Tłumaczyłem sobie tak wszystko do tej pory, ale jak napisałem w drugim akapicie - tam chyba po raz pierwszy w historii serii jest mniej niż więcej ludzi z tego Rockstara
Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Pomyślałem o tym, kiedy zobaczyłem na trailerze scenkę z kamerki policyjnej przy wbijaniu do jakieś chaty. No to by było bardzo dobre. Pytanie też co z ich relacją, bo na trailerze jest sexy, ale może specjalnie tak to pokazali. Zgadzają się leaki co do postaci, więc dziwne by było, gdyby nie zgadzały się co do tego, że są rodzeństwem.
hmmm, może był, a pod wpływem miłości przeszedł na złą drogę
bo plot twist, kiedy on na końcu okazałby się policjantem, a przez całą grę gracz mógłby nim chodzić i mordować randomów, byłby głupawy
bo plot twist, kiedy on na końcu okazałby się policjantem, a przez całą grę gracz mógłby nim chodzić i mordować randomów, byłby głupawy
zawiesili go w policji za uduszenie kilku murzynów, a że chłop z zasadami to się wkurwił i przeszedł na ciemną stronę
Taki średnio podobny w sumie ten typek z tych leaków (ten który wali kopa na drzwi ma taką samą czapkę)

Może to stepsister i stepbrother po prostu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Chciałbym tego, nie powiem
Rockstar ufam Tobie
moja teoria jest taka, ze ten bohater bedzie psem na pierwszych misjach (w VC tez mozna bylo sie przebrac za gline), ale zostanie zwolniony dyscyplinarnie za incydent, ktory zapisze jego bodycam albo bedzie tajniakiem i bedzie musial prowadzic sledztwo zwiazane z druga bohaterka. Widac biale lapy u gliniarza na tym trailerze, jest duzo pojazdow policyjnych dla vice city police department i dla sheriffs + kiedys byly plotki o tym, ze R* chcialoby wprowadzic cos nowego do serii i masz byc ex-officerem
taka opcja miala zostac wprowadzona jako dlc do poprzedniej czesci, ale udusil sie wiadomo kto i wiadomo kogo gloryfikuja (Floryda tak jak miejsce akcji GTA VI) i musieli sie z tego wycofywac CHYBA, wiec mysle teraz bedzie dobry moment, zeby to wrzucic
+ chlop moze nie byc pewien kariery przestepczej, ale za namowa szmuli wejdzie do interesu
ten stary piernik z jachtu, ktory tanczy na trailerze to bedzie lokalny playboy i bedziemy robic dla niego misje
urgurl99 wystepujaca na czacie podczas insta live bedzie jedna z postaci pojawiajacych sie w fabule (muzyka)
te dwie tanczace dziewczyny tez beda postaciami z fabuly, postaci zrobione na wzor city girls (muzyka)
rudi moze tez byc jedna z postaci pojawiajacych sie w grze albo ten yomammazjammer na wzor rastafarianina z IV
highrollerzlifestyle to bedzie stronka o stuningowanych furkach, beda zloty na miescie i mozliwosci podpierdolenia samochodow
ale pewnie zaskocza jeszcze bardziej
taka opcja miala zostac wprowadzona jako dlc do poprzedniej czesci, ale udusil sie wiadomo kto i wiadomo kogo gloryfikuja (Floryda tak jak miejsce akcji GTA VI) i musieli sie z tego wycofywac CHYBA, wiec mysle teraz bedzie dobry moment, zeby to wrzucic
+ chlop moze nie byc pewien kariery przestepczej, ale za namowa szmuli wejdzie do interesu
ten stary piernik z jachtu, ktory tanczy na trailerze to bedzie lokalny playboy i bedziemy robic dla niego misje
urgurl99 wystepujaca na czacie podczas insta live bedzie jedna z postaci pojawiajacych sie w fabule (muzyka)
