnie ten Suarez chodzi.
E: i oczywiście za DR 23k przygarnąłem nie ma innej opcji
Na razie taki składzik, w następnej kolejności środek pomocy wzmocnić, aczkolwiek o dziwo bardzo przyjemnie ten Suarez chodzi.
E: i oczywiście za DR 23k przygarnąłem nie ma innej opcji
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic