Pteh pisze: ↑17 sie 2023, 13:51
Jak chcę to sobie chodzę na poboczne questy, jak trafię to wbijam na helltide kimkolwiek, jak jest boss to ubijam sobie bossa, czasami sobie dla beki pójdę na strefę pvp się sprawdzić z jakimiś randomami, albo z dreszczykiem emocji czy mnie jakiś 100lvl nie zoneshotuje przy rytuale.
szczerze podziwiam twoje podejście, ja osobiście w pewnym momencie już miałem ochotę się zerzygać przy nightmare dung/helltides, patch minimalnie to poprawił, ale to żadna duża zmiana w moim mniemaniu
dreszczyk emocji na pvp jest dla mnie niezrozumiały, no chyba, że grasz na HC (chociaż tam też jakoś można przywrócić postać idk)
ale się druidkiem super gra jak dotąd, o wiele ciekawiej niż nekro, tam w zasadzie spamowałem 1-2 skillami, tutaj trzeba zupełnie inaczej kombinować i więcej się ruszać. zobaczymy jak dalej, bo na razie chyba 24 lvl dopiero
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Prez pisze: ↑04 wrz 2023, 11:13
teraz zacznę w końcu te sezonowe atrakcje
nie istnieją żadne sezonowe atrakcje
na jakim tierze się przewracałeś przechodząc fabułę?
tbh z nudów pograłbym sobie necro po dłuższej przerwie (z braku laku, nie mam w co grać po prostu aktualnie), ale jak mam znowu odkrywać waypointy i robić renowny, to chuj w dupę tym cwelom z blizzarda
cloud pisze: ↑04 wrz 2023, 12:56
na jakim tierze się przewracałeś przechodząc fabułę?
rozumiem że pytasz o poziom świata, II - III dopiero muszę odblokować
cloud pisze: ↑04 wrz 2023, 12:56
nie istnieją żadne sezonowe atrakcje
coś tam widziałem jest, jakieś tunele, coś z drzewem szeptów, no generalnie wszystko co dodali w sezonie, być może to jest jedno wielkie gówno, ale jeszcze nic z tym nie robiłem więc chce sprawdzić co to w ogóle jest
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają