Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Wiadomo kiedy viaplay wydupca z Polski i gdzie będzie PL lecieć?
- the badman
- Artysta
Canal Plus z tego co było mówione ale chyba nic nie podpisane. A ich odejście ostateczne to w sumie termin nieokreślony, pewnie po sezonie. Nic nie pomogłem, wiem
Haha luzik
Pamietam jak wielka nagonka była na nich na początku a teraz każdy pisze jaka szkoda. Ja osobiście już się przyzwyczaiłem do prowadzących jak i platformy także wolałbym jakby zostali jednak
Pamietam jak wielka nagonka była na nich na początku a teraz każdy pisze jaka szkoda. Ja osobiście już się przyzwyczaiłem do prowadzących jak i platformy także wolałbym jakby zostali jednak
Ja bym wolał, żeby wypierdalali bo 55 zł to za dużo + skróty chujowo pocięte.
Na oglądanie jakichś programów przedmeczowych, czy nawet tych w przerwie, nie mam czasu, więc dla mnie to nie jest wartość dodana.
Na oglądanie jakichś programów przedmeczowych, czy nawet tych w przerwie, nie mam czasu, więc dla mnie to nie jest wartość dodana.
Nie no wszystkie mecze PL za 55 ziko to za dużo? C+ jakies najpodstawowsze sportowe to z tego co widze 75 PLN, i to po zgodzie na zameczanie jakimis telefonami marketingowymi + na czas okreslony, wiadomo ze sa tam jakies kanaly ze zwykla telewizja do tego ale #nikogo. W viaplay mozna sobie anulowac na 2 miesiace off-seasonu i realna cena sie robi 45 miesiecznie. Ja jestem załamany, że wychodzą z Polski, słuchanie szczurka Rudzkiego i przygłupa Kosowskiego szkodzi psychice i nawet jeśli w viaplay też jest paru irytujacych ekspertow to nie mają podjazdu do tej dwójki.
Dla mnie 55 zł za platformę, która oferuje tylko jedną ligę, która mnie interesuje i ma całkowicie bezwartościową ofertę pod względem seriali/filmów to sporo. Nie pamiętam dokładnie jaka była cena w C+, ale na pewno aż tyle nie płaciłem, a mogłem obejrzeć i Liverpool i dobry film i jakieś El Clasico, czy derby Rzymu (choć to też do czasu).
Plus jeszcze ten C+ możesz/mogłeś rozszerzać za 10 zł o jakieś Netflixa, czy inne HBO, a Viaplay to samotna wyspa z angielską piłką i BL, którą mam w dupie.
Ps.
Obecnie C+ 54 zł, La Liga, Lique1, Ekstralasa, wybrane mecze Premier League, dobre filmy i seriale
Plus jeszcze ten C+ możesz/mogłeś rozszerzać za 10 zł o jakieś Netflixa, czy inne HBO, a Viaplay to samotna wyspa z angielską piłką i BL, którą mam w dupie.
Ps.
