Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Łotysz jaki cwel
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
lotysze momentami jak powazna druzyna cos pieknego
interesujące w sumie czy historia zatoczy koło i po wyciagniętym psu z dupy awansie na 1/8 mistrzostwa świata jak w 1986 będzie 16 lat posuchy i następny mundial reprezentacja zobaczy w okolicach 2038
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Ale dymy podczas meczu Brazylii z Argentyną
chuj w te dymy, pilkarsko to byl jeden naojobrzydliwszych meczow jakie widzialem w ostatnich msc latynoska pilka psia mac dla kogo to istnieje
Dodano po 1 minucie 22 sekundach:
aha i argentyna dalej tak samo irytujaca
Dodano po 1 minucie 22 sekundach:
aha i argentyna dalej tak samo irytujaca
Brazylia jak marne rozpoczęła te elminacje, jakby była stara formuła kwalifikacji to mogłaby mieć spore problemy
wgl Brazylia przegrała 1-szy mecz el MŚ w domu w historii
wgl Brazylia przegrała 1-szy mecz el MŚ w domu w historii
wiem ze to tylko gupia migawka z treningu ale dam se reke uciac ze za xx lat deszamp bedzie wymieniany jako geniusz ktory potrafil okielznac jedna z najtrudniejsza szatni pilkarskich ever wyciagajac przy okazji wyniki na miare jej potencjalu
Spoiler
eh gdyby tylko nie ten pieprzony martinez
- ConeyIsland
U u a a
<monkey sounds>
<monkey sounds>
bo ogólnie to jak się wygrywa, odnosi sukcesy i w ogóle ma się nastawienie do życia pozytywne, to łatwo się robi atmosfera
wystarczy dać luz i wypierdalac szkodliwe jednostki
w wielu repkach jest dobra atmosfera, a czasami zdarzy się jeden albo drugi lamus, co mu nic nie będzie pasowało
ale no też potrzeba specjalnych charakterow, a we Francji jest nim Antoni, który nie płacze że nie ma opaski, który nie płacze że go przez lata rzucają na różne pozycje
to on tam robi wszystko i to jemu powinno się przyznawać zasługi, Deschamps po prostu nie psuje tego
wystarczy dać luz i wypierdalac szkodliwe jednostki
w wielu repkach jest dobra atmosfera, a czasami zdarzy się jeden albo drugi lamus, co mu nic nie będzie pasowało
ale no też potrzeba specjalnych charakterow, a we Francji jest nim Antoni, który nie płacze że nie ma opaski, który nie płacze że go przez lata rzucają na różne pozycje
to on tam robi wszystko i to jemu powinno się przyznawać zasługi, Deschamps po prostu nie psuje tego
Podpisuję się pod tym, oprócz tego że Deschamps nie psuje tego, on zaczął tych chłopaków ogarniać począwszy od mundialu w 2014, gdzie była ta zapasc potężna po 2-gim miejscu w 06 przez kolejne turnieje i tak naprawdę stworzył hegemona, który z wyjątkiem 2021 gdzie pewnie jakby Mbappe lepiej zagrał i ogólnie dojechali do końca z Szwajcaria to też możliwe jest to żeby im się udało być w 4, zawsze był w finałach
dla mnie ojciec sukcesu Francji, piłkarz świetny trener wybitny, potrafiący ogarnąć takiego ego w szatni, i swoim doświadczeniem dać drużynie właśnie to coś co dają najlepsi trenerzy, zmiana camavingi, Comana i Koło Muaniego prawie wygrała im mistrzostwo
dla mnie ojciec sukcesu Francji, piłkarz świetny trener wybitny, potrafiący ogarnąć takiego ego w szatni, i swoim doświadczeniem dać drużynie właśnie to coś co dają najlepsi trenerzy, zmiana camavingi, Comana i Koło Muaniego prawie wygrała im mistrzostwo
-
Bisclavret
Jaki deszamp przecież to trening PSG
No przecież mówią że Luis enrike
A tak na serio to się zastanawiałem ocb bo koszulki psg a ci o deszczampsie
A tak na serio to się zastanawiałem ocb bo koszulki psg a ci o deszczampsie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
deschamps dobry treneiro monaco 2004 jeden z moich ulubionych runów w lidze mistrzów w historii
----
----
O tak, moglo byc tak pieknie gdyby nie ten przeklety Mourinho
no ja tylko zauważyłem post suitupa, i uważam że deschamp's to tam mega robotę robi we Francji, najlepszy trener reprezentacjyjny w XXIw dla mnie
nie no nie zapominajmy o tym panu jednak, 5 wielkich turniejów z rzędu na podium, a w sumie to i 6 jeśli założyć, że klismann to był bardziej atmosferić, a ustawienie i taktykę też on ogarniał, wykorzystanie potencjału generacji do maksimum

----
----
derby Trójmiasta, Szymon Marciniak, padający śnieg, Czarek z Pazurem na majku, no nie da się lepiej spędzić piątkowego wieczora, zapraszam przed teleodbiorniki strumyk.tv
Dodano po 3 minutach 7 sekundach:
Nawet piłki nie widać, coś pięknego
Dodano po 3 minutach 7 sekundach:
Nawet piłki nie widać, coś pięknego