Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
czekam jak ktos obejrzy i wrzuci najwazniejse fragmenty na twittera czy wykop
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Haha zaczyna się dobrze z tym listem i Smokowskim który za każdym razem po pijaku mówił że nienawidzi Stanowskiego xddd
e: jak on tam nie pierdoli kocopołów to
zwolnienie matki Krzysia za to że zalajkowała post
e: jak on tam nie pierdoli kocopołów to
zwolnienie matki Krzysia za to że zalajkowała post
Ostatnio zmieniony 10 lis 2023, 15:11 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
- ConeyIsland
Najwiekszy beef od czasów ryszarda i pariasów
Borek od dawna zachowuje się tak, że ktoś go powinien medialnie wyjaśnić i choćby po to dobrze, że to powstało.
Pol jedyny normalny, ale no nie zna się na niczym.
Pol jedyny normalny, ale no nie zna się na niczym.
nie spodziewałem się takiej ofensywki w sumie, więc szanuję odwagę i konfrontacyjną postawę, natomiast chętnie doczekam się odpowiedzi, bo mam wrażenie, że niedomówień jest przynajmniej kilka, a i argumenty dość... no, z pizdy
ale duży szacun dla wszystkich zaangażowanych w rozwój sceny hiphop, jedziemy
ale duży szacun dla wszystkich zaangażowanych w rozwój sceny hiphop, jedziemy
trójkąt bermudzki wola mokotów
Borek merytorycznie to do Stanowskiego nie ma podjazdu, wiec jedynie moze zlapac go na jakichs klamstwach i je wypomniec, ale wątpię, mysle ze to koniec beefu, ew. jakies szczypanie sie jak Tede z Peja od prawie 15 lat
No i juz obsranko hehe
No i juz obsranko hehe
kanalowi juz zjebalo 50 tys subskrybentów i nadal spada, spij slodko aniolku
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Stosunek łapek w dół też mają niezły ostatnimi czasy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ConeyIsland
-
Bisclavret
Kanał sportowy do zaorania pójdzie bardzo szybko, internet jest przeładowany treściami, a KS przegrywa na masakrycznej ilości frontów, ja ze sportowych programów oglądałem tam regularnie tylko Curva Sud, ale Calciocast zjada ich na luzie. Niestety ciężko nie odnieść wrażenia, że rzeczywiście jego ekipie nie chciało się pracować nad oglądalnością, jedynie stanowski trzymał liczby swoimi aferkami, hejt parkiem i programem z mazurkiem, teraz to już nie wiem co tam ktoś miałby oglądać. Borasa który setny raz mówi że ktoś tam pomylił odwagę z odważnikiem? Hehe wiecie dobry tekst, co nie widzowie?
ale wy sie wczoraj obudziliscie czy o co chodzi
na palcach dwoch rak wymienie w tym kraju niezmanierowanych zajawkowiczow ktorzy potrafia opowiadac o pilce w sposob niebalny reszta to plankton ktory zeruje na naszym wolnym czasie i jeden huj spod szyldu ks mecxykow weszlo cxy innych gadajacych glow tak w ogole to sami napchaliamy im kieszenie a teraz wielkie oburzonko i ludzie uprawiaja internetowe kibolstwo za wielkie korporacje albo pedalow z duzym ego jak stanowski beka
aha i zapomnialem jebac dziennikarzy pillarskich
na palcach dwoch rak wymienie w tym kraju niezmanierowanych zajawkowiczow ktorzy potrafia opowiadac o pilce w sposob niebalny reszta to plankton ktory zeruje na naszym wolnym czasie i jeden huj spod szyldu ks mecxykow weszlo cxy innych gadajacych glow tak w ogole to sami napchaliamy im kieszenie a teraz wielkie oburzonko i ludzie uprawiaja internetowe kibolstwo za wielkie korporacje albo pedalow z duzym ego jak stanowski beka
aha i zapomnialem jebac dziennikarzy pillarskich
tomi cwiakala jedyny prawilny glos rozsadku
sądze że jeśli by to robił raz w tygodniu/cyklicznie odpalał 10 minutowy statement o dowolnej sprawie, jak w sprawie Sousy który się pięknie kręcił, nawet jebiąc z selfiaka + cykliczne programy w których brał swego czasu na początku udział, a Smokowski robił cokolwiek to sądzę by się to jakoś trzymało; a że ci mieli totalną wyjebkę na jakąś regularną działalność bo kwit się zgadza to jesteśmy tu gdzie jesteśmyBisclavret pisze: ↑15 lis 2023, 13:24 Borasa który setny raz mówi że ktoś tam pomylił odwagę z odważnikiem? Hehe wiecie dobry tekst, co nie widzowie?
Wyczuwam prędzej czy później transfer Pola do kanału zero
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Imo nie doceniacie casualowych słuchaczy, oni już teraz oglądali tam każde gówno i nie sądzę, żeby miało się to zmienić aż tak
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
no taka prawda, czailbym poruszenie gdyby weszlo i ks opuszczal np kowal, ale jaki wplyw na segment sportowy ks mial ostatnio stano? to nie on wspoltworzyl pilkarski kontent ktory sie klika
a jak se waliles konia do stanowskiego vs jurosze i tym podobnych ok ziomku ale nie mow o tym glosno bo siara dla doroslego czlowieka
a jak se waliles konia do stanowskiego vs jurosze i tym podobnych ok ziomku ale nie mow o tym glosno bo siara dla doroslego czlowieka
Ja KS już 100 lat nie oglądałem, bo sportowo to nie jest jakościowy kanał, sportowo-rozrywkowo wolę goal.pl (tu w sumie dużo fajnych rzeczy jest teraz), a aferki Stana chuj mnie obchodzą.
Ale też, kiedy słyszę, że Stanowski się wozi, bo miał wyświetlenia, a oni nie, to nasuwa mi się taka analogia, że disco-polo to pewne wciąż najpopularniejsza muzyka w Polsce, ale to nie oznacza, że najbardziej jakościowa. Tam gdzie Stan zapraszał Dodę, tam Smoku zapraszał Sochacką i brawo dla tego drugiego. Jak zrobisz listę 10 najbardziej klikalnych video w KS, to pewnie 10 na 10 będzie Stanowskiego, ale jak zrobisz listę 10 najbardziej urągających godności człowieka, to też będą to jego produkcje. Gość zaczął robić dziennikarskie disco-polo z jakimś Najmanem czy Janoszek/Jaroszek (chuj wie) i taki Smoku najpewniej patrzył na to z obrzydzeniem.
No ale faktem jest, że reszcie się też chyba nie chciało za bardzo pracować i trudno to wybronić.
Ale też, kiedy słyszę, że Stanowski się wozi, bo miał wyświetlenia, a oni nie, to nasuwa mi się taka analogia, że disco-polo to pewne wciąż najpopularniejsza muzyka w Polsce, ale to nie oznacza, że najbardziej jakościowa. Tam gdzie Stan zapraszał Dodę, tam Smoku zapraszał Sochacką i brawo dla tego drugiego. Jak zrobisz listę 10 najbardziej klikalnych video w KS, to pewnie 10 na 10 będzie Stanowskiego, ale jak zrobisz listę 10 najbardziej urągających godności człowieka, to też będą to jego produkcje. Gość zaczął robić dziennikarskie disco-polo z jakimś Najmanem czy Janoszek/Jaroszek (chuj wie) i taki Smoku najpewniej patrzył na to z obrzydzeniem.
No ale faktem jest, że reszcie się też chyba nie chciało za bardzo pracować i trudno to wybronić.