Obecnie C+ 54 zł, La Liga, Lique1, Ekstralasa, wybrane mecze Premier League, dobre filmy i seriale
Viaplay zajebiste chyba jak oglądacie spotkania na tablecie jakimś
2023 rok, najlepsza liga świata i transmisje w 720p to dno
2023 rok, najlepsza liga świata i transmisje w 720p to dno
MalinowyJogurt 2
@CL500 ja bede szczery ze az tak mi sie to nie rzuca w oczy, bylem pewien ze wszystko w viaplay idzie w 1080p jesli chodzi o PL
@Bakan sama możliwość obejrzenia wszystkich meczów PL zamiast ochłapów spokojnie wpierdala dupą jakąś la ligę czy inną ekstraklasę wg mnie, a cała reszta w formie seriali czy filmów to IMO w 2023 jakiś zapychacz, chyba prawie każdy obecnie ma konto na co najmniej 1-2 streamingach gdzie jest dużo większa szansa znaleźć coś co Ci odpowiada kiedy chcesz niż czaić się na konkretną godzinę na serial z lektorem jak w 2005 roku, agree to disagree. Aczkolwiek to 54 zł to chyba jak bulisz na rok z góry (chujowa opcja), do tego pewnie jakieś 2 dyszki za dekoderek, i robi się 2x więcej niż za viaplay. Dalej to jest imo niewiele jak jesteś wkręcony, i pewnie jak do tego dojdzie to bez zastanowienia tam wrócę, raczej smuci mnie to, że tak jak napisałem przynajmniej w kwestii PL wzięli z C+ tych dobrych i dołożyli kilku młodszych gości z bardziej analitycznym podejściem typu bardzo cenionego przeze mnie Gutki, a zostawili tam oszołomów i dinozaurów w stylu Nahornego*, Kosowskiego czy Rudzkiego a teraz wrócą pewnie "dyskusje" oparte o "a jak ja grałem w Wiśle 25 lat temu....", ja akurat sobie te studia przed/pomeczowe bardzo cenię, a pod tym względem Viaplay jest w jakiejś innej galaktyce, jeden Pan Dziennikarz Michał Okoński ma więcej ciekawego i mądrego do powiedzenia o piłce niż Rudzki przez całą swoją karierę. Mam chociaż nadzieję, że mosty nie zostały spalone i większość ekipy tam wróci.
@Bakan sama możliwość obejrzenia wszystkich meczów PL zamiast ochłapów spokojnie wpierdala dupą jakąś la ligę czy inną ekstraklasę wg mnie, a cała reszta w formie seriali czy filmów to IMO w 2023 jakiś zapychacz, chyba prawie każdy obecnie ma konto na co najmniej 1-2 streamingach gdzie jest dużo większa szansa znaleźć coś co Ci odpowiada kiedy chcesz niż czaić się na konkretną godzinę na serial z lektorem jak w 2005 roku, agree to disagree. Aczkolwiek to 54 zł to chyba jak bulisz na rok z góry (chujowa opcja), do tego pewnie jakieś 2 dyszki za dekoderek, i robi się 2x więcej niż za viaplay. Dalej to jest imo niewiele jak jesteś wkręcony, i pewnie jak do tego dojdzie to bez zastanowienia tam wrócę, raczej smuci mnie to, że tak jak napisałem przynajmniej w kwestii PL wzięli z C+ tych dobrych i dołożyli kilku młodszych gości z bardziej analitycznym podejściem typu bardzo cenionego przeze mnie Gutki, a zostawili tam oszołomów i dinozaurów w stylu Nahornego*, Kosowskiego czy Rudzkiego a teraz wrócą pewnie "dyskusje" oparte o "a jak ja grałem w Wiśle 25 lat temu....", ja akurat sobie te studia przed/pomeczowe bardzo cenię, a pod tym względem Viaplay jest w jakiejś innej galaktyce, jeden Pan Dziennikarz Michał Okoński ma więcej ciekawego i mądrego do powiedzenia o piłce niż Rudzki przez całą swoją karierę. Mam chociaż nadzieję, że mosty nie zostały spalone i większość ekipy tam wróci.
Ostatnio zmieniony 07 lis 2023, 16:40 przez jkravo, łącznie zmieniany 1 raz.
viaplay > c+ online jesli chodzi o jakosc obrazu, mimo mniejszej rozdziałki na platformie skandynawow (ale maja jakies swoje myki dzieki czemu nie widac pixelozy). do tego stabilność serwerów w c+ to jakis zart i stream lubi sie zerwać podczas meczów LM, no i czesto automatyczna jakosc spada do 480p na łączu 1gb/s podpiętym kablem.
ja poza premier league ogladam jeszcze f1, le + lke i czasami bundeslige - imo te 55zl to nie jest duzo za taki pakiet.
ja poza premier league ogladam jeszcze f1, le + lke i czasami bundeslige - imo te 55zl to nie jest duzo za taki pakiet.
