Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)
Re: Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)
wszystko fajnie pięknie z tym programem RVC - GUI tylko że tam są 3 gotowe modele do podłożenia w tym Drejk
a zrobienie samemu takiego modelu to już popierdalanie po jakichś dziwnych stronach w internecie i milion innych czynności a ja nie mam czasu na oglądanie poradników hindusów którzy i tak chuja tłumaczą xD
to nie jest trudne tylko faktycznie jest z tym trochę roboty, np. tutaj hindus krótko tłumaczy:
https://www.youtube.com/watch?v=Dzt5hy1ZrRg
tylko tutaj mówią, że najlepiej używać sampli poniżej 10 sekund, a ja zawsze słyszałem, żeby do głosów AI właśnie używać jak najdłuższych, no ale może to quirk tego rvc
acapelli smarkiego trochę śmiga po internecie, a nawet jakby brakło, to jest też osobne narzędzie AI do izolowania poszczególnych ścieżek z utworów
teksty raczej trzeba pisać ręcznie, bo AI robi to bardzo słabo jak na razie, chyba że po prostu ja nie umiem tego używać
tylko tutaj mówią, że najlepiej używać sampli poniżej 10 sekund, a ja zawsze słyszałem, żeby do głosów AI właśnie używać jak najdłuższych, no ale może to quirk tego rvc
acapelli smarkiego trochę śmiga po internecie, a nawet jakby brakło, to jest też osobne narzędzie AI do izolowania poszczególnych ścieżek z utworów
teksty raczej trzeba pisać ręcznie, bo AI robi to bardzo słabo jak na razie, chyba że po prostu ja nie umiem tego używać
Wyjatkowo jebniety hindus. Mogl dac jeszcze wiecej jakichs pojebqnych wstawek z mordami hentai.
Moze sprawdze skoro juz mam te wokale
Moze sprawdze skoro juz mam te wokale
- marmolad_k2
To w tę wigilię czekamy na dwarzyna

typ napisal w komentarzu ze to juz nie dziala niestetylysy pisze: ↑30 lis 2023, 21:33 to nie jest trudne tylko faktycznie jest z tym trochę roboty, np. tutaj hindus krótko tłumaczy:
poza tym robie pierwsze kilka krokow tak jak ten typ hinduski i ciagle wyskakuje error, file not found i inne takie pokurwienstwa mimo ze wszystko jest cacy
przydal by sie inny sposob
Ot tak dla hecy
Pomysł spoko, ale żebyśmy się nie pomylili, który jest prawdziwy jak już wypuszczą.
i tak to kwestia czasu i w ciągu kilku lat najebane tych fejkowych płyt brd, dinali, pezetów i innych paluchów będzie więcej niż sami artyści nagrali w całym swoim życiu
no chuj, póki co i tak nie działa to od hindusa w linku
reszta rzeczy to jakieś szajsy płatne, które niewiadomo czy zadziałają prawidłowo
no chuj, póki co i tak nie działa to od hindusa w linku
reszta rzeczy to jakieś szajsy płatne, które niewiadomo czy zadziałają prawidłowo
nie mogę uwierzyć, że to już jutro
- marmolad_k2
Faktycznie, to już tyle lat czekania, ale wreszcie możemy powiedzieć, że to ta wigilia
niech ktoś się pobawi AI i na następną wigilię przygotuje tę płytę
edit: xD nie wyłapałem, że od kilkunastu postów była o tym dyskusja
edit: xD nie wyłapałem, że od kilkunastu postów była o tym dyskusja
Ostatnio zmieniony 23 gru 2023, 15:44 przez LWD, łącznie zmieniany 1 raz.
co to w ogóle jest za usprawiedliwienie xD
a pomysł całkowicie debilny. ale ja ogólnie uważam, że te podrabianie czyichś głosów powinno być ścigane z urzędu. nikt nie pyta tych ludzi czy wyrażają na to zgodę. jeśli smark isię zgodzi - to ok. a do tego czasu dupa cicho.
jasny wracaj na forum
- marmolad_k2
Coraz mniej godzin do premiery, niesamowite to uczucie 
Oczywiście jestem tu, to jest ten rok