Ej słyszycie w 0:04-0:08 to co ja czy świruje?
Fifa
Moderator: con shonery
Re: Fifa
ej grałem sobie w fifkę tylko w tryb szybki mecz z bratem lub kumplami, a teraz jak chcę to zrobić to przy wyborze strony nie ma tej opcji typu: wybierz istniejącego gracza. Ktoś wie co się z tym zjebało? To było spoko, bo liczyło statystyki meczów między graczami i inne tego typu pierdoły
wlaczylem wczoraj triala na series x i ta gra wyglada jak port z telefonu, nieczytelne karty ut (kto wymusił te malutkie ikonki kraju i ligi) i ogolnie ui, ale przede wszystkim zjebany jest sam gameplay i po jednym meczu w sezonach gierka poleciała z dysku.
- widzeszalenstwo
Od 20 lat gram w to gowno i tak źle to jeszcze nie bylo
- zemsta1camzata
Współczuję
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- zemsta1camzata
ta gra to z roku na rok coraz wiekszy p2w po prostu, najebanie pierdyliarda kart, eventow
jaki dresscode? w klubie w dresach
Też cisnę UTa na PS5. Powoli jest progres, bo jednak jest różnica pomiędzy 22, w która grałem ostatnio.
- the badman
- Artysta
Zagrałem wczoraj szybki mecz z kolegą, mój pierwszy mecz od 3 lat jakoś i od razu mi szło świetnie, ta gra praktycznie nic się zmieniła 
Zgadzam się ze wszystkim. Ta Fifa jest najgorsza. W 22 mi się fajnie grało, ale tutaj ten gameplay jest tak spieprzony, że się człowiek tylko wkurwia. Podania to jest dramat jakiś, mam Odegaarda 90, Maddisona 86 i Bruno Fernandesa 88 w środku pola, a piłki dokładnie nie potrafią podać tak jakbym chciał. W zasadzie więc wychodzą głównie akcje skrzydłami. Tylko, że potem każdy gra tak samo.
no ja już sie zaczynam powoli wkurwiać na to gówno, akcje tak jak piszesz głównie skrzydłami z tym zjebanym R1, jakaś ładna fajna akcja środkiem pola prawie nie możliwa do zrealizowania... a najgorsze jest to, że zaraz będę w domu i odpale to kurestwo
-
JastrzabHBO
odegard, bruno to nie są dobre karty, generalnie trochę mi się poszczęściło i sypło mi z sbc na ikonę zambrotte. Gra typowo p2w, jakbym miał zawodników po 500k cała jak on to nie do rozjebania. Niestety reszta kapiszony u mnie. Jest jakaś rozpiska jakich sbc można się spodziewać w niedługim czasie?