[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Tez miałem mecz o 10k xd Od tamtej pory same przegrane, ostatni mecz -500 i poniżej 8k xddd Kocham te gierkę
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Mezii w Vitality i jks na ławce w G2
Co za asy
Co za asy
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ENCE najwieksi frajerzy CS2 to juz pewne
Przecież ENCE grało ze standinem 
Drugi major w cs2 w pierdolonych Chinach
props, trybuny mające w piździe doping i mecze o 4 rano, brzmi jak super pomysł.
Drugi major w cs2 w pierdolonych Chinach
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
no gralo, ale mieli chyba 1-0 i 10-4 i przejebali
dziewiątki chyba bardziej frajerskie rzeczy potrafili odjebać jeszcze nie tak dawno temu
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Zajebisty update valve kurwy bite. Odpalam premiera, dołączam do serwera i nagle czarny ekran i wypierdala mi gierkę. Nagle nie mogę odpalić csa, spójność plików też nie działa. 1k elo w pizdę, co za skurwysyny gabenowskie
Wczoraj ziomek miał jakieś pasy/lasery od ziomków, broni itp
Ale to przed aktualizacją
Ale to przed aktualizacją
haha astralis, wczoraj mieli 12-2 i to wjebali
dzis 8-0 na chujowe heroic i oddali 8-13
props
dzis 8-0 na chujowe heroic i oddali 8-13
props
Właśnie grałem mecz na drugim koncie i w drugiej rundzie wykurwiło mi vac bana XD
Nie mam nic kurwa włączonego w tle oprócz sterowników nvidii, discorda i panelu od słuchawek.
Spyhunter nic nie wykrył, antywirus też.
To jest kurwa niepojęte, od 13 lat mam na steamie cs od 1.6 i dostaję kurwa vaca, a inne śmiecie latają odpaleni wg waszych relacji, kręcą 45 fragów i jest git. Nic nie instalowałem od wczoraj jak grałem, więc zewnętrzny chochlik z jakiegoś programu też odpada (tym bardziej, że wszystko wyłączone, bo zabiera fps)
Jedyne co mogę jakkolwiek podejrzewać to:
https://www.telepolis.pl/rozrywka/gry/c ... nie-myszka
ale czy sens 5.55 przy 400 (bodajże) DPI do tego się kwalifikuje? Kurwa, nie sądzę.
Na pierwszym koncie mam obniżony trust factor od kilku dni też chuj wie czemu
A mam ten nvidia booster w ustawieniach (czyli legalny), a nie ten z AMD za co ludzie też dostawali bany.
Odechciało się wszystkiego. Co za zjeby, napisałem do supportu, a właściwie ich zjebałem od góry do dołu, ale znając życie chuja to da, bo nie jestem izakiem czy innym pago
Valve jesteście jebanymi kurwami
EDIT: JEDNAK DOSTAŁEM POWÓD
Twoje zachowanie względem innych graczy zostało wielokrotnie zgłoszone. Śledczy Nadzoru po zapoznaniu się z materiałem wideo z gry uznali, że zostało użyte zewnętrzne oprogramowanie wspomagające celowanie, wizję lub zapewniające inną nielegalną przewagę oraz że właściwe będzie nałożenie trwałej blokady na grę.
Demko sprawdzał gold 1 albo jego stary/jakieś ai z pizdy
Nie mam nic kurwa włączonego w tle oprócz sterowników nvidii, discorda i panelu od słuchawek.
Spyhunter nic nie wykrył, antywirus też.
To jest kurwa niepojęte, od 13 lat mam na steamie cs od 1.6 i dostaję kurwa vaca, a inne śmiecie latają odpaleni wg waszych relacji, kręcą 45 fragów i jest git. Nic nie instalowałem od wczoraj jak grałem, więc zewnętrzny chochlik z jakiegoś programu też odpada (tym bardziej, że wszystko wyłączone, bo zabiera fps)
Jedyne co mogę jakkolwiek podejrzewać to:
https://www.telepolis.pl/rozrywka/gry/c ... nie-myszka
ale czy sens 5.55 przy 400 (bodajże) DPI do tego się kwalifikuje? Kurwa, nie sądzę.
