Pikers
Re: Pikers
w którym momencie Pikers zaczął trzaskać tak dojebane bity? Od To Będzie Wspaniała Śmierć same Kocik Bity. Lowkey zrobił się z niego topowy producent
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
^ i klip
d-.-d synthowy bicik okiełznany pięknie d-.-d
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Ostatnio bardzo fajne bity trzaska Pikers
ten czlowiek w co sie nie ubierze to bedzie wygladalo chujowo, ja nie wiem jak on to robi ile by nie wydal na ubrania to i tak wygladaja jak krowie z gardla wyjete i mu ewidentnie nie pasuja szczegolnie te si/cp, czlowiek anty-drip
Prawda została wypowiedziana, też to zauważyłem.
Tu idealny przykład z bluzą Moncler:
Tu idealny przykład z bluzą Moncler:
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
tu ma fajnego fita nawed
i tu super Prady Americas Cup, miałem podejście ale chuj wie do czego je ubierać
on taki wieszak
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
ale on sztosy ostatnio puszcza, to i zobaczyłem ją to kurwa zajebiste kawałki
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
No ostatnio naprawde kozacko daje
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Ten Typ Gold
Nigdy nie byłem jakimś fanem pikiego, kilka tych bardziej popularnych numerów jak najbardziej spoko. Natomiast ostatnio odkryłem "to będzie wspaniałą śmierć" i materiał jest naprawdę dojebany. Muszę trochę pogrzebać w twórczości bo na pewno dużo takich perełek trafić można
@Ten Typ Gold Tez moim zdaniem piekna plyta, a przespana
Dojrzala, z ciekawym konceptem i bazujaca na duzej wrazliwosci w tym calym sztosie i skakaniu malolatek na chujach. I swietne bity, po rezerwacie chyba najlepszy projekt pikersa
Dojrzala, z ciekawym konceptem i bazujaca na duzej wrazliwosci w tym calym sztosie i skakaniu malolatek na chujach. I swietne bity, po rezerwacie chyba najlepszy projekt pikersa
wkurza mnie, ze na spotifaju jest moze z 10% moich ulubionych jego kawalkow
Bardzo mi siada to, co ostatnio Piki wydaje.
- yungXpaproch
jebany, chodzący człowiek-muzyka