Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jkravo

Re: Ten Typ Mes

Post autor: jkravo »

o kurwa, nie znałem :lol:
vel Krzykacz

www.last.fm/user/jkravo
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Coś mi się kojarzy, że na koncercie w Lublinie ktoś nazwał cię Mezem, po czym otrzymał cios.
Ten Typ Mes: Wydaje mi się, że ktoś wielokrotnie mówił zaczepnie do mnie i Stasiaka. I wtedy Stasiak odwrócił daszek w czapce i pierdolnął mu z bani.
Beka bo byłem metr od tej sytuacji i rzeczywiście podpity Stasiak zjebał się do kogoś kto raz, raczej w żartach powiedział jakiś zlosliwy tekst do mesa (mi się wydaje że tam chodziło o "powinnaś być ze mną"), mega dziwne to było bo w sumie atmosfera tej sytuacji była raczej pozytywnie zaczepna i pamiętam że zakończyło to moje postrzeganie Stasiaka jako sympatycznego ex-grubaska. Oczywiście nikt nikomu nie pierdolnął z bani, skończyło się na machaniu łapami i "ale o co ci chodzi" po obu stronach.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

W takim razie to inna sprawa, a raczej inny case, jakby to powiedział Dat Nigga Mejs.
Awatar użytkownika
gods bidness

Wstałem z rana i mi się ten kawałek przypomniał. Ależ to były żenujące czasy. Ten kawałek obrazuje doskonale tę żenadę, począwszy od samej muzyki z tym wieśniackim refrenem, przez wygląd i styl tych dziewczyn i wygląd samych raperów. Teraz by się gustownej ubrali w lidlu czy kerfurze.

https://youtu.be/oIizQFP_zrU?si=TdVTEMiYopdNv0Su
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Haha, to był taki na siłę forsowany bangier z przechujowym refrenem, który oczywiście nigdy nie wypalił.
No i followup:
Spoiler
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
moody

Post autor: moody »

Ale bohater tematu w swojej zwrotce to kozacko lecial

@gods bidness pokaz przyklady gustownego ubioru polskiej mlodziezy na melanzach sprzed 15 lat
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

akurat mes się lepiej nosił wtedy niż teraz
Awatar użytkownika
gods bidness

moody pisze: 19 lis 2023, 10:27 gods bidness pokaz przyklady gustownego ubioru polskiej mlodziezy na melanzach sprzed 15 lat

Wystarczyło założyć zwykłe jeansy i jednokolorową koszulkę/bluzę.

Ale, że ten kawałek to jedna wielka reklama, tak klubu, jak i Massa, to wyszło jak wyszło. A był to chyba najgorszy moment polskiej mody hip-hopowej, gdzie wyglądało to jakby w chińskich fabrykach dostali za dużą paletę kolorów i musieli je wykorzystać albo będą straty finansowe. Oni tam wyglądają jakby w Klanie mieli zagrać hip-hopowców i wzięli ciuchy z rekwizytorni TVP a.d. 2005.

Założę się, że każdy kto tam wystąpił czuje żenadę, nawet Pezet.
moody

Post autor: moody »

gods bidness pisze: 19 lis 2023, 10:45 Założę się, że każdy kto tam wystąpił czuje żenadę, nawet Pezet
Raczej bym napisal "zwlaszcza pezet" bo akurat on z czapka zimowa w klubie rzeczywiscie wyglada jak debil, ale mes imo bez przypalu, zwlaszcza biorac pod uwage, ze to bylo 15 lat temu. Jakies zwykle spodnie + czarny tshirt i polowka, w jakich wtedy sporo osob lazilo.
Awatar użytkownika
gods bidness

Bardziej mi chodziło o to, że on poczucia wstydu i żenady się raczej dawno wyzbył, ale tego nie przeskoczy.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Co to był za kawałek w którym Mes rapował że ruchał laskę za to że jej kupił kebab?
To był chyba featuring, i chyba był na tym tracku też Jeżozwierz aka Yo! Świnie
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

mes kurwa stary waraicie props za muze ale nawijanie że ta bambi to jakis wielki talnet hahahaah japierdole
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

pewnie sam ten tekst napisał
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Też o tym pomyślałem, no to by było równe z jego ego, sam się sfollowupował i później sam sobie gratuluje.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

A gdzie on znowu takich farmazonów nagadał?
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

https://www.popkiller.pl/2023-11-27%2Ct ... zdy-to-wie

Chyba jeden z największych zjazdów jeśli chodzi o fanbase i ogólny odbiór człowieka. Pełno starej gwardii alkopoligamskiej jeszcze sprzed kandydatów jebie go niemiłosiernie w komentarzach, zresztą sam się do tego grona zaliczam.
Ostatnio zmieniony 28 lis 2023, 15:08 przez Oportunistycznyebaka, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

rozpaczliwa walka o utrzymanie sie na powierzchni, niczym to sie nie rozni od ryszarda peji podlizujacego sie malikowi
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

po prostu zrozumial ze baila ella bedzie wieksza niz alkopoligamia kiedykolwiek byla i chce jakiś ficik jakby szukały zjebanego nastolatka w ciele 40letniego goscia
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

gods bidness pisze: 19 lis 2023, 10:45
moody pisze: 19 lis 2023, 10:27 gods bidness pokaz przyklady gustownego ubioru polskiej mlodziezy na melanzach sprzed 15 lat

Wystarczyło założyć zwykłe jeansy i jednokolorową koszulkę/bluzę.

Ale, że ten kawałek to jedna wielka reklama, tak klubu, jak i Massa, to wyszło jak wyszło. A był to chyba najgorszy moment polskiej mody hip-hopowej, gdzie wyglądało to jakby w chińskich fabrykach dostali za dużą paletę kolorów i musieli je wykorzystać albo będą straty finansowe. Oni tam wyglądają jakby w Klanie mieli zagrać hip-hopowców i wzięli ciuchy z rekwizytorni TVP a.d. 2005.

Założę się, że każdy kto tam wystąpił czuje żenadę, nawet Pezet.
ziomek, moim zdaniem trochę za mocno odleciałeś
to był rok 2006 - wszyscy ubierali się tak samo w sieciówkach albo u ziomków w lokalnym skateshopie
wszyscy wtedy nosili się podobnie, ale generalnie można było rozróżnić dwa obozy - kolorowy i klubowy z teledysku wyżej oraz w kontrze do niego szary uliczny jak np. w tym klipie z tego samego roku
Prosto Mixtape Deszczu Strugi - Prosto

może gadam głupoty, ale pokaż mi teledysk z 2006 roku gdzie polscy raperzy nie byli ubrani wieśniacko
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

w szacunek ludzi ulicy mało wieśniacko jak na tamten rok
ODPOWIEDZ