Na pierwszym koncie mam obniżony trust factor od kilku dni też chuj wie czemu
A mam ten nvidia booster w ustawieniach (czyli legalny), a nie ten z AMD za co ludzie też dostawali bany.
Odechciało się wszystkiego. Co za zjeby, napisałem do supportu, a właściwie ich zjebałem od góry do dołu, ale znając życie chuja to da, bo nie jestem izakiem czy innym pago
Valve jesteście jebanymi kurwami
EDIT: JEDNAK DOSTAŁEM POWÓD
Twoje zachowanie względem innych graczy zostało wielokrotnie zgłoszone. Śledczy Nadzoru po zapoznaniu się z materiałem wideo z gry uznali, że zostało użyte zewnętrzne oprogramowanie wspomagające celowanie, wizję lub zapewniające inną nielegalną przewagę oraz że właściwe będzie nałożenie trwałej blokady na grę.
Demko sprawdzał gold 1 albo jego stary/jakieś ai z pizdy
Odwołuj się, przecież valve lubi zajebać z pizdy falę banów i taki krimz np też dostał bana za nic xDDD
Dodano po 7 godzinach 18 minutach 8 sekundach:
Oficjalnie gla1ve i kuben w ence
Dodano po 7 godzinach 18 minutach 8 sekundach:
Oficjalnie gla1ve i kuben w ence
Dostałem na main koncie vaca z 6,5k godzin : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Również w 2 rundzie.
Również
Tu gdzie miałem obniżony trust factor za reporty przez kilka dni, wysłałem im zgłoszenie, że mogą przejrzeć programy tam się zaznaczało opcję, niech sobie sprawdzą.
Miałem grać. Grałem jedną społeczności wcześniej i nic. Znowu druga runda premiera i elo : )
Również w 2 rundzie.
Również
Tu gdzie miałem obniżony trust factor za reporty przez kilka dni, wysłałem im zgłoszenie, że mogą przejrzeć programy tam się zaznaczało opcję, niech sobie sprawdzą.
Miałem grać. Grałem jedną społeczności wcześniej i nic. Znowu druga runda premiera i elo : )
- cloud
- chmura
weird, nigdy w życiu nie słyszałem, żeby ktokolwiek z moich znajomych dostał z pizdy VACa na swoje konto
normalnie się odwołuj, ziomuś, pewnie rozpatrzą i będziesz mógł sobie z powrotem grać bez żadnego problemu
normalnie się odwołuj, ziomuś, pewnie rozpatrzą i będziesz mógł sobie z powrotem grać bez żadnego problemu
No na jednym się odwołałem grzecznie, na drugim z wyzywaniem, że przecież w ten sam dzień system mi sprawdzał kompa
do 14 dni mają i potem ten ban z gry wlatuje jako pełnoprawny vac? chyba.
Też w cs go nie spotykałem się z vacami za nic, ale w cs2 albo zmienili system, albo jakieś AI to ocenia, nie mam pojęcia. Na reddicie i yt jest trochę opisanych tych problemów. Jakieś pojedyncze jednostki dostały ub
do 14 dni mają i potem ten ban z gry wlatuje jako pełnoprawny vac? chyba.
Też w cs go nie spotykałem się z vacami za nic, ale w cs2 albo zmienili system, albo jakieś AI to ocenia, nie mam pojęcia. Na reddicie i yt jest trochę opisanych tych problemów. Jakieś pojedyncze jednostki dostały ub
po prostu valve próbuje ci pomóc żebyś przestał grać w tę rozpierdoloną grę
No dziwna sprawa, grałem z uż. kapper1 i chuj wie za co dostał tego bana. Mecz po tym, w którym dostał VACa i nam go przerwało miałem odpalonego oponenta i oczywiście tutaj system już nie zadziałał.
jaka ranga/punkty?
ja 17700 na jednym i 16000 na drugim koncie, kapper coś koło 13000