Aleshen - ALESHEN (2023)
Aleshen - ALESHEN (2023)
Single takie jak ZAZA i Wizjoner były świetne, myślę, że może być niezłym pozytywnym zaskoczeniem ta płyta.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Re: Aleshen - ALESHEN (2023)
dobra płyta serio
Dana diss na forum
Warszawa wykurwisty kawalek gdyby nie uposledzony Rusina na feacie, 3 poziomy nizej niz Aleshen i zmarnował bit
Dana diss na forum
Warszawa wykurwisty kawalek gdyby nie uposledzony Rusina na feacie, 3 poziomy nizej niz Aleshen i zmarnował bit
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Rusina
Przyjemna płyta na dość równym poziomie. Szkoda jedynie tylu gościnek, bo jedynie Waima podołał. Zamiast rusiny czy maciasa lepsza byłaby minuta ciszy
Przyjemna płyta na dość równym poziomie. Szkoda jedynie tylu gościnek, bo jedynie Waima podołał. Zamiast rusiny czy maciasa lepsza byłaby minuta ciszy
ale shen ma fajna stylówe, coś jest w tej jego wrażliwej ułomności, kibicuje
tylko na chuj tyle łaków w dodatku na najlepszych numerach (faktycznie ten Waima jako jedyny nie przeszkadza)
te bloki nie umią marzyć d-,-d
te bloki nie umią marzyć d-,-d
Zgadzam się, bardzo dobra płyta, bo Kilka Snów to był jeden wielki zawód
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- przedszkolanek
kurcze, miałem napisać, że to ktoś po wylewie, ale zdążyłem zapomnieć od odsłuchu
ogólnie chujowe i niedorobione, ale są dobre momenty, jakby ktoś pilnował tego co tu się dzieje, to byłaby niezła płyta
ogólnie chujowe i niedorobione, ale są dobre momenty, jakby ktoś pilnował tego co tu się dzieje, to byłaby niezła płyta
Zaskoczył mnie mocno fragment o psychiatryku, szczególnie to, że Aleshen po takiej akcji napierdalał ciężki melanż z dragami będąc starszym.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
on mial kiedys inna ksywke?
ziomeczka znam od bangerka Leje to do fanty, na albumie są dobre momenty, przede wszystkim ZAZA się wyróżnia ale tak jak przedszkolanek napisał jakby ktoś tego pilnował i pomagał to aleshen ma potencjał na bardzo dobra płytkę
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
Nie no podziemie silne jak nigdy Aleshen, Rusina, vkie, White Widow czy asster to kółko wzajemnej adoracji, niestety ale w/w artyści chyba korzystają z podobnych producentów i wymieniają się gościnkami na płytach i po prostu zlewają mi się te ich produkcje w akcje kopiuj/wklej.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
aleshen stylowo jest sporo ponad tymi wtórniakami, których wymieniłeś później, jest kreatywny
przecież to jest tak wtórne, nudne, nieodkrywcze, zobligowane na masowego odbiorcę gówno, że aż nie wypada się wypowiadać na ten temat, a co dopiero tym jarać. to forum zmierzam ku końcowi, pierdole
jasny wracaj na forum
- yungXpaproch
nie sprawdzalem tego bo po poprzedniej plycie shena nie spodziewalem sie nawet sluchalnosci ale teraz po beefie szpaka i ww gdzie byl wspominany tak stwierdzilem ze rzuce uchem na to.
no i zaskoczylo mnie, przespalem taka fajna plytke. naprawde duzo dobrych numerow, brzmienia ktorych nie slyszalem jeszcze w polsce. wiadomo ze dosc kopia ameryki ale stop takiemu pierdoleniu bo jakby ktos chcial sluchac tylko rzeczy ktore sa full oryginalne to by mial trzech artystow na krzyz w polsce. zajebiscie dopiete takie stilo naprawde
no i zaskoczylo mnie, przespalem taka fajna plytke. naprawde duzo dobrych numerow, brzmienia ktorych nie slyszalem jeszcze w polsce. wiadomo ze dosc kopia ameryki ale stop takiemu pierdoleniu bo jakby ktos chcial sluchac tylko rzeczy ktore sa full oryginalne to by mial trzech artystow na krzyz w polsce. zajebiscie dopiete takie stilo naprawde