te dwie tanczace dziewczyny tez beda postaciami z fabuly, postaci zrobione na wzor city girls (muzyka)
rudi moze tez byc jedna z postaci pojawiajacych sie w grze albo ten yomammazjammer na wzor rastafarianina z IV
highrollerzlifestyle to bedzie stronka o stuningowanych furkach, beda zloty na miescie i mozliwosci podpierdolenia samochodow
ale pewnie zaskocza jeszcze bardziej
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Mysle ze Vehicle handling bedzie takie same Lub podobne do GTA V, na IV w 2008 ten caly online micro transactions nie.byl popularny jak dzisiaj, jesli same online ciagle Co roku generuje po 1B$+ a teraz ostatnio w ogole po 5
anieq jako ze gra jest stara 10lat to mysle ze tu Shark cardsy beda nasterdydowane czeskom metom Bo niggasi stakeholder tak sobie zycza, nie ma juz jak to zielony wonsh mowil ze by players for players jako dosyc drogie sa ich urzadzenia, Tera tylko andale andale wpisz swej mamy numer karte
Dostaniesz ze skina s
Takze watpie ze bedzie handling Jakos realistyczny a latajace motocykle tylo o wiele wiecej(w online oczywiscie) no ale Chyba bylo w ost paru latach Jakis aingleplayer z lootboxem, cos tam starwars a i cY belgia nie zbanowa skrzyneq? KURWA jesli polski rzad može isamu mu zbanowac no to ale wsumie Co, zmiana nazwy wszatko dalej to same i mwrghani dzinol.bandura ueeeeee bungeeeee otwoeramy skrzyneczki, dzieciaki ogladaja i andalee to z ćs skrzynkamo to trwa z dekade pewnie na na international scenie takze NIC nowego nie powoedzialem
Dostaniesz ze skina s
Takze watpie ze bedzie handling Jakos realistyczny a latajace motocykle tylo o wiele wiecej(w online oczywiscie) no ale Chyba bylo w ost paru latach Jakis aingleplayer z lootboxem, cos tam starwars a i cY belgia nie zbanowa skrzyneq? KURWA jesli polski rzad može isamu mu zbanowac no to ale wsumie Co, zmiana nazwy wszatko dalej to same i mwrghani dzinol.bandura ueeeeee bungeeeee otwoeramy skrzyneczki, dzieciaki ogladaja i andalee to z ćs skrzynkamo to trwa z dekade pewnie na na international scenie takze NIC nowego nie powoedzialem
To bylo wiadomix ze w nowszych czasach bedzie anie Tony montanaFruitOffTheWall pisze: ↑05 gru 2023, 9:45 jak nie będzie folołapów do vc to sie wkurwie, liczyłem na bardziej jakieś mafiozo lens dens, tommy a tam gangsterka 21 wieku
na pc grałem i spoko @wrubel
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- ConeyIsland
Główny bohater to pies który na akcji dał uciec pięknej latynosce, co zarejestrowała taktyczna, hehe, bodycam. Został wyjebany z robo i poszedł w bandyckie tango z tą niunią.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Ona ma na kostce bransoletę i fabularnie może chodzić o to, że wypuszczają ją żeby Jason mógł ją "przypadkowo" spotkać i prowadzić (dogłębnie) śledztwo. Na trailerze widać mu zawsze połowę ryja, a jedyne słowo, które wypowiada to "trust", więc trochę to sugeruje jego podwójne życie (to za reeditem). A (to już moje) praktycznie taka bransoleta, to uzasadnienie, żeby nie opuszczała Vice City. W końcu nowa generacja i siarą by były jakieś niewidzlane ściany w powietrzu, więc pierwszy raz w serii siedzenie na wyspie będzie uzasadnione w fabule. (tak myślę)
Ktoś już pisał, że wyjdzie co najwyżej solidna, rzemieślnicza sraka, którą się przejdzie i zapomni dwa dni później? Zostawiam sobie tutaj ten post, abyście mogli mnie cytować po premierze
