Oliwka Brazil
Re: Oliwka Brazil
Ktoś miał dobry dzień pisząc ten tekst, bo jest przejebanie sympatyczny.
Gdyby to nie była Oliwka Brazil tylko kobieta nieco inna, z dostępem do nieco innego spektrum produkcji, to pewnie by mi w chuj siadła (HEHE).
Gdyby to nie była Oliwka Brazil tylko kobieta nieco inna, z dostępem do nieco innego spektrum produkcji, to pewnie by mi w chuj siadła (HEHE).
- OmarStooleyman
- Smoluś, spadają mi viewsy i followersi, co robić ;[[[?
- Nie martw się kochanie, mam pomysł

- Nie martw się kochanie, mam pomysł
Spoiler

Tak się spasła, że większość teledysku na kanapie przesiedziała
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Hahaha
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Patusiarski głos, japa jak ziemniak, oczy kobry. Rap powstał żeby był przekaz
Wszystko co muszę wiedzieć.
Widzę, że gdy polskie rap wieśniaki płci męskiej odpuściły truskul i zaczęli wygrywać życie na trapach, tak zaczęły się na forum przewijać kolejne kobiety z gwoździem w mózgu. Truskul, ulica, przekaz
Widzę, że gdy polskie rap wieśniaki płci męskiej odpuściły truskul i zaczęli wygrywać życie na trapach, tak zaczęły się na forum przewijać kolejne kobiety z gwoździem w mózgu. Truskul, ulica, przekaz
Jebac glupia kurwe
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Stop promowaniu patologii w rapie. Kto to kurwa jest? To jest ta Olka co @RIVALDO111 jest jej rzecznikiem prasowym czy jakaś jej siostra?
-
Hazardzista
Człowiek wchodzi w temat z nadzieją że Oliwka właśnie wróciła z mega bangerem, a tu jakaś patusiarska Paula

-
RIVALDO111
- Zbanowany
Role się odwróciły. Teraz to laski robią bardziej męskie rzeczy skoro era Walczukowo Zimmerowa.gracjangk pisze: ↑14 sty 2023, 22:38 Patusiarski głos, japa jak ziemniak, oczy kobry. Rap powstał żeby był przekazWszystko co muszę wiedzieć.
Widzę, że gdy polskie rap wieśniaki płci męskiej odpuściły truskul i zaczęli wygrywać życie na trapach, tak zaczęły się na forum przewijać kolejne kobiety z gwoździem w mózgu. Truskul, ulica, przekaz![]()
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
Hazardzista
Oliwka mega progres! Wizualnie na stałym mocnym poziomie
Zajebiste szpony, zadusiła się na tych przyspieszeniach 
Nara kurwa lepsze niż Laika? Zapraszam do dyskusji
Nara kurwa lepsze niż Laika? Zapraszam do dyskusji
kurwa no jest lepiej niz bylo
czy to jest dobre nie wiem, vkie flow w srodku ale taka moda
jakby to kto inny nawijal to to pewnie by lepiej siadało
czy to jest dobre nie wiem, vkie flow w srodku ale taka moda
jakby to kto inny nawijal to to pewnie by lepiej siadało
Dobra dupa z niej
Aha czyli klasyk najpierw fala hejtow pozniej fala propsow pozdro wersow
Aha czyli klasyk najpierw fala hejtow pozniej fala propsow pozdro wersow
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Bolało jak spadałaś z nieba chyba tego którego zgniotłaś wtedy. Nie tylko duże double d ci podarował panpuk ale też wypierdoliste fałdy, bebzun, potrójne gardło, chomicze poliki, gladiatorskie łydy i uda jak uboty.
Ale sie wjebala spoko nawet procz tej zbitki pierdolniety, alimenty chuju dęty.
Ale sie wjebala spoko nawet procz tej zbitki pierdolniety, alimenty chuju dęty.
- Bryx Fenrir
Fajny bit, i polatać na nim technicznie można naprawdę ładnie, dziwne, że poczatek mi trochę Taco zalatywał, może gdzieś jakieś powtórzenie wersu było, nie wiem. Tak czy siak nie najgorzej pamiętając jej wcześniejsze numery
- Bryx Fenrir
-
Hazardzista
Całkiem przypadkowo dzięki jednemu z userów odkryłem Oliwkę Brazil. Całkiem sympatyczna dziewczyna, coś jak Missy Elliot, bardzo fajne klipy, kibicuję
Jakiś projekt robi gdzie konceptem przewodnim jest jedzenie.
Hazardzista pisze: ↑01 gru 2023, 17:32 Całkiem przypadkowo dzięki jednemu z userów odkryłem Oliwkę Brazil. Całkiem sympatyczna dziewczyna, coś jak Missy Elliot, bardzo fajne klipy, kibicuję Jakiś projekt robi gdzie konceptem przewodnim jest jedzenie.