Sentino
- zemsta1camzata
Re: Sentino
przeciez malikowi to sie nie oplaca
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- FruitOffTheWall
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Na Spotify wleciał album po niemiecku
Jakieś tldr ważnych treści z tych wideo?
Można już zamawiać biografię Sentino. Dostępna sama książka za 64,99 zł„Urodziłem się 8 czerwca 1983 r. o godzinie 3:00 z hakiem w Clinic Friedrichshafen w Berlinie Wschodnim. Wyciągnęła mnie na świat kobieta o nazwie Orieta – pani pediatra, która poinformowała mojego ojca i całą rozhisteryzowaną rodzinę, że się urodziłem”.
Tak rozpoczyna swoją pierwszą, autoryzowaną biografię Sebastian Enrique Alvarez Pałucki, czyli Sentino. Niemiecko-polski raper, który tworzy swoje teksty w czterech językach.
„My to się nie możemy cofać w naszej kulturze, bo za nami czołgi jadą”.
Tak streszcza swoją motywację do działania bohater, z którym rozmawia Roman „Trueman” Poghosyan, który postanowił zrealizować projekt wydania o nim książki i zainwestowania w jego twórczość. Cel realizuje. Wśród wielu pytań jedno jest kluczowe. Odpowiedzi prowadzą do głębokiego wzruszenia, bo skala dramatów bohatera opowieści musi budzić współczucie. Poznajemy historię tego wrażliwego i bezwzględnego artysty, który zbudował swoją pozycję na szczerości i na tym, że znajduje nić porozumienia, przez doświadczenia życiowe, ze swoimi odbiorcami, którzy w tym przekonaniu słuchają jego muzyki. To dla nich tworzy. To z nimi dzieli się historią swojego życia.
https://zakazanewydawnictwo.pl/produkt/ ... a-sentino/
a także wersja Mystery box + książka w twardej oprawie za 444,99 zł.
https://zakazanewydawnictwo.pl/produkt/ ... 85%C5%BCka

Czas wysyłki: maksymalnie do 45 dni.
może jednak lepiej na razie nie kupować
może jednak lepiej na razie nie kupować
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- bialyjelen
wybitne pióro w tym fragmencie, zulczyk z niepokojem zaczął oglądać się za plecy
trójkąt bermudzki wola mokotów
przecież w krajach hiszpańskojęzycznych ma się oficjalnie dwa nazwiska po obu rodzicach, tylko tego po starej nikt nigdy nie zna
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
- scam_sakawa
Oczywiście zakupiona wersja Mystery Box, żeby poznać historię tego wrażliwego i bezwzględnego artysty, który zbudował swoją pozycję na szczerości i na tym, że znajduje nić porozumienia, przez doświadczenia życiowe, ze swoimi odbiorcami, którzy w tym przekonaniu słuchają jego muzyki.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- yungXpaproch
wspolczuje troche bo mocno watpie ze zawartosc mystery boxa zadowoli ale wiadomo, rob se z hajsikiem co chcesz
- bialyjelen
- yungXpaproch
tak jak moje plyty kupowane po 100zl dwa lata temu czy iles -_-