To jest ciężki temat o tyle, że jak coś jest sztosem w dobrej cenie to raczej jest popularne. Na zimę prócz Bentleya i 9pm nie ma dobrych i budżetowych opcji imho.Deyker pisze: ↑10 lis 2023, 15:21 W takim celu je wziąłem. Mieć takie jedne uniwersalne na jakieś wyjścia randomowe itp. Nie zastanawiasz się, psikasz się i ani nikt się raczej nie zachwyci ani nie zhejtuje, a pachenisz ok. Brałem zwykłe edp.
@Godhand , @ART możecie polecić coś ciekawego na ten okres zimowo-jesienny. Na użytek powiedzmy imprezowy, jakieś kluby, imprezy firmowe, bankiety. Raczej coś typowo męskiego, a nie unisex, ale jestem otwarty na propozycje. Wiem, że niekoniecznie ta pora roku, ale jakby udało się uchwycić jakieś nuty cytrusów, bergamotki etc. to też byłoby super. Ogólnie jestem otwarty na jakieś sztosowe propozycje, którymi nie pachną wszyscy jak właśnie np. YSL czy jakiś Dior itp.
Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
Niekoniecznie musi być budżetowe. Może nie dałbym 1600 za 100ml, jak za te co proponował kolega na poprzedniej stronie, ale nie muszą być za 200-300 zlGodhand pisze: ↑10 lis 2023, 15:37To jest ciężki temat o tyle, że jak coś jest sztosem w dobrej cenie to raczej jest popularne. Na zimę prócz Bentleya i 9pm nie ma dobrych i budżetowych opcji imho.Deyker pisze: ↑10 lis 2023, 15:21 W takim celu je wziąłem. Mieć takie jedne uniwersalne na jakieś wyjścia randomowe itp. Nie zastanawiasz się, psikasz się i ani nikt się raczej nie zachwyci ani nie zhejtuje, a pachenisz ok. Brałem zwykłe edp.
@Godhand , @ART możecie polecić coś ciekawego na ten okres zimowo-jesienny. Na użytek powiedzmy imprezowy, jakieś kluby, imprezy firmowe, bankiety. Raczej coś typowo męskiego, a nie unisex, ale jestem otwarty na propozycje. Wiem, że niekoniecznie ta pora roku, ale jakby udało się uchwycić jakieś nuty cytrusów, bergamotki etc. to też byłoby super. Ogólnie jestem otwarty na jakieś sztosowe propozycje, którymi nie pachną wszyscy jak właśnie np. YSL czy jakiś Dior itp.
@Deyker
Ok. Tylko na kluby i imprezy nic poza 9pm nie potrzebujesz.
Laski sikają po nogach, koledzy pytają co masz, a zapłaciłeś ze 150 czy tam teraz 200 pln i masz sok, który pachnie jakbyś zapłacił trzy razy więcej. Bentley też robi robotę.
A starczy hajsu na odlewki TF Tuscan Leather, Rasasi La Yuqawam, czy A*Men i DHI.
Ok. Tylko na kluby i imprezy nic poza 9pm nie potrzebujesz.
Laski sikają po nogach, koledzy pytają co masz, a zapłaciłeś ze 150 czy tam teraz 200 pln i masz sok, który pachnie jakbyś zapłacił trzy razy więcej. Bentley też robi robotę.
A starczy hajsu na odlewki TF Tuscan Leather, Rasasi La Yuqawam, czy A*Men i DHI.
They / them.
They / them.
posiadałem 9pm i przy oryginale JPG niestety to arabskie coś nawet nie stało, jak już chcesz ten zapach to kup sobie normalnie Ultra Male
A to się nie zgadzam. 9pm ma zacne parametry i pachnie bogato, JPG jest super, ale miałem trzy batche i każdy prezentował inną jakość i parametry.
They / them.
They / them.
no ja mam właśnie zupełnie odwrotne odczucia, co do parametrów to 9pm miał lepsze ale nie był to nokaut, natomiast zapach to dla mnie syntetyczny słodki ulep i po dwóch globalach sprzedałem to w pizdu, ultra male do dzisiaj używam ale jak widać każdy ma inaczej, sprawdzę później jaki batch mam
- scam_sakawa
Polecilibyście coś podobnego do Boss Bottled co siedzi na skórze jak szatan cały dzień po jednej mgiełce? Sam zapach podoba mi się bardzo, ale trwałość to max 1-2h.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Nie ma czegoś takiego. To jedno z nierozwiązanych równań dla fanów perfum.scam_sakawa pisze: ↑10 lis 2023, 18:10 Polecilibyście coś podobnego do Boss Bottled co siedzi na skórze jak szatan cały dzień po jednej mgiełce? Sam zapach podoba mi się bardzo, ale trwałość to max 1-2h.
Szukaj batchy 2010 i wcześniejszych, ewentualne weź wersję Intense - jest dość podobna a parametry ma zdecydowanie lepsze.
They / them.
They / them.
Lubicie Mancerę?
Które kompozycje nie przypadły Ci do gustu?
wszystkie ktore wachalem, tj tonka cola, red tobacco, instant crush, aoud lemon mint, cedrat boise
maja cos strasznego chemicznego w sobie tak samo jak zapachy spod szyldu montale przez co no ni chuja nie daje rady ich wachac czy nosic
maja cos strasznego chemicznego w sobie tak samo jak zapachy spod szyldu montale przez co no ni chuja nie daje rady ich wachac czy nosic
Do mnie jadą odlewki najpopularniejszych Mancer, zobaczymy co z tego będzie
Oczywiście. Jak nie dasz się złapać na "Mancera/Montale - chemia" to niektóre rzeczy są genialne. Lemon mint czy red Vetiver to są doskonałe zapachy.
They / them.
They / them.
- ConeyIsland
Bentley For Men Intense czy Montblanc Legend???