Rockstar rozbił bank, blisko 100 mln wyświetleń w 24h w serwisie YouTube. Widać że hype jest mocny na ten tytuł. Jeśli będzie to 1-2 kwartał 2025 to ten rok szybciutko zleci. Nic tylko czekać na kolejne zwiastuny, bo ten pierwszy obiecujący. Tylko takie zagęszczenie ludzi na plaży i na ulicy że nie wiem która konsola i który komputer to pociągnie, pewnie to tylko taka animacja dla picu jako film
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
9 lat temu w Unity jakoś potrafiło być od chuja NPC xd
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Wątpię że to będzie jakiś R*AGE engine chatgpt type of beat na złotych helikopterach od yusufa z tbglt
Że w rok ? Przecież wiadomix że najpierw na konsolkę na pjentaqa to wyjdzie klasyq
V bundle kupowałem ps wiesz opakowanko żeby niw móc grać na online ale oko
Żeby poNiej kupić PS4 jako że leżało a żeby pozniej dopiero na PC tylko że fiveM i fajnie było tylko za stimusia tam dychę było trzeba, teraz będzie tak samo jak to prawie że zawęża R* gra
Forumquowa składka serwero-inwestycyjna
SLG RP + član wars + coś przecież to będzie bamglac za chwilque
Silnik będzie taki sam z lekkimi visual tingz, pamietam jak odpaliłem te fiveM to jakie grafiki mohlo dostać klikając F11
Tu będzie tak samo, czy możemy już zacząć już robić jakieś 6 custom server? Każdy ma swoje stonki a i grało by się, przecież na Tychy custom serverach RP się zarabia
Dodano po 3 minutach 6 sekundach:
Tutaj już wszystkie jasne a to przed trailerem przepuszczam że wyszło

Że w rok ? Przecież wiadomix że najpierw na konsolkę na pjentaqa to wyjdzie klasyq
V bundle kupowałem ps wiesz opakowanko żeby niw móc grać na online ale oko
Żeby poNiej kupić PS4 jako że leżało a żeby pozniej dopiero na PC tylko że fiveM i fajnie było tylko za stimusia tam dychę było trzeba, teraz będzie tak samo jak to prawie że zawęża R* gra
Forumquowa składka serwero-inwestycyjna
SLG RP + član wars + coś przecież to będzie bamglac za chwilque
Silnik będzie taki sam z lekkimi visual tingz, pamietam jak odpaliłem te fiveM to jakie grafiki mohlo dostać klikając F11
Tu będzie tak samo, czy możemy już zacząć już robić jakieś 6 custom server? Każdy ma swoje stonki a i grało by się, przecież na Tychy custom serverach RP się zarabia
Dodano po 3 minutach 6 sekundach:
Fajnie że ich ciekawia jakieś kogoś numerki na YouTubexxxkawo pisze: ↑06 gru 2023, 0:23 Rockstar rozbił bank, blisko 100 mln wyświetleń w 24h w serwisie YouTube. Widać że hype jest mocny na ten tytuł. Jeśli będzie to 1-2 kwartał 2025 to ten rok szybciutko zleci. Nic tylko czekać na kolejne zwiastuny, bo ten pierwszy obiecujący. Tylko takie zagęszczenie ludzi na plaży i na ulicy że nie wiem która konsola i który komputer to pociągnie, pewnie to tylko taka animacja dla picu jako film
Tutaj już wszystkie jasne a to przed trailerem przepuszczam że wyszło

Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Kiedyś ktoś wrzucał jakiś dokument 100stron z leakami i się większość chyba zgadza co, nie pamiętam co tam było ale mam nadzieję że nie będziemy pogrywać psem bo nie jestem kurwa bel
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
BouncedDuck5106
Ciekawe czy na koniec wręczy pierścionek zaręczynowy Łucji