Popek
Re: Popek
konfederację, bo go wkurwia, że musi płacić 150 koła dochodowego
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
-
nescafeklasyg
W światowym showbizie takie popeliny są na porządku dziennym vide post malone czy sam smith.Niby odklejony, niby owładnięty przez demony, problemy psychiczne, lucyferianizm i tego typu.Mają gadać i gadają.
- Bryx Fenrir
Hitem to raczej nie zostanie, nic ciekawego
Popek x Razgonov - Marsjanin (prod. Pablo x c0pik)Z Razgonovem spotkaliśmy się na czterodniowej sesji, a efektem tego jest EPka „Złoty byk". Zamawiajcie na Preorder.pl!
Przecież on sobie bekę kręci z tych tekstów jakiejś jego byłej co mówiła że tatuator go wykorzystuje
Tylko co on tam pierdoli na początku?
Tylko co on tam pierdoli na początku?
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
MONSTER 3 COMING SOON?
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.