czysta prawda
SBM Label
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: SBM Label
Poprawiłem
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Fukaj (ur. 2003 r.) = pedryl?
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Tekstowo Goat, ale fizycznie jest trochę gejowski.
Tu nawet tak fagawsko chodzi w ciul.
Ale te pokolenia tak właśnie dziś wyglądają.
Dziś nawet już Sebixy są delikatne. Taki Zalecki czy Labrygi robią sobie loczki , farbuja włosy. Tańczą na tik toku czy u Kaniowskiego na Cage grają w koci łapki.
Świat sciotowacial.
Jest takie fajne zdjęcie w futbolu jak stary skład United z Rooneyem chodzi po mieście a nowy damskie torebeczki i wygląd Ala Kai Havertz.
Tu nawet tak fagawsko chodzi w ciul.
Ale te pokolenia tak właśnie dziś wyglądają.
Dziś nawet już Sebixy są delikatne. Taki Zalecki czy Labrygi robią sobie loczki , farbuja włosy. Tańczą na tik toku czy u Kaniowskiego na Cage grają w koci łapki.
Świat sciotowacial.
Jest takie fajne zdjęcie w futbolu jak stary skład United z Rooneyem chodzi po mieście a nowy damskie torebeczki i wygląd Ala Kai Havertz.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- przedszkolanek
bieber i kinny zimmer w jednym zdaniu xdddddddddddd
btw że was nie nudzi szukanie wszędzie pedałów na siłę
xdddddddddd
btw że was nie nudzi szukanie wszędzie pedałów na siłę
przeczytałem tekst tego utworu jak to jest rapowy goat to chyba zmieniło się znaczenie tego słowa
-
RIVALDO111
- Zbanowany
To przeczytaj tekst ,,Uwierz" ,,Berlin" , ,,Ziemia Obiecana" ,,Dom Diabła" czy ,,Zmierzch"
podobny poziom, wewnętrzne rozterki i przemyślenia nastolatka bez żadnej puenty czy kawałka oryginalnego spostrzeżenia na cokolwiek; banał, psuedofilozoficzne wywody ja wiem, że pośród obecnych trendów to coś innego ale to nie oznacza, że to jest dobre (bo nie jest)RIVALDO111 pisze: ↑03 wrz 2023, 12:59 To przeczytaj tekst ,,Uwierz" ,,Berlin" , ,,Ziemia Obiecana" ,,Dom Diabła" czy ,,Zmierzch"
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
dead problem - la flare
miejmy nadzieje ze jego pierwszym kawalkiem u sbm bedzie recytowanie jego doxajawor pisze: ↑20 lis 2023, 19:31 Na tiktoku kolejne sbm starter zgłoszenia
Korden pozamiatał
https://vm.tiktok.com/ZGeJw9s6B/
wyslano z macbooka by apple (2023)
Nie będzie.Akcje wygrał Znowu Tony.
ale białas było widać że się jara kordenem mocno, reszty streama nie ogladalem
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
dead problem - la flare
- Bryx Fenrir
13skinny - 88100
“88100” 13skinniego to drugi singiel SBM Starter!
Tydzień temu rozpoczęliśmy drugi etap akcji, a teraz czas na numer drugiego finalistę. 13skinny to obok MFG jeden z czterech, którzy wypuszczą swój utwór w najbliższych tygodniach. Całość zakończy się marcowym Starter Campem, w którym wezmą udział Młody Kordon, Nicole Trębacz, Nikoś oraz Znowu Tony. Tymczasem dajcie znać co sądzicie o "88100"!
jaoskar - za chwilę
To właśnie Oskar stoi za tajemniczymi plakatami z napisem “Solar, zaufasz?”, które jakiś czas temu mogliście znaleźć na mieście. Solar rzeczywiście zaufał, a efektem ich spotkania w studio NOBOCOTO jest ostatni singiel z czterech, które ukazały się przed premierą Starter Campu. Jak wrażenia?
hujowa ksywka, jak mam na imię aleksander albo jan-rapowanie
za dużo już oskarów w polskim rapie
hehe
hehe