Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Ovr salah imo, potem robben, bale trzeci
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Dylemat między Robben, a Salah, bo ciągłość i liczby na korzyść Egipcjanina, ale Holender to w zasadzie prekursor (lub największy popularyzator) tego perfidnego łamania do środka, które wykonuje teraz 99% skrzydłowych, więc ma specjalne miejsce w historii.
Jak robiłem ranking najlepszych wingerów, to dałem wyżej Robbena, ale tam ten kontekst wpływu na piłkę też, gdzieś z tyłu głowy, był. Dajmy, że wciąż
1. Robben 2. Salah 3. Bale
Jak robiłem ranking najlepszych wingerów, to dałem wyżej Robbena, ale tam ten kontekst wpływu na piłkę też, gdzieś z tyłu głowy, był. Dajmy, że wciąż
1. Robben 2. Salah 3. Bale
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Najwięcej nominacji w historii w plebiscycie Złotej piłki.
Kuzwa my żyliśmy prawie 20 lat w erze Messi- CR7
Kuzwa my żyliśmy prawie 20 lat w erze Messi- CR7
Spoiler
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
genocidegeneral
Ogólnie to wyjebane w te gale bo nagrody indywidualne to pedalstwo i ciotka jak chuj, ale chcąc nie chcąc wyświetlają mi się jakieś posty z grupek i mam takie pytanko
Kim jest ten czarny chłop z rozdziawionym ryjem i co on tam robi
Kim jest ten czarny chłop z rozdziawionym ryjem i co on tam robi
może chodzi ci o tego wariata I show speed'a
a wybór no cóż jedyny jaki miał być
a wybór no cóż jedyny jaki miał być
jedyny słuszny i wszystko w porządku na całe szczęście, wracajmy do swoich zajęć
dobra przestań, bo nie chce mi się nawet tego wyjaśniać, taki drogba to ci w głwie wierci teraz z pytajnikiem co tam masz
- ConeyIsland
Jak messiemu dali nagrodę i puścili wideło to nie powiem, było ono zajebiste. Messij is infinity.
A, ta pani też dobrze się z a p r e z e n t o w a ł a

A, ta pani też dobrze się z a p r e z e n t o w a ł a
Spoiler
Pierwsza piątka to wajb poważnego plebiscytu, w którym głosują ogarnięci ludzi. W sumie nic bym nie zmienił.
1. Messi - wybitny Mundial, dopięcie wielkiej, piłkarskiej historii, w klubie wystarczająco dobrze, pod względem indywidualnym (16 goli/16 asyst w L1, 4/4 w LM), żeby nie zatrzeć wrażenia z Kataru
2. Haaland - rozkurwione wszystkie rekordy, ale nieobecność na najważniejszym turnieju
3. Mbappe - podobnie jak Messi, tylko bez garnka
4. De Bruyne - czysto piłkarsko najlepszy w City, dyrygent zespołu, który wygrał wszystko
5. Rodri - jeden z najważniejszych elementów City, a że pozamiatali sezon, to zasłużenie wysoko + gol w finale jako bonus
Ładnie.
1. Messi - wybitny Mundial, dopięcie wielkiej, piłkarskiej historii, w klubie wystarczająco dobrze, pod względem indywidualnym (16 goli/16 asyst w L1, 4/4 w LM), żeby nie zatrzeć wrażenia z Kataru
2. Haaland - rozkurwione wszystkie rekordy, ale nieobecność na najważniejszym turnieju
3. Mbappe - podobnie jak Messi, tylko bez garnka
4. De Bruyne - czysto piłkarsko najlepszy w City, dyrygent zespołu, który wygrał wszystko
5. Rodri - jeden z najważniejszych elementów City, a że pozamiatali sezon, to zasłużenie wysoko + gol w finale jako bonus
Ładnie.
poza tym jak ktoś rozsądnie ogląda piłeczkę to wie żę najlepiej z balonem biega messi i nie trzeba tu przytaczać statystyk, tak jak w zeszłym sezonie, wystarczy oglądać jebane 30 meczy w sezonie boga żeby wiedzieć że kwadratowy haland jest najlepszy ale jak mu wymyślą złotą piłkę albo zajebie z karku czy mu się odbije od głowy ja pierdole, ale cieszy mnie że od najbliższego roku zaczyna się zabawa pomiędzy zwykłymi piłkarzami bo nadczłowiek messi i ronaldo zaczynają to rozkminiać i zaczyna się taa ruleta na najbliższe 30 lat
- ConeyIsland
Na tę chwilę na najbliższe lata wydaje mi się że mogą byc faworytami najwiekszyki hochland, empape, bellingham, vinicius, co nie?
@samir
Też miałem dziś rozkminę, że wracamy do czasów, w których nie trzeba być wybitnym piłkarzem, by sięgnąć po ZP, a można być tylko bardzo dobrym zwyklakiem z super sezonem, by móc to zrobić. Taki vibe czasów, w których zakochiwałem się w piłce i dla mnie super.
Też miałem dziś rozkminę, że wracamy do czasów, w których nie trzeba być wybitnym piłkarzem, by sięgnąć po ZP, a można być tylko bardzo dobrym zwyklakiem z super sezonem, by móc to zrobić. Taki vibe czasów, w których zakochiwałem się w piłce i dla mnie super.
za rok synowie albionu euro wygrywają i bellingham golden shower
Wraca era by wygrac ZP będzie trzeba byc dobrym zwyklakiem ,w erze Norwega brzmi jak dobry żart.
- ConeyIsland
Powiem wam tak z lekkim przypałem że endrick to moze byc ten gość, następny brazylijski Ronaldo wierzę że go Real poprowadzi dobrze typ ma 17 lat, a jest zmasowana świnią udo jak kurwa byk, halland w jego wieku był chuderlakiem na strzała, do tego typ ma drybling i pierdolniecie mogą z niego być ludzie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD