Dobrze Ci to wychodzi hehe.
DOUBLE B TAPES
Re: DOUBLE B TAPES
Masz już jakieś pomysły na nowe tejpy?
dzięki chłopy, nie będę zapeszać bo wtedy nie wyjdzie, powiem tyle że coś się powoli kręci od niedawna 
dziękuję mordo za to co robisz
nadal czuję ten ogień z koncertu pawła, więc projekt będzie kolejnym mafijnym - three 6 mafia vs polski rap 2
a tu zajawka
Dodano po 5 minutach 9 sekundach:
a tu zajawka
Dodano po 5 minutach 9 sekundach:
fajnie to czytać, pozdro!
Na yt wszelakie "blendy" zawsze mnie odstraszały, choć ostatnio trochę się otworzyłem na mashupy (czy jak to chcecie nazywać) i muszę się zgodzić z przedmówcą.
dzięki braciaki, miłego wieczorka dla was!
- Eloquent33
Waco Waco jest poza kontrolą
THREE 6 MAFIA VS POLSKI RAP (2) BLENDTAPE
druga część pierwszego tejpa, czyli powrót do korzeni - harde podkłady, a na wokalach polskie rapery. taki pomost między polską a memphis
zapraszam do sprawdzenia! słuchajta, dawajta feedbek, a przede wszystkim dobrze się bawta!
pozdro
OKŁADKA

druga część pierwszego tejpa, czyli powrót do korzeni - harde podkłady, a na wokalach polskie rapery. taki pomost między polską a memphis
zapraszam do sprawdzenia! słuchajta, dawajta feedbek, a przede wszystkim dobrze się bawta!
pozdro
jest to jakiś pomysł, zapisuję i jeśli powstanie to masz credits pomysłodawcy
- CeHaTeHaCe
puściłem na chwile na telefonie ale po 2 kawałkach już wiem że to jest za dobre i jutro na kolumnach normalnie poleci sztos w chuj
zajebiscie sie tu koldas odnalazl w 10:19, paluch ptkwoo w 15:00 normalnie paluch jest sluchany kurwa on by sie odnalazl na takich bitach hehe moze w to pojdzie, oskar 18:21 tez fajen i na koncu ten trackulec zamykajacy kaz x belmondo
props za zajawke, kurwa zebys dobieral troche lepszych raperow na tracki to w huj lepiej by to wychodzilo, bo tak sam pomysl zajebisty tylko slon to tu za huj nie pasuje chociazby no i wez te tracklisty poogarniaj, bo wtedy przejrzysciej jest a tak bez timestampow to ciezej sie polapac xD
sprawdzac zawodnika, bo przeszlo bez echa a pomysl zajebisty i tylko aby sie chcialo dzialac jak najdluzej z poludniem
props za zajawke, kurwa zebys dobieral troche lepszych raperow na tracki to w huj lepiej by to wychodzilo, bo tak sam pomysl zajebisty tylko slon to tu za huj nie pasuje chociazby no i wez te tracklisty poogarniaj, bo wtedy przejrzysciej jest a tak bez timestampow to ciezej sie polapac xD
sprawdzac zawodnika, bo przeszlo bez echa a pomysl zajebisty i tylko aby sie chcialo dzialac jak najdluzej z poludniem
- CeHaTeHaCe
Kaliber WPIERDOLIŁ te bity
już po pierwszym blendtape miałem przed oczami 44 Mafie, normalnie Psychoza na pętli
Stówa, Żabson kox
Palucha nie uratuje nawet dobry blend
no i Mobbyn & powiązani wiadomo sztos
Stówa, Żabson kox
Palucha nie uratuje nawet dobry blend
no i Mobbyn & powiązani wiadomo sztos
dzięki ziomy! <3
@knarku kogo byś chciał usłyszeć?
@knarku kogo byś chciał usłyszeć?
do reszty już są na youtube timestampy
o kurwa jak wlecial zabson
props jak zwykle, czekam na kolejne rzeczy
props jak zwykle, czekam na kolejne rzeczy
ja to na takich bitach widze jakies hustlerskie przewozki, albo cos mrocznego, ale kurwa mrok mrokowi nierowny i taki slon horrorcorowiec co przewija historie niestworzone to na moje ucho nie ten kierunek, kurwa i tutaj wlasnie jest ten myk zeby nie wyszlo monotematycznie, bo taki kazek, belmondziak, oskar problemito to sie odnajduja, ale zeby jakos to urozmaicic to moglbys siegnac chociazby po reno z nastepnego levela, bo tam bity byly zawsze najwieksza bolaczka a moze to byloby jakies remedium w tej odslonie, ci z halastry tez mysle, ze mogliby sie jakos odnalezc, moze kurwa jakis ulicznik zwariowany nawet by sie znalazl zyto chociazby z tych starszych rzeczy, no ci powiem jest duze pole do popisu tak naprawde, ale czy to bedzie pasowac na bicie? tego nie wiem ;]
Dodano po 3 minutach :
jeszcze taka mala dygresja, bo ulicznik ulicznikowi nierowny, sa stylowi zawodnicy z ktorych idzie wiecej wyciagnac, wiec kurwa moze to jest patent ktory idzie rozkminic i wyciagnac wiecej, nie wiem stary, jest duzo miejsca na takie memphisowe brzmienie w pl w dobrym wydaniu a zazwyczaj jak ktos sie za to bierze to jest to jakas czopka phonkowa a nie surowe mroczne bity ale to troche odbieglem xD
Dodano po 1 godzinie 7 minutach 52 sekundach:
wczesny sentino tez by sie sprawdzil no i w sumie jest jeszcze troche mozliwosci jakby tak przysiasc i pokminic
dzięki za tak obszerny post!
kurde no, problem w tym że ja słucham mało polskiego hip hopu, dlatego w większości wpadają mi pomysły na wykorzystanie tych nieco starszych kawałków, sentino w ogóle nie sprawdzałem prawie, podobnie jak hałastry i innych których wymieniłeś, ale nie wykluczam że obczaję na potrzeby projektu
a co do memphis to mam nastukane bity, napisane teksty, kilka nagranych, to może w końcu zepnę dupę i wydam kawałki z tym kasetowym sznytem
@Pvsio dzięki!
kurde no, problem w tym że ja słucham mało polskiego hip hopu, dlatego w większości wpadają mi pomysły na wykorzystanie tych nieco starszych kawałków, sentino w ogóle nie sprawdzałem prawie, podobnie jak hałastry i innych których wymieniłeś, ale nie wykluczam że obczaję na potrzeby projektu
@Pvsio dzięki!
mega dobra opcja, nie zawiedziesz się na bank, a przyniesie to fajny efekt w przyszłości, trzymanko kciuków i leci tejp na odsłuchu
dzięki bratku <3 mam nadzieję że coś tam siadło!
@DoubleB wypełniasz niszę, z którą nie mogą sobie poradzić polscy producenci
szacuneczek.