54 zł to miesięczna subskrypcja za C+ Online, żaden dekoder do tego niepotrzebny. Mówię o streamingu, więc te wszystkie argumenty z kilku pierwszych linijek nietrafione. Ani przez chwilę nie mówiłem o telewizji jako takiej.
Chodzi mi o to, że kiedy PL była w Canal+ to za przyzwoitą cenę miałem i mecz Liverpoolu, i Realu i jeszcze dobry film, który dopiero co był w kinie, więc ten C+Online mogłem traktować jako coś więcej, niż tylko platformę do piłeczki. O Viaplay trudno to powiedzieć.
No i C+Online też otwiera opcje jak HBO, NETFLIX, Eleven, czy Polsat Sport, które można było dobrać po taniości. Nie wiem jak jest teraz.
W każdym razie teraz jadę na Viaplay za 55 zł i NETFLIXIE za jakieś 40 zł (?). Jak PL przejdzie do C+ to otworzy mi to więcej opcji i będzie taniej.
Chodzi mi o to, że kiedy PL była w Canal+ to za przyzwoitą cenę miałem i mecz Liverpoolu, i Realu i jeszcze dobry film, który dopiero co był w kinie, więc ten C+Online mogłem traktować jako coś więcej, niż tylko platformę do piłeczki. O Viaplay trudno to powiedzieć.
No i C+Online też otwiera opcje jak HBO, NETFLIX, Eleven, czy Polsat Sport, które można było dobrać po taniości. Nie wiem jak jest teraz.
W każdym razie teraz jadę na Viaplay za 55 zł i NETFLIXIE za jakieś 40 zł (?). Jak PL przejdzie do C+ to otworzy mi to więcej opcji i będzie taniej.
mam c+ online akurat od kogos kto ma dekoder, ale czy w pakiecie na c+ online nie ma tez jakichs kanalow tv?
no i to co mowi insane to w tym momencie jest insane, na c+ online nic nigdy mi nie zamuliło, nc+ to wiadomo że była ultra chujnia
no i to co mowi insane to w tym momencie jest insane, na c+ online nic nigdy mi nie zamuliło, nc+ to wiadomo że była ultra chujnia
Chyba są jakieś kanały, ale nie korzystałem więc nie wiem. Jeśli tak, to kolejny argument za C+Online. Ja tam bym wolał by PL trafiła tam.
jest cala oferta programowa c+ i jakies podstawowe tvp, tvn itp
a co do tego zacinania i spadków jakosci to moze jakis problem z apka na lg os
a co do tego zacinania i spadków jakosci to moze jakis problem z apka na lg os
- rozklad_gaussa
anthony taylor po zsylce na 1 kolejke do championship poprowadzi mecz city z chelsea 
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Za c+online pakiet entry sport płacisz 75zł i masz prawie wszystko w jednym miejscu. Polską, angielską, hiszpańską, francuską, ligę mistrzów, generalnie cale viaplay. Ja sie załapałem jeszcze na cenę 65. Moim zdaniem uczciwa cena.
Za viaplay będę płakał.
A wczorajszy mecz niesamowity.
Za viaplay będę płakał.
A wczorajszy mecz niesamowity.
Ciekaw czy jak angielska wróci do canal plusa to pełka i twaro też wrócą. 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

skoro juz sie rozstajecie z z viqplay to se chociaz most nad sundem lyknijcie na do widzenia w dobrej jakosci z polskimi napisami
tfu wcześniej miałem na myśli ofc Nahornego, Twaro rzecz jasna top
- ConeyIsland
Jak tak was czytam to serio nie moge zlego slowa o ex-upc mowic skoro mam via za 20 pln xD fakt, w pakiecie z hbo za 50 pln jakos ale no mimo wszystko