Sentino
Re: Sentino
lajf sebka

If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
-
radosczzycia
co było? wszedłem na sekunde jak kogos wyzywal mega wkurwiony i czuję ze klasyk. nagrywal ktos?
Na pewno nagrywali. Zaraz będą latały wstawki na TikToku albo cały live na YT.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- Cz4rny1337
- Moderator
- Oportunistycznyebaka
Spoko, ja tam lubie fantastykę.
RELACJE Z AMADEUSZEM FERRARI PRZERWANE, POWTARZAM - RELACJE ZERWANE
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- FruitOffTheWall
troche pijany sebol
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Już jest taki remix na hermetic square mix
Sentino spotkał się (nie wiem czy jakoś teraz czy kilka miechów temu) z prezesem Prime MMA.
Oczywiście do żadnej walki nie dojdzie, ale na konfach się może pojawić i ojebać Prime na hajs.

Oczywiście do żadnej walki nie dojdzie, ale na konfach się może pojawić i ojebać Prime na hajs.
Spoiler

ostatnio wirazkowal na live, ze pojawi sie w kraju, wiec prawdopodobnie slowik niedlugo wyjdzie z puchy, a sento zostanie hostem na gali prime albo zagra koncercik
oczywiscie takich rozmow juz bylo pelno i przypominam, ze sicarios mialo zajac sie oprawa muzyczna (xD) na ktorejs gali prime, zbieglo sie to z zakontraktowaniem konesera i finalnie nie doszlo do interakcji z prime, ani do czegokolwiek z koneserem
a ostatnio sento wyzebral podobno 400 kafli na poczet epki z truemanem, ktorego pozniej pocisnal na live, wiec pewnie przejebal cala kase i wystawil lape po wiecej i nie dostal nic XD
jest to kwota absurdalna, pewnie niezgodna z prawda i raczej obstawialbym 80-100k z glowupu dla nikity
oczywiscie takich rozmow juz bylo pelno i przypominam, ze sicarios mialo zajac sie oprawa muzyczna (xD) na ktorejs gali prime, zbieglo sie to z zakontraktowaniem konesera i finalnie nie doszlo do interakcji z prime, ani do czegokolwiek z koneserem
a ostatnio sento wyzebral podobno 400 kafli na poczet epki z truemanem, ktorego pozniej pocisnal na live, wiec pewnie przejebal cala kase i wystawil lape po wiecej i nie dostal nic XD
jest to kwota absurdalna, pewnie niezgodna z prawda i raczej obstawialbym 80-100k z glowupu dla nikity
To powinna byc pierwsza w historii biografia umieszczona w dziale "fantastyka"
- zemsta1camzata
Kanon lektur oczywiście
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
wyrzucić ferdydurke z podstawy programowej i wpierdolić tam biogrę sebka
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
zemsta1camzata pisze: ↑08 lis 2023, 20:27 Kanon lektur oczywiście
- scam_sakawa
Spodziewam się potężnego gówna, ale i tak chętnie przeczytam.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Sentino twierdzi że będzie ekranizacja 
kogo widzicie w rolach słowika, wojtka p i dziadka sentina?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----