Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
no wpadly dwa szczury wiecej wstydu niz kunsztu niemcow
- the badman
- Artysta
3 szczury
juz myslalem ze jedynka z lotwa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Jak nam nie wylosują Ukrainy to przy całej naszej chujowości i tak będziemy chyba teoretycznie najlepsi w tych barażach i jeszcze jest nadzieja
- the badman
- Artysta
Tylko że potencjału nie widać, niby props Probierz bo coś to próbuje ale i tak wyglądamy w chuj gorzej niż za Sousy
- rozklad_gaussa
co tam zgrupowanie w turcji, dawac puchar krola tajlandii od razu
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- the badman
- Artysta
Już były takie projekty i dlatego takie asy jak Grzesiek Piechna bo kilka spotkań w kadrze i inne asy. Nie wiem czy ktoś odpalił z takiego projektu na tyle by zostać w kadrze na dłużej.
Nawet 1 spotkanie ma i 1 gol, jebany goleador
Nawet 1 spotkanie ma i 1 gol, jebany goleador
hotel na hotel
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Znowu jakiś puchar Singapuru czy orlika w RPA.
- ConeyIsland
kiebłasa piechna > mączyński u nawałki > inne wynalazki selekcjonerów
Jak Paweł Magdoń z ZEA
Mi najbardziej zapadł w pamięć taki kasztan jak Tomasz Nowak, nawet strzelił gola z karnego na tym pucharze króla Tajlandii za Smudy. Chłop nawet w ekstraklasie się niczym nie wyróżniał za bardzo, a trzy mecze w kadrze ma.
O przepraszam, Kiełbasa akurat zapakował Estończykom w normalnym sparingu, a nie w tureckim wynalazku w środku zimy.
Pana Grzesia proszę mi tu nie porównywać z jakimiś wynalazkami typu Piotr Kuklis.
Pana Grzesia proszę mi tu nie porównywać z jakimiś wynalazkami typu Piotr Kuklis.
rozklad_gaussa pisze: ↑22 lis 2023, 14:07 co tam zgrupowanie w turcji, dawac puchar krola tajlandii od razu
Proponuję wystawić reprezentacje Jagiellonii powiększona może o stajnie Piekarskiego, po co w ogóle zawracać sobie głowę pisaniem do innych klubów
Paczul jako jedyny chociaż kontruje tego Probierza w wywiadzie, brawo Paweł
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
ty serio czy sarkastycznie
Dodano po 3 minutach 54 sekundach:
- czemu pan sam tworzy hipotezy i z nimi walczy?
- a jakie
- no z wdowikiem np nikt powolania nie kontestowal, a pan...
- pitu pitu probiez odpowiada nie na temat (x3)
niesamowity wywiad na kontrze, paczul troche zesrany albo to jego naturalne emploi trzydziestolatka z wada wymowy nie oceniam
a probierz okropny rozmowca typu antypatyczny farmazoniarz dziekuje za uwage
Dodano po 3 minutach 54 sekundach:
- czemu pan sam tworzy hipotezy i z nimi walczy?
- a jakie
- no z wdowikiem np nikt powolania nie kontestowal, a pan...
- pitu pitu probiez odpowiada nie na temat (x3)
niesamowity wywiad na kontrze, paczul troche zesrany albo to jego naturalne emploi trzydziestolatka z wada wymowy nie oceniam
a probierz okropny rozmowca typu antypatyczny farmazoniarz dziekuje za uwage
A jaka w tym wina Paczula, że Probierz zawsze swoje pitu pitu uskutecznia? Uważam i jak widzę nie tylko ja, że celnie go punktował i co prawda nie oglądałem Borka, Pytona i innych którzy dziś gadali z selekcjonerem, ale po urywkach z twittera i komentarzach tych co widzieli, nie widać żeby próbowali na kontrze iść do Probierza.
Zresztą po co ja odpisuje, przyzwyczaiłem się że masz wiecznie coś do tych młodych polskich dziennikarzy sportowych: Ćwiąki zły, Roki zły, Paczul zły, najlepszy Szpaku i RoKo co?
Zresztą po co ja odpisuje, przyzwyczaiłem się że masz wiecznie coś do tych młodych polskich dziennikarzy sportowych: Ćwiąki zły, Roki zły, Paczul zły, najlepszy Szpaku i RoKo co?
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
niepowazny jestes
uuu pardon zaraz będzie edytował posty
malkontent jak chuj z ciebie i wielki znawca cisnący po wszystkich dziennikarzach ever, a dyskusji zadnej, tylko czasem rzucisz z dupy jakimś nazwiskiem z mś u-21 z 2003 ehh co nie panowie
bezwartościowy content
malkontent jak chuj z ciebie i wielki znawca cisnący po wszystkich dziennikarzach ever, a dyskusji zadnej, tylko czasem rzucisz z dupy jakimś nazwiskiem z mś u-21 z 2003 ehh co nie panowie
bezwartościowy content
Ja to nawet nie odpalam tych wywiadów z Probierzem, nie jestem w stanie słuchać tego pierdololo i odpierania wymyślonych ataków. Chyba nie ma drugiego tak antypatycznego typa w polskiej piłce. Jak oglądałem większość rozmów na Foot Trucku to tylko dwie musiałem wyłączyć w trakcie - farmazoniarza Probierza i tego zjeba Mączyńskiego.