DOUBLE B TAPES

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
ZRO

Re: DOUBLE B TAPES

Post autor: ZRO »

Masz już jakieś pomysły na nowe tejpy? :joint:
Dobrze Ci to wychodzi hehe.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

dzięki chłopy, nie będę zapeszać bo wtedy nie wyjdzie, powiem tyle że coś się powoli kręci od niedawna :joint:
Awatar użytkownika
norfnorf

Post autor: norfnorf »

dziękuję mordo za to co robisz
Awatar użytkownika
DoubleB

nadal czuję ten ogień z koncertu pawła, więc projekt będzie kolejnym mafijnym - three 6 mafia vs polski rap 2

a tu zajawka

Dodano po 5 minutach 9 sekundach:
norfnorf pisze: 02 lis 2023, 23:30 dziękuję mordo za to co robisz
fajnie to czytać, pozdro!
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

dobre, o wiele lepsze niż oryginał
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Na yt wszelakie "blendy" zawsze mnie odstraszały, choć ostatnio trochę się otworzyłem na mashupy (czy jak to chcecie nazywać) i muszę się zgodzić z przedmówcą.
Awatar użytkownika
DoubleB

dzięki braciaki, miłego wieczorka dla was!
Awatar użytkownika
Eloquent33

Post autor: Eloquent33 »

Waco Waco jest poza kontrolą
Awatar użytkownika
DoubleB

THREE 6 MAFIA VS POLSKI RAP (2) BLENDTAPE

OKŁADKA
Obrazek

druga część pierwszego tejpa, czyli powrót do korzeni - harde podkłady, a na wokalach polskie rapery. taki pomost między polską a memphis

zapraszam do sprawdzenia! słuchajta, dawajta feedbek, a przede wszystkim dobrze się bawta!
pozdro
Awatar użytkownika
DoubleB

Konfident pisze: 24 lis 2023, 20:16 DoubleB a może kiedyś jakiś blendtape całego albumu Mystic Stylez?
jest to jakiś pomysł, zapisuję i jeśli powstanie to masz credits pomysłodawcy
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

puściłem na chwile na telefonie ale po 2 kawałkach już wiem że to jest za dobre i jutro na kolumnach normalnie poleci sztos w chuj
TdW pisze: 11 gru 2019, 23:28 Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
Awatar użytkownika
knarku

Post autor: knarku »

zajebiscie sie tu koldas odnalazl w 10:19, paluch ptkwoo w 15:00 normalnie paluch jest sluchany kurwa on by sie odnalazl na takich bitach hehe moze w to pojdzie, oskar 18:21 tez fajen i na koncu ten trackulec zamykajacy kaz x belmondo

props za zajawke, kurwa zebys dobieral troche lepszych raperow na tracki to w huj lepiej by to wychodzilo, bo tak sam pomysl zajebisty tylko slon to tu za huj nie pasuje chociazby no i wez te tracklisty poogarniaj, bo wtedy przejrzysciej jest a tak bez timestampow to ciezej sie polapac xD

sprawdzac zawodnika, bo przeszlo bez echa a pomysl zajebisty i tylko aby sie chcialo dzialac jak najdluzej z poludniem
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

Kaliber WPIERDOLIŁ te bity :bowdown: już po pierwszym blendtape miałem przed oczami 44 Mafie, normalnie Psychoza na pętli
Stówa, Żabson kox
Palucha nie uratuje nawet dobry blend
no i Mobbyn & powiązani wiadomo sztos
TdW pisze: 11 gru 2019, 23:28 Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
Awatar użytkownika
DoubleB

dzięki ziomy! <3

@knarku kogo byś chciał usłyszeć?
knarku pisze: 26 lis 2023, 18:15 wez te tracklisty poogarniaj
do reszty już są na youtube timestampy ;)
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

o kurwa jak wlecial zabson :bowdown:
props jak zwykle, czekam na kolejne rzeczy
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Awatar użytkownika
knarku

Post autor: knarku »

DoubleB pisze: 26 lis 2023, 22:50 @knarku kogo byś chciał usłyszeć?
ja to na takich bitach widze jakies hustlerskie przewozki, albo cos mrocznego, ale kurwa mrok mrokowi nierowny i taki slon horrorcorowiec co przewija historie niestworzone to na moje ucho nie ten kierunek, kurwa i tutaj wlasnie jest ten myk zeby nie wyszlo monotematycznie, bo taki kazek, belmondziak, oskar problemito to sie odnajduja, ale zeby jakos to urozmaicic to moglbys siegnac chociazby po reno z nastepnego levela, bo tam bity byly zawsze najwieksza bolaczka a moze to byloby jakies remedium w tej odslonie, ci z halastry tez mysle, ze mogliby sie jakos odnalezc, moze kurwa jakis ulicznik zwariowany nawet by sie znalazl zyto chociazby z tych starszych rzeczy, no ci powiem jest duze pole do popisu tak naprawde, ale czy to bedzie pasowac na bicie? tego nie wiem ;]

Dodano po 3 minutach :
jeszcze taka mala dygresja, bo ulicznik ulicznikowi nierowny, sa stylowi zawodnicy z ktorych idzie wiecej wyciagnac, wiec kurwa moze to jest patent ktory idzie rozkminic i wyciagnac wiecej, nie wiem stary, jest duzo miejsca na takie memphisowe brzmienie w pl w dobrym wydaniu a zazwyczaj jak ktos sie za to bierze to jest to jakas czopka phonkowa a nie surowe mroczne bity ale to troche odbieglem xD

Dodano po 1 godzinie 7 minutach 52 sekundach:
wczesny sentino tez by sie sprawdzil no i w sumie jest jeszcze troche mozliwosci jakby tak przysiasc i pokminic
Awatar użytkownika
DoubleB

dzięki za tak obszerny post!
kurde no, problem w tym że ja słucham mało polskiego hip hopu, dlatego w większości wpadają mi pomysły na wykorzystanie tych nieco starszych kawałków, sentino w ogóle nie sprawdzałem prawie, podobnie jak hałastry i innych których wymieniłeś, ale nie wykluczam że obczaję na potrzeby projektu :) a co do memphis to mam nastukane bity, napisane teksty, kilka nagranych, to może w końcu zepnę dupę i wydam kawałki z tym kasetowym sznytem

@Pvsio dzięki!
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

DoubleB pisze: 28 lis 2023, 11:46 sentino w ogóle nie sprawdzałem prawie, podobnie jak hałastry i innych których wymieniłeś, ale nie wykluczam że obczaję na potrzeby projektu
mega dobra opcja, nie zawiedziesz się na bank, a przyniesie to fajny efekt w przyszłości, trzymanko kciuków i leci tejp na odsłuchu
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
DoubleB

dzięki bratku <3 mam nadzieję że coś tam siadło!
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

@DoubleB wypełniasz niszę, z którą nie mogą sobie poradzić polscy producenci :) szacuneczek.
ODPOWIEDZ