[GRA UNIWERSUM] Counter Strike

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Fleming

Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike

Post autor: Fleming »

Tez miałem mecz o 10k xd Od tamtej pory same przegrane, ostatni mecz -500 i poniżej 8k xddd Kocham te gierkę
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Mezii w Vitality i jks na ławce w G2 :lol:
Co za asy
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

Post autor: suitup »

ENCE najwieksi frajerzy CS2 to juz pewne
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Przecież ENCE grało ze standinem :lol:
Drugi major w cs2 w pierdolonych Chinach :lol: props, trybuny mające w piździe doping i mecze o 4 rano, brzmi jak super pomysł.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

no gralo, ale mieli chyba 1-0 i 10-4 i przejebali
Awatar użytkownika
Fleming

Post autor: Fleming »

dziewiątki chyba bardziej frajerskie rzeczy potrafili odjebać jeszcze nie tak dawno temu
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Awatar użytkownika
xotic

Post autor: xotic »

jAg pisze: 12 lis 2023, 19:09 Drugi major w cs2 w pierdolonych Chinach props, trybuny mające w piździe doping i mecze o 4 rano, brzmi jak super pomysł.
Valve musiało dać im Majora, żeby jakoś powalczyć o ten rynek, decyzja jak najbardziej zrozumiała pod tym kątem.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Zajebisty update valve kurwy bite. Odpalam premiera, dołączam do serwera i nagle czarny ekran i wypierdala mi gierkę. Nagle nie mogę odpalić csa, spójność plików też nie działa. 1k elo w pizdę, co za skurwysyny gabenowskie
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Wczoraj ziomek miał jakieś pasy/lasery od ziomków, broni itp :lol:
Ale to przed aktualizacją
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

haha astralis, wczoraj mieli 12-2 i to wjebali
dzis 8-0 na chujowe heroic i oddali 8-13
props
Awatar użytkownika
kapper1

Właśnie grałem mecz na drugim koncie i w drugiej rundzie wykurwiło mi vac bana XD
Nie mam nic kurwa włączonego w tle oprócz sterowników nvidii, discorda i panelu od słuchawek.

Spyhunter nic nie wykrył, antywirus też.

To jest kurwa niepojęte, od 13 lat mam na steamie cs od 1.6 i dostaję kurwa vaca, a inne śmiecie latają odpaleni wg waszych relacji, kręcą 45 fragów i jest git. Nic nie instalowałem od wczoraj jak grałem, więc zewnętrzny chochlik z jakiegoś programu też odpada (tym bardziej, że wszystko wyłączone, bo zabiera fps)

Jedyne co mogę jakkolwiek podejrzewać to:

https://www.telepolis.pl/rozrywka/gry/c ... nie-myszka

ale czy sens 5.55 przy 400 (bodajże) DPI do tego się kwalifikuje? Kurwa, nie sądzę.
Na pierwszym koncie mam obniżony trust factor od kilku dni też chuj wie czemu :lol:

A mam ten nvidia booster w ustawieniach (czyli legalny), a nie ten z AMD za co ludzie też dostawali bany.

Odechciało się wszystkiego. Co za zjeby, napisałem do supportu, a właściwie ich zjebałem od góry do dołu, ale znając życie chuja to da, bo nie jestem izakiem czy innym pago

Valve jesteście jebanymi kurwami

EDIT: JEDNAK DOSTAŁEM POWÓD

Twoje zachowanie względem innych graczy zostało wielokrotnie zgłoszone. Śledczy Nadzoru po zapoznaniu się z materiałem wideo z gry uznali, że zostało użyte zewnętrzne oprogramowanie wspomagające celowanie, wizję lub zapewniające inną nielegalną przewagę oraz że właściwe będzie nałożenie trwałej blokady na grę.

:lol: :lol: :lol:

Demko sprawdzał gold 1 albo jego stary/jakieś ai z pizdy
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Odwołuj się, przecież valve lubi zajebać z pizdy falę banów i taki krimz np też dostał bana za nic xDDD

Dodano po 7 godzinach 18 minutach 8 sekundach:
Oficjalnie gla1ve i kuben w ence
Awatar użytkownika
kapper1

Dostałem na main koncie vaca z 6,5k godzin : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Również w 2 rundzie.
Również
Twoje zachowanie względem innych graczy zostało wielokrotnie zgłoszone. Śledczy Nadzoru po zapoznaniu się z materiałem wideo z gry uznali, że zostało użyte zewnętrzne oprogramowanie wspomagające celowanie, wizję lub zapewniające inną nielegalną przewagę oraz że właściwe będzie nałożenie trwałej blokady na grę.

Tu gdzie miałem obniżony trust factor za reporty przez kilka dni, wysłałem im zgłoszenie, że mogą przejrzeć programy tam się zaznaczało opcję, niech sobie sprawdzą.
Miałem grać. Grałem jedną społeczności wcześniej i nic. Znowu druga runda premiera i elo : )
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

weird, nigdy w życiu nie słyszałem, żeby ktokolwiek z moich znajomych dostał z pizdy VACa na swoje konto

normalnie się odwołuj, ziomuś, pewnie rozpatrzą i będziesz mógł sobie z powrotem grać bez żadnego problemu
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
kapper1

No na jednym się odwołałem grzecznie, na drugim z wyzywaniem, że przecież w ten sam dzień system mi sprawdzał kompa :lol:

do 14 dni mają i potem ten ban z gry wlatuje jako pełnoprawny vac? chyba.

Też w cs go nie spotykałem się z vacami za nic, ale w cs2 albo zmienili system, albo jakieś AI to ocenia, nie mam pojęcia. Na reddicie i yt jest trochę opisanych tych problemów. Jakieś pojedyncze jednostki dostały ub
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

po prostu valve próbuje ci pomóc żebyś przestał grać w tę rozpierdoloną grę
Awatar użytkownika
xotic

No dziwna sprawa, grałem z uż. kapper1 i chuj wie za co dostał tego bana. Mecz po tym, w którym dostał VACa i nam go przerwało miałem odpalonego oponenta i oczywiście tutaj system już nie zadziałał.
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

jaka ranga/punkty?
Awatar użytkownika
xotic

ja 17700 na jednym i 16000 na drugim koncie, kapper coś koło 13000
Awatar użytkownika
kapper1

xotic pisze: 28 lis 2023, 16:56 ja 17700 na jednym i 16000 na drugim koncie, kapper coś koło 13000
yep

ale często nam wykurwiało ludzi na niebieskich punktach typu 6-7k. Z nami lub w przeciwnym teamie.
ODPOWIEDZ